Gå til hoved-indhold

Kæmpe udlængsel: 74-årige Hans Kokholm stikker af fra konen igen - Kap Horn skal rundes i en Ballad

Hans Kokholm fra Nykøbing i Limfjorden har atter en kæmpe lyst til at trodse de største have, skriver TV MidtVest i en reportage med tv-interview. I 2001 sejlede han på jordomrejse og var væk i fire år og to måneder. Konen var der stadig da han kom hjem.

Signe blogger over Atlanterhavet: Vi er i Caribien på 28 døgn trods motorproblemer

- Vi havde håbet på en lidt hurtigere tur over, men selvom vi måtte ligge og drive i tre dage pga. motorproblemer, er det stadig en rekord mod de 31 døgn, vi var om det sidst. skriver Signe Storr, der nåede at blive uvenner med sin mand under havnemanøvre uden motor.

 

Tysk tursejler: Danske havnepenge er blevet for urimeligt høje, nu sejler jeg til Polen i stedet

I efteråret mødte vi i polske Stettin, en tysk tursejler, Rudolf. Den 81-årige berliner havde i mange år sejlet til Danmark på ferie, men det gør han ikke længere pga. de høje priser i havneleje.

Sommertogt for singler til søs - togtleder søges

Det handler om fællesskab og eventyrlige naturoplevelser - og skulle kærligheden indfinde sig, er det bare et ekstra plus, men ikke togtets hovedformål, lyder det fra Danske Tursejlere, der arrangerer turen med Sejlerdating.dk.

Bådbranchens nestor Henrik Reese har bådnyheder med til Boat Show i Fredericia

Danmarks store indendørs bådudstilling er en uundværlig del af bådbranchens fødekæde, mener Henrik Reese, som præsenterer tre Danmarkspremierer. Forhandleren i Aabenraa har solgt både i mere end 50 år.

 

Louisa solgte alt og tog på eventyr efter hun så Kurs mod fjerne kyster

For to år siden sad Louisa Fjeldberg, 56, i sit lille lyserøde hus i Skovshoved og genså programmerne ”Kurs mod fjerne kyster” og siden ”Kurs mod nord”. Også så skete der noget. Louisa brugte godt tre måneder og fandt en Jeanneau 57 fra 2010, skriver Femina i inspirerende artikel.

Familien Dahl-Olsen mistede alt i en bådbrand i 2021 - nu fortæller de om livet efter i en skolebus

I 2020 sejlede Torben, Karina, Isabella og Sebastian fra Holbæk. De ville til Japan og retur. 10 dage efter alle grænser lukkede forlod de deres hjemhavn med kurs mod verden. Halvandet år efter brændte deres båd i Costa Rica. I stedet for at lade eventyret stoppe, fandt de en skolebus.

 

Signe i Las Palmas: Fra atlanterhavs-stress til atlanterhavs-panik!

Om få dage stikker Henrik og Signe over Atlanten for tredje gang om bord på deres 30 fods sejlbåd Capibara. De sidste par ugers stress har dog udviklet sig til sidste-dages panik, som afrejsedagen nærmer sig.

Bliv klar til langtursejlads: Watergames og Sailing Papaya inviterer til foredrag i Roskilde

Watergames, en af landets største sejlerskoler, holder et gratis foredrag i samarbejde med Sailing Papaya og Roskilde Sejlklub. Foredraget handler om Atlanterhavet rundt - 12 måneder fra København til Caribien og retur i en Dufour 425. Sejler Claus Hasle fortæller.

Elisabeth, Flemming og lille Anton på De Britiske Jomfurøer nu vil de til US Virgin Island

- Nytår regner vi med at fejre på jost Van dyke og efter nytår går turen så til US Virgin Island og Charlotte Amalie. Den største plan og drøm for 2023 er at nå ud til Fransk Polynesien, fortæller Hanse 540E-sejlerne Elisabeth, Flemming og lille Anton til Cille fra minbaad.dk.