Gå til hoved-indhold

Påskelæsning: Drøm dig til Middelhavet i en 17-fods motorbåd med Thomas Veber

Et budget på lidt over 30.000 kroner har bragt langturssejleren til Middelhavet ad de europæiske kanaler. Et budget, der dækker indkøb af båd, brændstof og mad undervejs. Oplevelserne fra turen deler sejleren i bogen 'Den sidste idiot er ikke født endnu', som Minbaad.dk anmelder her.

Leonora og Sissel på 23 år er nu på vej til at sejle drømmebåden hjem: Nu starter eventyret

De unge kvinder er på vej til Rom. Der skal de sejle deres drømmebåd hjem, en Beneteau 50, som de endelig har fundet. Nu tager de hul på eventyret, som munder ud i fire års jordomsejling.

Ungt par står ved roret på Fællesskibet - et sejlende bæredygtighedsprojekt

Mikala og Morten vil inspirere mennesker til at leve mere bæredygtigt. Derfor bruger de deres båd Fællesskibet som udgangspunkt for bæredygtige fællesskaber. Til juli sejler de ud i verden, for bæredygtighed og fællesskaber er ikke betinget af landegrænser.

Sejlbåden Seerag fra Danmark sidder fast på et rev langs St. Vincents sydvestkyst

Seerag, en Columbie 451 med dæksalon er i problemer og sandsynligvis færdig. Heldigvis blev alle reddet, fortæller avis i Caribien. Se billeder af den danske båd på revet.

Hvorfor lære at sejle? Kursus på fem dage i 44-fods sejlbåd

Sponsorindhold. Hvorfor lære at sejle? Hvad får man ud af det? Hvad er det for en følelse, det giver? - Kurset foregår over fem dage, hvor vi sejler og bor sammen på Echo, vores 44 fod lange Jeanneau Sun Magic, fortæller mOcean.dk.

Klassetjek: Aphrodite 101 - den ideelle båd til sejlerparret, der vil have råd til take-away

70’er-båden er optimal til double- og singlehand-sejlere, der drømmer om en velsejlende båd til en konkurrencedygtig pris. I fremtiden er håbet, at også småbørnsfamilier vil gå ombord og skabe mere liv i den udfordrede klasse. Sara interviewer Johan Münster-Swendsen.

Derfor Folkebåd: 34-årige Lasse kommer tættere på naturen og elementerne

Lasse Hinrichsen fra Aarhus: - Det er lidt sjovt. Folkebåden er en kontrast til andre både, for det er en klassisk båd, der er designet i 1942, så det svarer lidt til at køre ræs i en Citroën 2CV. Det er en virkelig fed båd.

 

North Sails lancerer ny sejlerjakke til den almindelige tursejler

For sejlere med drømme om langturssejlads er North Sails' 2022-nyhed et oplagt bud, inden kursen sættes mod syd. Jakken er designet i det nyligt udviklede TWTech-ydermateriale og har 4DL-forstærkninger.

Podcast: Som 6-årig bakkede Mikkel Beha 58-fods båd til kaj - hør sejleren fortælle om opvæksten med far Kløvedal

Den populære tv-værts opvækst adskiller sig fra de flestes. En stor frihed fulgte i kølvandet på barndommen hos Troels Kløvedal, der brugte meget af sin tid på de syv verdenshave.

Svensk ægtepar Fostvedt nyder at sejle rundt på De Kanariske Øer - drømmer om New York

Vi besøgte Lena og Fredrik Fostvedt på en Wauquiez 47 Pilot Salon på Las Palmas, Gran Canaria, hvor de er på tredje måned. Til april sejler de igen hjem til Göteborg for at tjene penge til en ny langtur. De startede først med at sejle i 2016, hvor de solgte alt for at sejle langt.