Gå til hoved-indhold

Julie og Joakim starter i Grækenland: Alle brokker sig bare over livet - der skal handling til

Julie Willemoes Frandsen og Joakim Kruse og deres fælles datter Ava er lige nu på vej fra Aarhus til Grækenland i en gammel bil til deres nye Bavaria Cruiser 40S, som skal være deres hjem de næste mange år. De rejser ud i verden uden bagkant.

Leonora og Sissel i chok: Sælger sprang fra - ville ikke sælge båden

Netop som Leonora og Sissel troede, at alle aftaler var på plads, og at de skulle besigtige båden, en Beneteau Oceanis 500, sendte sælger en mail om, at han ikke ville sælge alligevel. - Vi fik os lige en ORDENTLIG mavepuster, siger veninderne til Minbaad.dk.

Leonora og Sissel på 23 år vil sejle jorden rundt i fire år: Alle kan sejle på langtur, hvis de vil

Leonora Valentin og Sissel Therkildsen skal på langtur i deres egen båd - en Beneteau Oceanis 500. De har nu sat deres sociale liv på pause for at udleve deres drøm i 2023.

Cille-blog: Tilbage til havnen i Santa Cruz - nu var den låst af

Familien Rosentoft havde gensyn med havnen i Santa Cruz. Turen fra Lagos til Tenerife i 2016 var en afgørende tur for familiens udvikling til sejlerfamilie. Minbaad.dk's blogger og journalist Cille fortæller her, hvordan de oplevede forvandlingen. Denne gang tog de flyveren fra KBH.

Følg den ensomme YouTuber Erik Anderaa sejle til Grønland fra Norge

Den frygtløse solosejler Erik Anderaa foretrækker barske klimaer, storme og kulde frem for varme breddegrader og solrige strande. Se første del med sejleren, der laver de flotte videoer fra sin ældre, men opgraderede Contessa 35.

Langturssejlerne Jakob og Pia: Vores liv kommer til at være delt op i før og efter

Jakob og Pia Rylander Holdt-Simonsen fra Greve Marina vil sejle jorden rundt i fem år sammen med deres to drenge i en Bavaria 46.

Fra båd til ombygget skolebus efter bådbrand

Bølgerne er skiftet ud med asfalt. Familien Dahl-Olsen fra Holbæk købte nemlig en gammel amerikansk skolebus, som de brugte to måneder på at renovere i Texas. Den 10. august 2021 mistede familien, alt de ejede, da deres båd stod i flammer i Costa Rica

Ungt par måtte kæmpe med forsikringsselskabet efter skade i Caribien

En gundstødning satte en brat stopper for André Østergaard og Pernille Bartholdy Østergaards sejlads under varme himmelstrøg. Tre måneder og en forsikringskamp senere har parret atter vind i sejlene. TV 2 Østjylland taler med eventyrerne.

Grummesgaard-familie sender postkort fra Carpe Diem på Marquesas i Fransk Polynesien

Tidligere i år snakkede Minbaads journalist, Cille Rosentoft, med Familien Grummesgaard, som på daværende tidspunkt lå i Panama med deres 40 fods Furia Brisa. Nu er de kommet til Marquesas og sender os alle et jule- og nytårskort fra Stillehavet.

Med dåseand og snorkeltur fejrede 22-årige Frederik jul på De Britiske Jomfruøer

Julen som langturssejler er anderledes. Sne og kirke er skiftet ud med strand og snorkeltur, skriver den unge skipper Frederik Stenholt Bruun, der sejler rundt i Caribien på en Jeanneau 36, i et julekort til Minbaad.dk's læsere.