Gå til hoved-indhold

Langturssejlerne Jakob og Pia: Vores liv kommer til at være delt op i før og efter

Jakob og Pia Rylander Holdt-Simonsen fra Greve Marina vil sejle jorden rundt i fem år sammen med deres to drenge i en Bavaria 46.

Fra båd til ombygget skolebus efter bådbrand

Bølgerne er skiftet ud med asfalt. Familien Dahl-Olsen fra Holbæk købte nemlig en gammel amerikansk skolebus, som de brugte to måneder på at renovere i Texas. Den 10. august 2021 mistede familien, alt de ejede, da deres båd stod i flammer i Costa Rica

Ungt par måtte kæmpe med forsikringsselskabet efter skade i Caribien

En gundstødning satte en brat stopper for André Østergaard og Pernille Bartholdy Østergaards sejlads under varme himmelstrøg. Tre måneder og en forsikringskamp senere har parret atter vind i sejlene. TV 2 Østjylland taler med eventyrerne.

Grummesgaard-familie sender postkort fra Carpe Diem på Marquesas i Fransk Polynesien

Tidligere i år snakkede Minbaads journalist, Cille Rosentoft, med Familien Grummesgaard, som på daværende tidspunkt lå i Panama med deres 40 fods Furia Brisa. Nu er de kommet til Marquesas og sender os alle et jule- og nytårskort fra Stillehavet.

Med dåseand og snorkeltur fejrede 22-årige Frederik jul på De Britiske Jomfruøer

Julen som langturssejler er anderledes. Sne og kirke er skiftet ud med strand og snorkeltur, skriver den unge skipper Frederik Stenholt Bruun, der sejler rundt i Caribien på en Jeanneau 36, i et julekort til Minbaad.dk's læsere.

Julekort fra Troels, Sanne og Sally Lou på Papeete i Fransk Polynesien

Selvom familien Ørnebjerg Bækholm er under varmere himmelstrøg i deres 43-fods stålbåd, er der juletraditioner, som de holder fast i. Minbaad.dk's journalist, Cille Rosentoft, har været i kontakt med familien lillejuleaften. Her kommer et julekort fra Stillehavet.

 

Små sejlbåde: BayRaider Expedition 20 klarer sig flot i store bølger og hårdt vejr

Ejere har beskrevet, hvordan de er kommet i havn i barskt vejr og er mødt med forfærdelse over, at de havde sejlet i det vejr. Men filosofien i de engelske raid-både er at bevare balance i sejlplanet under alle forhold, skriver Kerteminde-sejler Martin Anker Wiedemann i sin bog.

Familien Arildsen oplever verden fra deres Albin 34 i Fransk Polynesien - sejler faldt i vandet

På trods af nyrestens-operation på Papeete og mand over bord på vej til Fakarava vil Familien Arildsen ikke være noget andet sted. Cille har talt med dem om, hvordan det er at sejle rundt i verden i en corona-tid.

 

Rygende batterier på overarbejde forsinker langtur for sejlervenner

- Vi får undersøgt, hvad der sker og opdager, at der under gulvet er helt fyldt op med vand, hvor der i alt kan ligge 1000 liter, siger Daniel Hopmann til TV 2 Lorry over telefonen fra Tenerife før jordomsejlingen, der nu er udsat.

Familien Bækholm Ørnebjerg går live fra Bora Bora på søndag - lyt med og stil spørgsmål

Troels og Sanne Ørnebjerg Bækholm og deres datter Sally Lou forlod Danmark i sommeren 2019. På søndag den 21. november kan du blive inspireret og stille familien spørgsmål. Det handler om livet på en 43-fods sejlbåd.