Gå til hoved-indhold

Limfjorden i børnehøjde: Tre sjove feriebesøg for hele familien

Feriecentre og lokale initiativer er garanti for flere timers sjov underholdning under feriesejladsen i Limfjorden. Arranger blandt andet en fangeleg på den oppustelige vandpark i Glyngøre.

Salt, vikinger og Danmarks mest børnevenlige strand – Mariager Fjord og østkysten har oplevelser til hele familien

I høj sol og regnfuldt gråvejr byder Mariager Fjord på underholdning for sejlere i alle aldre. Besøg blandt andet levende museer med saltbade og vikingekampe eller nyd sommeren på den lavvande sandstrand i Øster Hurup på Jyllands østkyst.

Bliver hjertestartere fast inventar på langtursbåde?

Når Familien Ørnebjerg Bækholm pakker deres tasker for at tage tilbage til S/Y Atreju i Fransk Polynesien medbringer de en hjertestarter for at have den livsvigtige hurtige hjælp ombord, langt fra land. Christian Eriksens hjertestop i Parken skubbede til beslutningen.

Studenter fra Oure Kostgymnasium sætter kurs mod det græske øhav

Efter tre års sejlads på Sydfyn går turen nu mod Grækenland for fire nyudklækkede Oure-studenter. Drømmen er at blive endnu bedre sejlere. De har nemlig scoret sig en fed tjans i det græske øhav, hvor de skal sejle X-Yachts' nye både.

Hellerup-besætning i X-512 sejlede til Færøerne på 3 døgn - nu venter Island og Grønland

Danskere kom til Torshavn efter en tur nonstop på 3 døgn og 8 timer. Det sidste døgn fra Orkney var en stroppetur med vind over 10 m/sek. - Når man skal i land på Grønland, skal man have gevær og signalpistol med i tilfælde af, at man møder en isbjørn, fortæller Allan Juul Andersen.

Thomas Veber er forelsket i langturssejlads på 17-fods motorbåd – efter Middelhavet vil han til Sortehavet

500 sømil er sejlet, og Thomas Veber har endnu ikke fortrudt sit bådvalg til flodsejladsen mod Middelhavet – snarere tværtimod. Nu drømmer familiefaren om at fortsætte sejladsen ad Donau til Sortehavet.

Øresund Sammen - hver for sig: I 14 m/sek. nåede mange ikke at runde bøjen i Københavns Havn

Det fortæller fotograf Per Heegaard, der var forbi Københavns Havn, hvor sejlerne markerede, at de står sammen i en coronatid - og at man nu er videre. 41 sejlklubber var lørdag klar til at sejle ud og markere 'Øresund Sammen - hver for sig'.

Festlige Blå Oplevelser på Vesterhavnen i Nyborg

”Safaritur” og sjove vandaktiviteter for børn og voksne på Nyborg Fjord er blandt attraktionerne, når Danske Tursejlere officielt åbner projekt Blå Oplevelser. Der er åbningsfest den 19. juni på Vesterhavnen i Nyborg.

Vi sætter fokus på sejlerferie i Limfjorden og Mariager Fjord

Destination Limfjorden har mere end 500 kilometer kystlinje, og langs kystlinjen finder du mange hyggelige og idylliske lystbådehavne, som bestemt er et besøg værd. Minbaad.dk sætter fokus på sejlads i Limfjorden denne sommer, lige fra Struer i syd til Løgstør i nord. Læs her om fire havnebyer.

Kom til eventyr og røverhistorier med sejlerfamilien Bækholm

Familien Bækholm Ørnebjerg landede i Danmark i sidste uge. De har efterladt deres båd i Fransk Polynesien, mens de er på et eventyr i eventyret og bliver fyldt op på familiekontoen herhjemme. Nu holder de foredrag den 16. juni.