Gå til hoved-indhold

Vi sætter fokus på sejlerferie i Limfjorden og Mariager Fjord

Destination Limfjorden har mere end 500 kilometer kystlinje, og langs kystlinjen finder du mange hyggelige og idylliske lystbådehavne, som bestemt er et besøg værd. Minbaad.dk sætter fokus på sejlads i Limfjorden denne sommer, lige fra Struer i syd til Løgstør i nord. Læs her om fire havnebyer.

Kom til eventyr og røverhistorier med sejlerfamilien Bækholm

Familien Bækholm Ørnebjerg landede i Danmark i sidste uge. De har efterladt deres båd i Fransk Polynesien, mens de er på et eventyr i eventyret og bliver fyldt op på familiekontoen herhjemme. Nu holder de foredrag den 16. juni.

Små både, små problemer: Nu sejler Thomas Veber mod Middelhavet i den 17 fod lange Mini Lisa

"Alle kan tage på langtur". En påstand, som ikke sjældent er fløjet over Thomas Vebers læber - og en påstand, som nu eksekveres af sejleren selv. I dag kaster den 46-årige familiefar fortøjningerne og sætter kurs mod Middelhavet i en halvåben motorbåd til 20.000 kroner. Læs interview.

Sjælland rundt singlehand i Phantom 42 i iskolde maj – bare fordi…

- I Kristi Himmelfartsferien havde jeg planlagt at tage ud og sejle en singelhanded-tur for at klare hovedet og få noget rutine ind igen efter vinteren, siger Phantom 42-sejler og bådspecialist i Arbejdernes Landsbank, Lars Erstad-Jensen fra Margrehetholm Havn i København.

Sæsonen skudt i gang: Selv teenagerne var med og valgte venner og fester fra

Netop hjemkommet fra en weekendtur med alle seks ombord på vores nyindkøbte Hallberg Rassy Mistral på 33 fod. Vi fandt roen igen - den samme ro som vi opdagede, da vi var på langtur, blogger Cille Rosentoft.

Familien Bækholm nyder brætspil, rom og nøgensvømning i Fransk Polynesien

Troels Bækholm, Sanne Ørnebjerg og deres datter Sally Lou på fem år sejler stadig i Stillehavet. De har ikke travlt med at komme hjem. De er blevet vaccinerede mod Covid-19, de er næsten alene i paradis, og Sally Lou lever det gode liv ombord.

Elbådopladere kommer nu til fire havne i Norge

- Norge har ført an i den elektriske bilrevolution. Nu vil vi gøre det lettere at skifte til en elektrisk båd. Vi har arbejdet med planerne over tid. Især de seneste måneder er interessen for elektriske både steget markant, siger BKK's administrerende direktør, Jannicke Hilland.

Udmattet Casper Steinfath blev den første, der krydsede Kattegat på et hydrofoilbræt

Den 27-årige paddlesurfer fra Klitmøller, Casper Steinfath, krydsede helt utroligt Kattegat på et hydrofoilbræt. Han tilbagelagde de 123 kilometer på 10 timer og 53 minutter. De sidste kilometer blev han udmattet liggende på sit bræt og måtte padle med hænderne. Se video.

Turbulent start på Casper Steinfaths jomfrutogt over Kattegat på standup-hydrofoilboard

Søndag morgen satte den 27-årige paddlesurfer fra Klitmøller, Casper Steinfath, gang i sit forsøg på – som den første nogensinde – at krydse Kattegat på et såkaldt hydrofoilbræt. Turen går fra Grenå til Varberg. Se videointerview. 120 km venter nu.

Standup-paddler Casper Steinfaths Kattegat-togt begynder søndag - fra Grenå til Varberg

Efter tre ugers ventetid på det perfekte vejr tager surfer Casper Steinfath søndag kl. syv sit første padletag på sit 120 kilometer lange togt over Kattegat på et standup-hydrofoilboard. Turen går fra Grenå Havn, nord om Anholt og til området omkring Varberg på den svenske vestkyst.