Gå til hoved-indhold

Skoleskibet Danmark sejler igen efter coronaudbrud

Hverken elever eller besætningsmedlemmer er ramt af corona, efter at en elev i sidste uge blev testet positiv. Skoleskibet sejler nu videre, men holder sig nær de danske farvande.

Cille: Mine erkendelser efter sejlerferie i Danmark - vi SKAL have en båd igen

Netop hjemkommet fra dette års sejlerferie. En ferie, som på mange måder blev en erkendelsesrejse for hele familien, efter vi sejlede i Danmark, blogger Cille Rosentoft. For fire år siden kom hun hjem med familien efter sejltur til Caribien og tilbage.

Sejlere udfordret i Limfjorden - Aggersundbroen åbner kun tre gange dagligt

- Hver eneste gang, den åbner, kan det være, den ikke kan mere, forklarer brovagt Kai Kristensen til TV 2 Nord. Sommersejlerne kan i øjeblikket gå igennem kl. 9, kl. 14 og kl. 19.

SOS-signal på stranden redder savnede sejlere

Tre mænd kom 200 kilometer ud af kurs på Stillehavet. Det traditionelle SOS blev deres redning.

1,2 tons lette Mojito 650 med Scow-stævn kan blive fremtidens turbåd

Franske Idbmarine tør gå egne veje. Mojito 650 er 6,5 meter lang og 3 meter bred - hele vejen og har derfor masser af plads, men også en hel del sejl. Båden bygges ud fra værftets seriebyggede Mini 6.50, der er skabt til at surfe over Atlanterhavet i Mini Transat-sejladsen.

Kendis-sejlbåden Havana på vej til Danmark fra Nordspanien

Havana har længe ligget i Nordspanien. Men nu er planen, at den skal sejles hjem til Danmark af Emil, Alfred og nogle venner. De sejler den hjem i ét hug, hvilket bliver otte døgn i søen, fortæller Mikkel Beha til Billed-Bladet.

65-årige tyske Joachim er blæst inde i Korshavn i sin Juniorbåd

- Jeg sejler ikke i over 9-10 m/sek., siger tyske Joachim vi møder i Korshavn, da vi er på sejltur i vores Boheme 10-meter. Joachim er på vej til Læsø og nyder enkeltheden i en lille båd. Normalt ligger han mest for anker i sin Juniorbåd fra 1962, bygget på Thurø.

Sejlerferier skaber minder for livet - langturssejler Cille giver opskriften

Cille og Christian Rosentoft, der har 4 børn, giver dig her deres bedste råd til en vellykket sejlerferie. Deres vigtigste råd er, at lade være med at have for mange planer, det handler om at være sammen. Forfatter Cille fra København blogger her om den perfekte sejlerferie for en familie.

Tursejlads på steroider - prof surfer 19,6 knob i X4.3: Vallenbæk - Bornholm på 12 timer

- Vi rå-surfede 20 gange med over 17 knobs fart og med røgvandet brusende som i en jolle, i en feriepakket sejlbåd som X-4.3 på 10 tons, forklarer tidligere America's Cup- og OL-sejler Michael Hestbæk, der siger at kølvægt, stift skrog og rodrig holder 100% på båden.

ØRC'ens 10-års jubilæum udskydes til 2021 - arrangørerne vil undgå shitstorm

Stævnelederne fra Hellerup Sejlklub vil undgå den negative omtale, der meget muligt vil ramme den populære sejler-festival. Samtidig er det ikke muligt at afvikle eventen forsvarligt under de gældende retningslinjer, lyder vurderingen.