Gå til hoved-indhold

Sejl over Østersøen til den baltiske region og oplev Tallinn og Riga

Du kan prøve noget andet end den svenske skærgård, eksempelvis en rejse rundt i det baltiske hav og lande. Her er tips til, hvad du kan opleve, når du lægger til kaj i blandt andet det vidunderligt smukke Riga. Se også Polen på vejen.

1.000 både fra 43 hovedstadsklubber rundede bøje ved Den Lille Havfrue og markerede samhørighed

Ved Den Lille Havfrue rundede alle de deltagende både Bøje 1 - også kaldet Kongebøjen - hvorefter de igen sejlede hjem til deres respektive havne. Sejlerne viste samhørighed i en anderledes coronatid. Direktør i Dansk Sejlunion var også med og brækkede foden.

82-fods luksusyacht mistede kølen i 2015 - nu har båden fået nyt liv

Utallige timers hårdt arbejde har forvandlet charterbåden, der var opgivet af mange, til en ægte luksusyacht. Flere millioner pund er brugt på projektet. Yachting World fortæller den spektakulære historie.

Pinsetur med meget få sømil i Holbæk Fjord

"Det er lige meget, hvor vi er henne, bare vi er sammen”. Sådan sagde min søn engang. Her i pinsen har jeg tænkt tilbage på dengang og igen givet ham ret i, at det vigtigste er, at vi er sammen - allerhelst på båden, blogger tursejleren Malene Wilken.

Pirater angriber 70-årig langturssejler nær ferieøen Bali

Mens turisterne nød bølgeparadiset på land, blev den aldrende solosejler opsøgt af flere pirater i speedbåd. Efter tyveriet af brændstof samt diverse radio- og kommunikationsudstyr drev sejleren på havet i tre dage.

Ny gastebørs: Sejler Michael Gedde vil matche skippere og gaster fra hele verden på SailMore

100 brugere er gået ombord på den online gastebørs, der blev søsat for få uger siden. Gasterne sidder klar, men skipperne mangler fortsat at opdage fordelene ved sejlads med selskab i hjemligt farvand. I 2021 søsættes portalen i en engelsk version.

Kæmpe sejlerfest skal samle 1000 både på Øresund i juni - KDY står bag

Sejl- og motorbåde indbydes til folkefest på Øresund den 13. juni, hvor deltagerne i fællesskab sætter kurs mod et udlagt mærke i Københavns Havn. KDY står bag den nye corona-event.

Den dristige nordmand Erik Aanderaa har gjort sin Contessa 35 klar til Grønlandstur

Erik Anderaa er en gudsbenådet fortæller og filmer helt fantastisk fra sin båd fra 1976. Han er også alt for dristig og et farligt forbillede, mener nogle singlehand-sejlere i Danmark. Men nu er nordmanden igen på pletten med en frisk video i verdensklasse. Grønland kalder.

Familien Beha sætter kurs mod de danske kyster i nyt tv-program

Sejlerfamilien gør det igen. Denne gang i hjemligt farvand, hvor store dele af landet aflægges et visit af de folkekære sejlere. Turen sejles i familiens stålskib, da sejlbåden Havana er strandet i Spanien under coronakrisen.

Sejlerliv i nyindkøbt Drabant 38: Mads og familien budt velkommen på Fur med Dannebrog og champagne

Sejlerne holder sammen. Det erfarede 48-årige Mads Dolberg og familien, som netop har sejlet deres nyerhvervede sejlbåd fra Aarhus til deres Limfjordsby Skive. På Fur blev de taget fornemt imod af gode sejlervenner, imens flere andre hjalp til undervejs.