Gå til hoved-indhold

Familien Rosentoft fortæller om den udfordrende hjemkomst i DR-indslag

Den københavnske sejlerfamilie er tilbage i hverdagen efter to år på havet. Undervejs har Danmarks Radio fulgt med på sidelinjen og produceret et ti minutter langt indslag, som netop er vist i 21 Søndag. Få linket her.

Maria hjemvendt fra Colombia - et ocean af oplevelser i bagagen

Maria's sejlereventyr er slut. Minbaad.dks journalist-elev fra Horsens kigger tilbage på de sidste 4,5 måned med stor taknemmelighed. Hun har oplevet det sidste af Sydamerika for denne omgang, som har budt på turistede øer med skjulte skatte iblandt.

Bank og Kirketerp sejler over Atlanten med kendte i nyt TV-program

Peter Falktoft, Hella Joof og tre andre udgør besætningen, der skal sejle en 83-fods sejlbåd fra Gran Canaria til Caribien. OL-vinderne Jesper Bank og Martin Kirketerp står i spidsen for den uprøvede besætning. Programmet sendes på kanal 5.

Familien Veber sejler på langtur for 10.000 kr. i måneden

Køber familien billige is og går på restaurant til frokost, kan stort set alle få råd til at tage på langtur, forklarer Thomas Veber i interview. For et beløb svarende til fem charterferier brugte han selv, hustruen og to børn et helt år i Middelhavet.

Langturssejler Cille i Politiken: Der skal være brug for børnene

Når man er ombord på en båd, er der ikke mulighed for at trække sig. Og det faktum har gjort, at børnene ret hurtigt opdagede, at de måtte tage fat, forklarer Cille Rosentoft i en kronik i Politiken. Mød Cille på Boat Show på søndag.

Franskmand krydsede Nordvestpassagen med høne som gast

Som 24-årig sejlede Guirec Soudée som den yngste solosejler nogensinde gennem Nordvestpassagen. Ombord havde han hønen Monique, der har fulgt ham fra Nord- til Sydpolen. Sejleren har netop afsluttet sin fem år lange sejlads.

 

To bådbegyndere på SU-lån har kurs mod Caribien

Kæresteparret Trine Nørgaard og Vitus Valentin drømte om en 20-fods sejlbåd, men endte med en tilfældig forelskelse i en Bandholm 35. Trods manglende sejlerfaring, tid og økonomi er parrets ambitiøse 2020-plan klar: De vil krydse Atlanten.

Marias første møde med Sydamerika: Colombia har så meget at byde på

Maria har for første gang sat sine fødder i det sydamerikanske land Colombia, hvor mødet med en helt ny kultur har budt på ceviche, utallige gadesælgere samt behovet for en ordentlig pose tålmodighed.

 

Bandholm 27 - dansk 70er-båd til hele året rundt

Svend Hellerup Hansen fra Lynetten skræmmes ikke af sejlads i frostvejr i sin Bandholm 27 fra 1980. En båd, han bruger hele året til både kap- og tursejlads.

 

200 både og en masse udstyr er klar om 14 dage i Fredericia

Om to uger går det løs med hele Danmarks indendørs bådudstilling, hvor 250 udstillere og forventet flere end 30.000 besøgende mødes over to weekender.