Gå til hoved-indhold

Amerikansk forsker: Promethazin er det bedste middel mod længerevarende søsyge

Stoffet promethazin, der blandt andet gives mod søvnløshed, kan med fordel anvendes på længere sejlture. Midlet anvendes blandt andet af astronauter og under søekspeditioner af den amerikanske læge Joanne Feldman, der nu giver rådet videre.

Malene: Vi fandt ingen grund til ikke at tage på langtur

Familien Wilken kunne ikke finde en legitim begrundelse for at blive i de danske farvande, da de lod drømmene flyve for over 15 år siden. Siden familien vendte tilbage til Danmark i 2009, har Wilken rejst landet rundt for at inspirere andre til at tage på eventyr.

 

Sådan vælger du farver og trævalg på X-Yachts

Det er blevet lettere at købe en X-Yachts. Nu kan du sidde hjemme i stuen og vælge farver og trævalg. Kræn Nielsen fra X-Yachts demonstrerer her, hvordan deres nye konfigurator virker.

X-Yachts nye X4⁰ - mindste turbåd fra Haderslev-værftet

X-Yachts kommer nu med en ny båd fra Pure X-serien, der startede i 2016. I forvejen findes X4³, X6⁵, X4.9 og X4.6. På to år er der solgt 120 både i Pure X-serien. Ny X4⁰ flyder til juni. Indret din nye båd med en ny konfigurator fra X-Yachts.

Maria sejler til europæisk perle i Caribien

Maria fra minbaad.dk har lagt vejen forbi de tidligere hollandske kolonier, Curacao og Bonaire, hvor mødet med europæisk prægede øer bød på mange helt nye oplevelser heriblandt windsurfing i de verdenskendte forhold på Bonaire.

Ungt Aarhus-par vil jorden rundt i 114 år gammelt træskib

Nana Reinert og Bjarke Hansen er ramt af Kløvedal-feberen. De har derfor købt et 114 år gammelt træskib, som de lige nu er ved at sætte i stand, så de om fem år kan sejle ud i verden.

Per Ølholm om chartersejlads: Glem havnene og find eventyret for anker

Ølholm og familien droppede hurtigt de populære havnebyer med nærgående taxaer og højt stressniveau. På de små øer ventede i stedet luksus på første klasse.

Chartersejlads: Når mørket sænker sig, og ankrene slipper grebet

Fest og idyl blev i sommer afløst af gyngende kaos på en græsk ankerplads for Per Ølholm og familien. Læs sejlerens første blog om chartersejlads i 43 fods sejlbåd.

22-fods sejlbåd bortgives efter først-til-mølle i Vallensbæk

Hellere bortgive end skrotte, mener havnefoged Per Møller Sørensen, der efter ejerens accept forsøger at give sejlbåden nyt liv. Specielt unge, uprøvede sejlere er vilde med de mindre både.

Dark 'n Stormy Cocktail - bedste drink til sejlerne

Minbaad.dks redaktør fik i 2018 øjnene op for den forførende Dark 'n Stormy Cocktail. Nu skriver sailingscuttlebutt.com om drinken, hvor rom, Ginger Beer og lime indgår.