Gå til hoved-indhold

Søsyg Peter Falktoft efter Atlanten: Du vil ikke være den første, der fremstår som en idiot

Selvom den 33-årige radiovært Peter Falktoft har oplevet ting, de færreste har, så beskriver han alligevel det at sejle over Atlanten som et af de største. Søsyge og mange mennesker på lidt plads har givet Falktoft en masse erfaringer og stof til eftertanke.

De kendte fra Over Atlanten sejler videre i en Bianca 28

Det startede som en joke, men nu har de seks kendte TV-danskere på eget initiativ købt en klassisk 70’er-båd. Det fortæller Christel Pixi til Minbaad.dk. Martin Kirketerp rådgav de kendte inden bådkøbet.

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - se program gratis her

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

DS-direktør ser stort potientiale i privat bådudlejling

Fremadrettet vil udlejningen af private både være i vækst, spår Christian Lerche. Samtidig glæder direktøren sig over, at udlejningen kan hjælpe flere danskere på vandet.

Boganmeldelse: Når børnene vil hjem, og den dårlige samvittighed melder sin ankomst

Langturssejlads er søsyge, dårligt vejr og børn, der savner vennerne på land. Men det er også så meget mere. Familien Veber giver læseren et unikt indblik i hverdagen på en langtursbåd med mor, far og to børn i bogen 'Et år uden sko'. Læs Sara Sulkjærs anmeldelse.

Familien Rosentoft fortæller om den udfordrende hjemkomst i DR-indslag

Den københavnske sejlerfamilie er tilbage i hverdagen efter to år på havet. Undervejs har Danmarks Radio fulgt med på sidelinjen og produceret et ti minutter langt indslag, som netop er vist i 21 Søndag. Få linket her.

Maria hjemvendt fra Colombia - et ocean af oplevelser i bagagen

Maria's sejlereventyr er slut. Minbaad.dks journalist-elev fra Horsens kigger tilbage på de sidste 4,5 måned med stor taknemmelighed. Hun har oplevet det sidste af Sydamerika for denne omgang, som har budt på turistede øer med skjulte skatte iblandt.

Bank og Kirketerp sejler over Atlanten med kendte i nyt TV-program

Peter Falktoft, Hella Joof og tre andre udgør besætningen, der skal sejle en 83-fods sejlbåd fra Gran Canaria til Caribien. OL-vinderne Jesper Bank og Martin Kirketerp står i spidsen for den uprøvede besætning. Programmet sendes på kanal 5.

Familien Veber sejler på langtur for 10.000 kr. i måneden

Køber familien billige is og går på restaurant til frokost, kan stort set alle få råd til at tage på langtur, forklarer Thomas Veber i interview. For et beløb svarende til fem charterferier brugte han selv, hustruen og to børn et helt år i Middelhavet.

Langturssejler Cille i Politiken: Der skal være brug for børnene

Når man er ombord på en båd, er der ikke mulighed for at trække sig. Og det faktum har gjort, at børnene ret hurtigt opdagede, at de måtte tage fat, forklarer Cille Rosentoft i en kronik i Politiken. Mød Cille på Boat Show på søndag.