Gå til hoved-indhold

Sara: Cortezhavet - verdens (måske) bedste cruisingområde

Amerikanerne er vilde med det mexicanske farvand, der byder på flotte bjergsider, stingrays og en klub for cruisere. Sara Sulkjær sejler sine sidste sømil i det populære hav.

Maria i Caribien: Ny kurs og dybe tanker på nattevagten

Langtur er sjældent som du planlægger og forestiller dig. Det har langtursblogger Maria måtte se i øjnene og tage stilling til. Efter bådskifte fortsætter eventyret halvanden måned endnu med nattevagter.

Da Vibeke trådte ud af hamsterhjulet og sejlede jorden rundt

Vibeke Svenningsen solgte sine ejendele og sejlede fra København med venner til verdens ende i sin Phanton 42 for at finde ud af, om der var mere til livet end arbejde. Nu er båden til salg.

Over Atlanten på 16 dage i X4.3 - mere krævende end man tror

Endelig land i sigte! Jeg ved ikke hvad vi havde forestillet os, men turen over Atlanten er virkelig lang og udmattende, fortæller topsejler og nu langturssejler Kim Christensen fra Egå.

Neel 65 - så mangler du aldrig plads

Franske Neel Trimarans ved Atlanterhavet er kendt for velsejlende trimaraner, og for god plads, desværre er værftet også kendt for en høje priser. Neel 65 koster 11,8 mio. kr.

Sådan bygges sejlbådene hos Hallberg-Rassy

Vi var forbi værftet, der ligger i Ellös, nord for Marstrand. Det tager seks uger at bygge en Hallberg-Rassy 340. Ejer og direktør Magnus Rassy forklarer om produktionen.

Lagoon 380 katamaran-sejlads over Stillehavet - hør hvordan

Med Havhunden over Stillehavet. Det pensionerede ægtepar Lise Gerdes og Lars Oudrup fra Fredericia fortæller om deres sejl-eventyr på Fredericia Boat Show.

Sara i Mexico: Om natten forvandles proteinbarer til gourmetmad

Den nemme snack blev en ægte lifesaver, da Sara Sulkjær første gang stod ved roret i de mørke nattetimer. Efter 700 sømil med søsyge, letvindssejlads og thunderstorms kunne vi runde Capo San Lucas.

Maria i Caribien: På kanten af afgrunden blev vi mødt af hajer

Maria Jürgensen fra minbaad.dk har besøgt en lille bid af Europa, samt det verdenskendte rev Tobago Cays, hvor drømmen om eksotiske strande, snorkelture med skildpadder og hajer blev til virkelighed.

Lyt til Troels Kløvedals fem historier på DR P1

Lige nu er eventyren Troels Kløvedal aktuel med en herlig udstilling på Naturhistorisk Museum i Aarhus, og lige nu sender DR P1 serien Drømmenes Kaptajn.