Gå til hoved-indhold

To erfarne sejlere savnet på Atlanten - kystvagten har opgivet

2. maj udsendte langturssejlere fra Italien et sidste nødsignal ombord på en 47-fods Beneteau. Håbet er, at sejlerne befinder sig i redningsflåden, fortæller en italiensk sejler til minbaad.dk

Middelgrundsfortet åbner fredag for sejlere - få gratis rundtur

Fra klokken 10 til 19 kan fortøjningerne kastes på øen midt i Øresund, der holder unikt åbent den 11. maj. Kom også på en guidet tur på øen.

Langtursblogger Cille: Vi tager Atlanterhavet sammen

Familien Rosentoft har besluttet at krydse Atlanterhavet sammen fra Caribien til Europa. Turen fra Bahamas til British Virgin Islands viste sig at være fantastisk på familiens Bianca 420.

Sejler rundt i Limfjorden i tre meter åben 'mini-færge'

Ole og Tage, der har passeret de 70 år, har allerede startet ferieturen. Denne gang i Limfjorden. De har drømmesenge med og bor i telt på land. Se TV2-indslag om glæde ved primitiv sejlads.

Cille fra De Britiske Jomfruøer: Tvunget til at forholde os til vores liv

Da Familien Rosentoft sejlede til De Britiske Jomfruøer, blev de tvunget til at forholde sig til deres liv, efter mødet med mange charterbåde som lå for anker ved paradisøerne.

Cille fortæller fra Bianca 420: Man forelsker sig i Portugal

Langtursblogger Cille Rosentoft ser tilbage og fortæller her om store oplevelser i Spanien og Portugal. Hør også om familiens længste stræk. Lige nu er familien dog ankommet til Bahamas.

Langtursblogger Cille om afgang fra St. Martin: Vi trænger til nye eventyr

Cille fortæller om forberedelserne inden afgang fra St. Martin. Familien Rosentoft trænger til at komme videre efter cirka 3 måneder på St. Martin. Nu er kursen sat mod Bahamas.

Malene: Det er perfekt påskevejr for bådejeren

Med fare for at gå mod strømmen og blive upopulær vil jeg vove at påstå, at vejret i påsken er optimalt. Variationen gør det muligt både at passe skuden og pleje relationerne, blogger Malene Wilken.

Cille om Biscayen - det svageste led styrer beslutningerne på langtursejlads

For københavneren Cille er det vigtigt at familien er tryg, derfor måtte skipper Christian også tage turen over Biscayen alene, men kan man krydse Atlanten med en baby på 2,5 måneder?

Sejl med preventer i Nordnorge - og seks andre gode råd

Pludselige faldvinde er hverdag i det norske, hvor flere anderledes udfordringer venter. Langturssejlerne Astrid Rosa Klitgaard og Theis Bæk Nielsen giver gode råd, inden stævnen vendes mod nord.