Gå til hoved-indhold

Sara hjemme før tid: (For) energiske børn og en dyb taknemmelighed

Selvom 20-årige Sara Sulkjær ikke fortryder sejlereventyret med en amerikansk familie, har det langtfra været en ren champagnesejlads. Særligt de yngre besætningsmedlemmer har udfordret undervejs.

Maria i Caribien: Juleaften blev fejret på ægte langturssejleres manér

Minbaad.dks Maria har besøgt det sidste af det østlige Caribien, hvor hun både fejrede jul og nytår under noget varmere og fjernere himmelstrøg som langturssejler i Caribien.

Ny trend: Vildmarkssejlads i en lille jolle

33-årige slovener Igor Stropnik sejlede i december, i kulde og ofte i mørke, fra Stavanger til Lygra, et godt stykke nord for Bergen, i en 4,5 meter Topaz Xenon-jolle. Se dokumentar.

Da kløvedal var i Indonesien

DR genudsender programmer med Troels Kløvedal, der døde Lillejuleaften. Se 1 af 6 programmer. Sendt første gang 2007.

Sara: Cortezhavet - verdens (måske) bedste cruisingområde

Amerikanerne er vilde med det mexicanske farvand, der byder på flotte bjergsider, stingrays og en klub for cruisere. Sara Sulkjær sejler sine sidste sømil i det populære hav.

Maria i Caribien: Ny kurs og dybe tanker på nattevagten

Langtur er sjældent som du planlægger og forestiller dig. Det har langtursblogger Maria måtte se i øjnene og tage stilling til. Efter bådskifte fortsætter eventyret halvanden måned endnu med nattevagter.

Da Vibeke trådte ud af hamsterhjulet og sejlede jorden rundt

Vibeke Svenningsen solgte sine ejendele og sejlede fra København med venner til verdens ende i sin Phanton 42 for at finde ud af, om der var mere til livet end arbejde. Nu er båden til salg.

Over Atlanten på 16 dage i X4.3 - mere krævende end man tror

Endelig land i sigte! Jeg ved ikke hvad vi havde forestillet os, men turen over Atlanten er virkelig lang og udmattende, fortæller topsejler og nu langturssejler Kim Christensen fra Egå.

Neel 65 - så mangler du aldrig plads

Franske Neel Trimarans ved Atlanterhavet er kendt for velsejlende trimaraner, og for god plads, desværre er værftet også kendt for en høje priser. Neel 65 koster 11,8 mio. kr.

Sådan bygges sejlbådene hos Hallberg-Rassy

Vi var forbi værftet, der ligger i Ellös, nord for Marstrand. Det tager seks uger at bygge en Hallberg-Rassy 340. Ejer og direktør Magnus Rassy forklarer om produktionen.