Gå til hoved-indhold

Langtursblogger Cille i Caribien: Vores bådbaby er kommet

Familien Rosentoft, som er langturssejlere har netop fået et familiemedlem mere. Lillebror Sylvester blev født på Saint-Martin, Cille fortæller om at få en baby ude i verden.

Boganmeldelse: Kløvedal overvejede at sælge Nordkaperen

Alt har ikke været champagnesejlads for Danmarks mest kendte sømand. I sin seneste bog fortæller Troels Kløvedal om et langt og inspirerende liv med op- og nedture. Sara Sulkjær anmelder.

Cille vil være en del af sejlerfællesskabet alligevel

Langtursblogger, Cille Rosentoft, fortæller om udfordringerne ved sejlerfællesskabet, men også om de gode ting ved at have venskaber rundt omkring på kloden.

Par satser alt på langtur - kæntrer på dag 2

Tanner Broadwell og Nikki Walsh solgte alt for at leve livet på vandet. Nu ligger deres båd på bunden af en kanal i Florida.

Vibeke svømmede i land og drak en øl efter Atlanterhavskryds

14 dage tog det Phantom 42’eren at nå Tobago. Et besøg i det uroplagede Venezuela og ’kontordage’ på båden er siden skrevet i logbogen. Nu venter indianerbesøg og Panamakanalen.

Cille: Ændring af planer - betingelse ved langturssejlerlivet

Langtursblogger Cille Rosentoft fortæller om ændring af planer har været værdifuldt for familien. Venskaber på Cuba og redning af skildpadder, er blot få af de oplevelser som ikke var planlagt.

Kløvedal til minbaad.dk: Jeg savner morgenerne på vandet

Morgenstunderne på Nordkaperen er svære at erstatte for den folkekære sejler, der kæmper med den uhelbredelige ALS-sygdom. Alligevel er døden ingen ulykke, forklarer Troels Kløvedal i interview.

Aira 22: Ny hollandsk dagsejler til 120.000 kr. sejlklar

Nu sejlbåd til folket. Prisen for komfortabel Aira 22 er nemlig i bund og kvaliteten i top, konstaterede vi under et besøg på boot, hvor hollænder fås med fast køl eller sænkekøl.

Cille på St. Martin - orkaner ramte hårdt

Langtursblogger Cille fortæller om, hvordan det var at vende tilbage til St. Martin efter flere orkaner havde lagt vejen forbi. Ødelæggelserne har gjort indtryk på alle, skriver Cille.

Langtursblogger Cille skal vænne sig til modvind

38-årige højgravide Cille Rosentoft og familie er nu i St. Martin i Caribien, og tænker tilbage på modvindssejladser, som alle bliver sammenlignet med en tur i Køgebugt.