Gå til hoved-indhold

Neel 65 - så mangler du aldrig plads

Franske Neel Trimarans ved Atlanterhavet er kendt for velsejlende trimaraner, og for god plads, desværre er værftet også kendt for en høje priser. Neel 65 koster 11,8 mio. kr.

Sådan bygges sejlbådene hos Hallberg-Rassy

Vi var forbi værftet, der ligger i Ellös, nord for Marstrand. Det tager seks uger at bygge en Hallberg-Rassy 340. Ejer og direktør Magnus Rassy forklarer om produktionen.

Lagoon 380 katamaran-sejlads over Stillehavet - hør hvordan

Med Havhunden over Stillehavet. Det pensionerede ægtepar Lise Gerdes og Lars Oudrup fra Fredericia fortæller om deres sejl-eventyr på Fredericia Boat Show.

Sara i Mexico: Om natten forvandles proteinbarer til gourmetmad

Den nemme snack blev en ægte lifesaver, da Sara Sulkjær første gang stod ved roret i de mørke nattetimer. Efter 700 sømil med søsyge, letvindssejlads og thunderstorms kunne vi runde Capo San Lucas.

Maria i Caribien: På kanten af afgrunden blev vi mødt af hajer

Maria Jürgensen fra minbaad.dk har besøgt en lille bid af Europa, samt det verdenskendte rev Tobago Cays, hvor drømmen om eksotiske strande, snorkelture med skildpadder og hajer blev til virkelighed.

Lyt til Troels Kløvedals fem historier på DR P1

Lige nu er eventyren Troels Kløvedal aktuel med en herlig udstilling på Naturhistorisk Museum i Aarhus, og lige nu sender DR P1 serien Drømmenes Kaptajn.

90-årig på kold tursejlads i Wayfarer udfor Dragør

Ken-Krist. H. Jensen på 90 år, har i 52 år sejlet Wayfarer W1348 "Maitken" fra 1966. Her filmes fra oktober-sejlads på Øresund. Turen går ofte til Sverige, men også til Oslo eller Sjælland Rundt.

 

Sara: Eventyret er ikke altid, som du drømmer om

To små drenge på 40 fod kræver tålmodighed - mere end Sara Sulkjær havde forventet. Selvom eventyret forkortes, er sidste kapitel ikke skrevet, og i horisonten venter nye mexicanske oplevelser på vand og land.

Maria på langtur som gast i Caribien: Fra værft til Bounty ø

Minbaad.dk's journalistelev, 19-årige Maria, sejler de næste tre måneder rundt i det caribiske øhav ombord på en 43 fods stålbåd, hvor turen byder på eksotiske og autentiske øer samt livet som langturssejler.

Sara: Vi har krydset grænsen til det kriminelle Mexico

I en tyk tåge kunne Minbaad.dk’s Sara Sulkjær hejse det mexicanske gæsteflag. Mens landet er behængt med et tvivlsomt omdømme, er gæster garanteret store smil fra de lokale i gaderne.