Gå til hoved-indhold

Signe over Atlanten: Problemerne vælter ned

Ulykkerne vil ingen ende tage for Henrik og Signe, der bl.a. må tape sejl, skifte stag og tager vand ind. Efter 18 døgn når de Azorerne.

Prøvesejlads af ny trimaran til flerskrogstræf i Kerteminde

200 europæiske flerskrogssejlere kunne lørdag se prototypen ’Proof of Concept’ på vandet. Båden skal udvikles til større langtursbåd.

Papegøje trives på Ballad

Vi er i Ballen til Samsø Festival og møder tursejlerne Povl og Bente Rasmussen fra Sydhavnen. Om bord har de en glad papegøje Woody, der taler lystigt, men den hakker også i træværket.

53-årig sejler falder over bord og drukner ved Samsø

Manden var på en sejlbåd og faldt i vandet, to kilometer fra Ballen, og selvom de andre sejlere fik vendt hurtigt var han livløs da han blev bjærget om bord.

 

Bådferie er sejlende mindfulness

Det skriver Malene Wilken, der med familien er på årets sommertogt. Tre uger væk fra hverdagen, der hurtigt fyldes op af for mange aftaler og alt for lidt tid til at være sammen, fortæller hun.

Dobbelt så mange både til Ungdomscruise i Uge 29

Rekordmange unge vil på sejlerferie med andre unge i uge 29, hvor 19 både udgør Uge 29 Ungdomscruise-flotillen med næsten 70 sejlere. Sjove tiltag skal styrke fællesskabet.

Sådan tjekkes båden før jordomsejling

Følg dine drømme. 6,5 mio. har på kort tid klikket på denne video om et smukt kærestepar, Sailing Nandji, der forbereder sig til jordomsejling i 40 fods sejlbåd.

Vibeke sejler Jorden rundt om tre dage: Jeg er glad og bange

Mange følelser er i spil, når Vibeke Svenningsen lørdag stævner ud på sin jordomsejling. Her er spændingen over nye oplevelser krydret med bekymringen for havnemanøvrer og andre udfordringer.

Signe: Capibara har sat kursen mod Europa

Beslutningen er taget. Signe og kæresten Henrik sejler mod europæiske farvande og er landet på Bermuda. Pt. venter de på grønt lys til den videre sejlads over Atlanten.

Sejlerferie giver tid til familien

Familien Hesselborg fra Aalborg har fundet nøglen til gode ferier. På vandet finder de roen, hinanden og ikke mindst tiden, der som hos alle andre er en mangelfaktor i hverdagen.