Gå til hoved-indhold

Cille og familien på vej hjem til Danmark: Vi har nået en mur

Familien Rosentoft er nået til Frankrig, efter en tur på 1300 sømil, som familien var mindre begejstret for. Familien kan mærke de er på vej hjem til Danmark nu, både fysisk og mentalt.

Den svenske skærgård lokker med smukke ankerpladser

Unik natur og øde bugter venter hos vores svenske naboer. Bo Larsen satte første gang kursen mod skærgården sidste sommer, hvor særligt de gode afmærkninger overraskede.

Georg Stage vil sejle to årlige togter med unge

Skoleskibet Georg Stage vil fordoble antallet af årlige togter, efter at skibet har tre gange flere ansøgere, end det kan optage. Direktør Asser Amdisen forventer allerede fordobling fra næste år.

Begejstret langtursblogger Cille på Azorerne efter Atlanterhavskryds

Familien Rosentoft er kommet i land på Azorerne efter 21 dage over Atlanterhavet. Familien er blevet en del af sejlerhistorien, efter at være vokset med opgaven som familie.

Sejler var tæt på at dø under Sagitta 35-uheld

Ulykken på Tåsinge kunne have fået tragiske konsekvenser for sejler, der hjalp under søsætningen. Sagitta’en er nu begæret totalskadet. - Vi må tørre øjnene, fortæller bådens ejer, Peer Modal.

Langtursblogger Cille om Atlanterhavskryds med nødstop og bådbaby

Cille Rosentoft og familien har nu krydset Atlanten. Problemer med autopilot og en bådbaby ombord har givet bekymringer, men det betyder pludselig ingenting, fortæller Cille.

To erfarne sejlere savnet på Atlanten - kystvagten har opgivet

2. maj udsendte langturssejlere fra Italien et sidste nødsignal ombord på en 47-fods Beneteau. Håbet er, at sejlerne befinder sig i redningsflåden, fortæller en italiensk sejler til minbaad.dk

Middelgrundsfortet åbner fredag for sejlere - få gratis rundtur

Fra klokken 10 til 19 kan fortøjningerne kastes på øen midt i Øresund, der holder unikt åbent den 11. maj. Kom også på en guidet tur på øen.

Langtursblogger Cille: Vi tager Atlanterhavet sammen

Familien Rosentoft har besluttet at krydse Atlanterhavet sammen fra Caribien til Europa. Turen fra Bahamas til British Virgin Islands viste sig at være fantastisk på familiens Bianca 420.

Sejler rundt i Limfjorden i tre meter åben 'mini-færge'

Ole og Tage, der har passeret de 70 år, har allerede startet ferieturen. Denne gang i Limfjorden. De har drømmesenge med og bor i telt på land. Se TV2-indslag om glæde ved primitiv sejlads.