Gå til hoved-indhold

Malene: Den gamle dame ligger nærmest nøgen

Riggen er røget for vinteren, og sejlene hængt til tørre i stuen. Men det er heldigvis ikke særlig længe, man kan bevare de sure miner ombord, blogger Malene Wilken.

Malene: Krise når motoren hyler

Vi var heldige. Den dag alarmen hyler, skinner solen fra en skyfri himmel. Østersøen ligger blank, vi er udhvilede, og børnene sover stadig, blogger Malene Wilken.

Malene er vild med Bornholm (3)

Det var egentlig planen, at vi ville bruge ferien i den svenske skærgård. Men. Der gik ikke mange dage, før båden befandt sig på Bornholm - igen.

Malene: Vi troede, vi sejlede mod en øde ø (2)

Et hav af master og en pakket havn møder Malene Wilken og familien på sommertogtet. Stik mod forventningerne om øde klippested og måger.

Malene på sommertogt: Er tre uger nok? (1)

Tre uger var alt, der kunne presses i kalenderen. Kan det langsomme tempo findes, eller vil de få uger gøre os rastløse for at nå det hele?, spørger Malene Wilken.

Igen i år: Flere gæstesejlere på Bornholm

Ny opgørelse viser, at 6 % flere gæstesejlere i 2016 lagde til i de bornholmske lystbådehavne. Danmarksrekord, renoveringer og sejlerguide kan ligge bag.

ØRC druknede i sin egen succes

550 sejlere deltog sidste år i den festlige ØRC-sejlads fra Hellerup til Malmø. Idémand til sejladsen Mads Christensen fortæller nu, at han og holdet bag, ikke har tid til at arrangere mere.

Bøje: Der er fundet spor af liv i Skive (1)

Bøje Larsen er den videnskabelige og nautiske leder af Skiveekspeditionen 2015-16. Her og i den følgende artikel fortæller han om nogle af de sensationelle fund, som ekspeditionen har gjort i år.

Malene: Båden er mit fristed

Vindö 40 er mit fristed Jeg elsker det! Få ting kan få smilet frem som udsigten til at skulle på vandet, og lade blikket glide ud over horisonten og de andre både. Jeg elsker at sejle!

Bøje: Havde kurs mod borerig - nu med video (7)

LM 27-sejler Bøje Larsen fortæller om tur hjem over Nordsøen fra Orkneyøerne til Lemvig. En tur på 400 sømil, der tog fire dage.