Gå til hoved-indhold

Bøje: Der er fundet spor af liv i Skive (1)

Bøje Larsen er den videnskabelige og nautiske leder af Skiveekspeditionen 2015-16. Her og i den følgende artikel fortæller han om nogle af de sensationelle fund, som ekspeditionen har gjort i år.

Malene: Båden er mit fristed

Vindö 40 er mit fristed Jeg elsker det! Få ting kan få smilet frem som udsigten til at skulle på vandet, og lade blikket glide ud over horisonten og de andre både. Jeg elsker at sejle!

Bøje: Havde kurs mod borerig - nu med video (7)

LM 27-sejler Bøje Larsen fortæller om tur hjem over Nordsøen fra Orkneyøerne til Lemvig. En tur på 400 sømil, der tog fire dage.

Massevis af både tog imod Havana ved Kronborg

40 både og hundredevis af tilskuere var ved Kronborg kl. 7.30. - Jeg troede jeg var den eneste på vandet, siger fotograf Mogens Hansen, der tog fotos for minbaad.dk. Kl. 12 kommer Beha i København.

Tursejlere sætter firmanavn i splitflag

- Danske sejlere har den ære at kunne sejle lystsejlads med tilladelse til at anvende orlogsflaget/splitflaget som yachtflag. Det er der nogle der åbenbart blæser på, mener læser, der er på Anholt.

Bøje om LM 27-Skotlandstur: - Jeg var bange til sidst (6)

- Bange for at noget skulle brække og knække. Hvor længe kan et gammelt storsejl holde? Kan læ vanter stå og slaske i fire dage og ikke lave ulykker?, skriver Bøje Larsen om sidste døgn i Nordsøen.

Festival på havnen i Flensborg

Måske et udflugtsmål i din sommerferie i Tyskland. For 8. til 10. juli er der Maritime Bürgerfest - SAIL Flensburg.

 

Bøje: Pensionistinvasion, Brexit-ævl og indavl (5)

LM 27 i Nordsøen gav opdagelse i Kirkwall. Bøje møder gæster med stok og havnefogeden Kenny, som afviser fætre og kusine-ægteskaber som det normale på hovedøen.

DS-generalsekretær i etape Danmark Rundt

Oure-sejlere er på tur Danmark rundt i to DS 37ere. Mads Kolte-Olsen fortæller her hvorfor han tog på tur fra Lundeborg til Samsø med Oure-sejlerne.

Bøje: Vil du være rig - tag til Kirkwall (4)

45-årige Roger får mor til at passe regnskabet og hyrer fiskere til at sejle båden. Selv sidder han på land, mens han får 1/3 del af indtægterne, blogger Bøje Larsen.