Gå til hoved-indhold

Signe i Key West: Smugkiggeri på ankerpladsen

Vi har bl.a. udset os et par både, som vi ville kigge nærmere på, hvis vi var US Coast Guard!, blogger Signe Storr.

Skive-ekspeditionen: Smadret ror og flinke jyder

4. del: - Jeg har advaret Arne om, at jeg undervejs må teste roret. Hvad har det gang i? Jeg drejer frem og tilbage og bilder mig også ind, at jeg sporer en vis rorvirkning, blogger Bøje Larsen.

Skive-ekspeditionen: Tre dages grundstødning

3. del: - Fuld kraft tilbage, så frem, så tilbage. Pludselig meget grimme lyde. Kan ikke komme nogle vegne. Kaster anker ud, men overflødigt, blogger LM 27-sejler Bøje Larsen, efter oktober-sejlads.

Skive-ekspeditionen: Erhvervsskib sejler tæt på - bruger hornet

2. del: - Jeg finder Frederikshavn i mørket, endnu en frihavn. Denne gang med ca. kun én mulighed; det er næppe flådestationen, der er frihavn - ville være for let for russerne.., blogger Bøje Larsen.

Skive-ekspeditionen: Ødelagt sejl og sadistisk direktør

1. del: Sejlet er skadet; nu gælder det om at finde en sejlmager. De første to, jeg ringer til, er lukkede. Advarsel: Gå ikke ind i sejlbranchen, det går nedad, blogger LM 27-sejler Bøje Larsen.

Signe: Nytårsfest i Key West tager hårdt på en

Fra Miami er der 130 sømil til Key West. Med vores 1,5 m dybdegang kunne vi ikke sejle på nordvest-siden af Florida Keys i Intracoastal Waterway, så vi sejlede i stedet i Hawks Channel.

Signe i Miami: Det bliver aldrig rigtig jul ude

Jeg vil gerne markere julen, men samtidig bliver det aldrig rigtig jul, når den ikke fejres hjemme - og i den sydlige del af Florida er det slet ikke som hjemme. God jul, skriver Signe Storr.

Signe: Kære Julemand, vi ønsker en ny motor

Jeg gad nok vide, hvem af os Henrik synes, der er sværest at leve sammen med? Lige nu er jeg i hvert fald i høj kurs i forhold til den gamle Volvo Penta, forklarer Signe Storr.

Tursejlere tilbydes nu kurser i Dansk Sejlunion

Tursejlere kan bl.a. blive klogere på vejret, trim af rig og sejl, tursejlads og ankring, El i fritidsbåde, den gode bådhandel, søkort, E-kort, AIS og EfS, via kursus hos Dansk Sejlunion.

Dokumentar om discountsejlerne fra S/V Pestilence

Hvad skal man lave om vinteren: Se sejlerfilm, mener Jens Wellejus, der har sendt en kultfilm frem til jer læsere. Vi håber på flere gode tips om sejlerfilm.