Gå til hoved-indhold

Malene: Når planen går i vasken

Hele besætningen er klar til træf, men turen må droppes, da der er alt for meget vind til den lille båd, skriver Malene Wilken.

Bøje: Jordomsejling? Bliv hjemme!

Turister, som invaderer u-turistede øer, 12 timers arbejdsdage og svindel bør få dig til at droppe jordomsejlingen, mener Bøje Larsen, som her anmelder bogen ”Piratfisk og palmesus".

Signe i Danmark igen: Stillehavet til januar

Signe har vinket farvel til Capibara, der igen står på land i Indiantown Marina. Signe Storr og Henrik Hansen er atter på land i Danmark. Stillehavet venter. Signe ser tilbage.

Signe: Besynderligt besøg fra politiet

Tilsyneladende uden grund bliver Signe og Henrik vækket af politiet i Stuart, hvor de ligger for anker ved indsejlingen til offentlig bro.

Signe: I kokosnøddens tegn

Henrik og Signe er atter i Florida efter tur i kraftig vind og med en udmattet lappedykker-fugle om bord.

Bøje: Skiveekspeditionen 2015-2016

Sidste års Skiveekspedition blev afbrudt af en lukket Aggersundbro. Trods fremragende navigation fra blogger Bøje Larsens side, gik ekspeditionbåden på grund. Her er, hvordan det videre skal gå.

Jordomsejling: Familie vil finansiere turen undervejs

Familie på fem fra Djursland sejler jorden rundt i Oceanis 390 med stop undervejs. Her arbejder de eller tager til Danmark for på ny at fylde pengetanken op. Budget er 7.500 per måned til søs.

Signe: Gummibåden løber hjemmefra

I store bølger må Signe og Henrik vende rundt, men opdager, at gummibåden har trukket D-ringene ud af fæstningerne og flyder frit bag dem.

Signe om elektronik: AIS er en stor sikkerhed

Vi krydsede ruterne for flere fragtskibe og krydstogtskibe, og vi kunne se, at de skiftede deres kurs en anelse, da de så os på AIS, blogger Signe Storr.

Signe: Når livet om bord er godt - med en hammer

Det har ikke taget modet fra os, at starter-relæet på motoren nu ikke virker, så for at tænde motoren, skal Henrik slå på det med en hammer, mens jeg drejer nøglen.