Gå til hoved-indhold

Sejler frygtes dræbt og ædt på ø i Stillehavet

En tysk sejler frygtes fanget og spist af kannibaler på øen Nuku Hiva i Fransk Polynesien. Rester af et menneske er fundet på øen.

Flere piratangreb – men færre kapringer

Der er en god nyhed og en dårlig nyhed. Den gode er, at kun hver 10. somaliske piratangreb lykkes. Den dårlige er at pirat-aktiviteten er stigende på Afrikas vestkyst.

Sejlbåd strander ved Blåvands Huk - fire reddet

En hollandsk båd drev søndag ind på Horns rev ved Blåvands Huk, også kaldet Djævlerevet. Forud for strandingen var fire hollandske sejlere reddet i land af Kystredningstjenesten.

Pas på eks-konen

En 47-årig britisk kvinde blev så rasende på sin eksmand, at hun borede tre huller i bunden af mandens lystyacht. Det koster hende nu halvandet års fængsel.

Med Carbon3 i 26 m/sek.

Carbon3 har været en lille tur fra Århus til Middelfart, for at sejle med gæster. Undervejs blæste det op til 26 m/sek. Se video fra turen.

Bor i Schweiz men sejler 2.500 sømil i Danmark

Dragon 35-sejlads: Jens og Tina Thuesen bor på 22. år i Schweiz, men alligevel sejler de 2.500 sømil i Danmark om året, fx med tre børn, plus TwoStar-sejladser. Portræt.

Sejler søger...

Har du nok sejlervenner, men søger den eneste ene der vil dele livet på havet med dig, er Aquadating er en ny datingside, der primært henvender sig til singler, der har vandet som legeplads.

Bøder ved Helsingør

Ni lystsejlere fik lørdag bøder for at sejle for tæt på Helsingør havn. Nordsjællands politi var gået på vandet, på opfordring af Søfartsstyrelsen, for at tjekke om sejladsforbuddet blev overholdt.

Flere turister sejler ind i storbyen

København tilbyder sejlende turister at sejle direkte ind i hjertet af en pulserende storby og lægge til ved Amaliehaven, Christianshavn eller Nyhavn. Det benytter et stigende antal sejlere sig af.

 

Vikingesejlads på fjorden

Tag familien med på sejltur på søndag – med vikingeskib på Roskilde Fjord. Danmarks Naturfredningsforening arrangerer tursejlads til Elleore eller Bognæs.