Gå til hoved-indhold

Flere tilbud til tursejlere

De danske tursejlere kan se frem til flere kursustilbud, gode råd og inspiration, lyder det fra DS. Den ny turkonsulent Carsten Breuning, er blevet ansat i Dansk Sejlunion dedikeret til tursejlerne.

Limfjorden passabel om tre uger

Alt tyder på at lystsejlerne får passage gennem Limjords-jernbanebroen i løbet af 3 uger. Banedanmark vurderer at hullet i broen kan ryddes, så master kan passere.

Flensborgs Søfartsmuseum åbent igen

Under mottoet ”SÅ TIL SØS” står Flensborgs Søfartsmuseum, efter to års ombygning og byggerod, atter klar til at modtage gæster. Går sommerturen til Flensborg Fjord, så tag ungerne med og besøg museet.

Rønnows klumme - en pragtfuld solopgang

Endnu en gang kunne vi forbløffes over, hvor hurtigt vejret i Danmark kan skifte. Claus Rønnow skriver atter om sejlads i sin Bandholm 33.

Tag med FTLF til Skt. Petersborg

Ovenpå en dundrende succes i 2011, hvor Foreningen til langtursejladsens fremme (FTLF ) tog på tur til Skotland, går turen i år til Skt. Petersborg.

Yngste jordomsejler Laura Dekker i tysk TV

Den 16-årige hollandske pige vil den kommende onsdag på den tyske TV-station, ARD, berette om sin solotur rundt om jorden.

Rønnows klumme: Ramte vi den rigtige havn?

En gang imellem kan man løbe lidt sur i navigationen. Det er ikke så sjovt, når det sker, men heldigvis fører det sjældent til de helt store katastrofer, fortæller Claus Rønnow.

Kanalferie på Canal du Midi - del 2

Vi er nu nået næsten halvvejs på vores kanaltur, og denne del af turen byder på vrede franskmænd, meget sær kunst og brand om bord (næsten). Katrine Bertelsen fortæller om turen.

Kanalferie på Canal du Midi

Canal du Midi snor sig gennem Languedoc fra Middelhavet til Atlanten. Vi tog en tur på kanalen i september, og det var ikke kedeligt. Del 1.

IMX 40: Fra det Indiske Ocean til Atlanten

Exabyte med Jens Mohr Ernst og familie i deres IMX 40, er nået frem til Fortaleza, Brasilien. Orkansæsonen er begyndt, og turen fra Rèunion til Afrika gik da også strygende.