Gå til hoved-indhold

Bøder ved Helsingør

Ni lystsejlere fik lørdag bøder for at sejle for tæt på Helsingør havn. Nordsjællands politi var gået på vandet, på opfordring af Søfartsstyrelsen, for at tjekke om sejladsforbuddet blev overholdt.

Flere turister sejler ind i storbyen

København tilbyder sejlende turister at sejle direkte ind i hjertet af en pulserende storby og lægge til ved Amaliehaven, Christianshavn eller Nyhavn. Det benytter et stigende antal sejlere sig af.

 

Vikingesejlads på fjorden

Tag familien med på sejltur på søndag – med vikingeskib på Roskilde Fjord. Danmarks Naturfredningsforening arrangerer tursejlads til Elleore eller Bognæs.

Sunway Seatravel flytter til Egå Marina

Medarbejdere flytter med og sikrer at Sunway Seatravel fortsat kan rådgive kunder, der vil holde ferie i lejet båd i ind- og udland. Vokseværk kræver nye omgivelser, siger chef Mads Christiansen.

Danske gidsler tæt på friheden

Ifølge SomaliaReport.com skulle der være udbetalt løsepenge søndag, for den danske familie, der har været holdt som gidser af somaliske pirater i et halvt år.

Flotillesejlads med dansk fører i Caribien

Til januar er der flotillesejlads i det populære område omkring BVI i en 38 fods katamaran. Der er mulighed for at forlænge ferien på De Dansk Vestindiske Øer. Sunway Seatravel står bag, se priser.

Campingbåd på afveje i Lillebælt

Hallberg Rassy forhandlerne Bo og Charlotte Hold fra Marineparken i Fredericia har mødt et sært fartøj ved den gamle Lillebæltsbro. En ny ark, husbåd, kollegieværelse, bådflygtninge? Hvem ved…

Hårdtslående havneplads

Bornholmerne har taget nye våben i brug, for at holde uvedkommende væk fra havnepladserne. En læser har sendt os dokumentation.

20.000 til træbådsfestival i Norge

Over 200 træbåde i alle former og faconer, er med på Risør træbådsfestival, som i år varer fra 4. til 7. august. Bådebygger Jørgen Jensen er med.

Plads i havnen: Tjaa måske

Når man har sejlet 60 sømil i blæst og regn, er det rart at komme i havn. Eller er det? Mange sejlere oplever, at når havnen er fuld, er hjælpsomheden væk.