Gå til hoved-indhold

100 både strandet i det Indiske ocean

200 til 250 langturssejlere er strandet i Thailand, på vej mod Europa. Sejlerne tør ikke fortsætte af frygt for pirater i det Indiske ocean. EU's anti-pirat styrke vil kun beskytte handelskibe.

Britiske sejlere savnes

To britiske sejlere på 23 og 52 år kom galt afsted ved Povoa de Varzim nær Porto ved Portugals kyst. En 24-årig overlevede.

Kæmpe vindmøllepark på vej i Østersøen

Danmarks største, og en af verdens største vindmølleparker skal bygges på Kriegers flak i Østersøen. Ingen risiko for lystsejlere lover Farvandsvæsenet.

Postkort fra Bondi Beach

Minbaad.dk er i Sydney og udforsker det maritime miljø, men vi er endt på berømt strand ud til Stillehavet, hvor en haj bed en surfer i 2009. Video. Hvilken sejlklub er god at besøge hernede?

Juletur på Øresund

BådNyt har sendt os på vintertur i en Viknes 1030, for man KAN faktisk sejle på tur lige nu. Vi brød isen i Helsingør.

Fik tæsk af pirater

Det britiske ægtepar Paul og Rachel Chandler, der har været bortført af somaliske pirater i mere end et år, blev i går løsladt. Begge havde tabt sig meget, men var ved OK helbred.

To sydafrikanere i piraters varetægt

De to bortførte sydafrikanere er nu identificeret, men er stadig i de somaliske piraters varetægt. Det er Bruno Pelizzari, en sydafrikaner af italiensk herkomst og hans kæreste, som vi kun har fornavnet på, Deborah.

Over Atlanten med baby

Marcus, Marta, Fox og en Bianca 27. Mere behøves ikke for at opleve eventyret. I sommer lagde tre glade svenskere fædrelandet bag sig, og satte kursen sydover.

Pirater kaprer lystyacht

Somaliske pirater har kapret en sydafrikansk lystyacht med tre besætningsmedlemmer om bord. Yachtens skipper nægtede at tage med i land, og blev efterladt om bord.

Molich 10-meter: Havets Morgan

Anders Jessen og tre venner købte deres Molich 10-meter i 2008. Nu er båden fra 1977 gennemrenoveret med respekt for bådens originale stil.