Gå til hoved-indhold

Sejlbåd strander ved Blåvands Huk - fire reddet

En hollandsk båd drev søndag ind på Horns rev ved Blåvands Huk, også kaldet Djævlerevet. Forud for strandingen var fire hollandske sejlere reddet i land af Kystredningstjenesten.

Pas på eks-konen

En 47-årig britisk kvinde blev så rasende på sin eksmand, at hun borede tre huller i bunden af mandens lystyacht. Det koster hende nu halvandet års fængsel.

Med Carbon3 i 26 m/sek.

Carbon3 har været en lille tur fra Århus til Middelfart, for at sejle med gæster. Undervejs blæste det op til 26 m/sek. Se video fra turen.

Bor i Schweiz men sejler 2.500 sømil i Danmark

Dragon 35-sejlads: Jens og Tina Thuesen bor på 22. år i Schweiz, men alligevel sejler de 2.500 sømil i Danmark om året, fx med tre børn, plus TwoStar-sejladser. Portræt.

Sejler søger...

Har du nok sejlervenner, men søger den eneste ene der vil dele livet på havet med dig, er Aquadating er en ny datingside, der primært henvender sig til singler, der har vandet som legeplads.

Bøder ved Helsingør

Ni lystsejlere fik lørdag bøder for at sejle for tæt på Helsingør havn. Nordsjællands politi var gået på vandet, på opfordring af Søfartsstyrelsen, for at tjekke om sejladsforbuddet blev overholdt.

Flere turister sejler ind i storbyen

København tilbyder sejlende turister at sejle direkte ind i hjertet af en pulserende storby og lægge til ved Amaliehaven, Christianshavn eller Nyhavn. Det benytter et stigende antal sejlere sig af.

 

Vikingesejlads på fjorden

Tag familien med på sejltur på søndag – med vikingeskib på Roskilde Fjord. Danmarks Naturfredningsforening arrangerer tursejlads til Elleore eller Bognæs.

Sunway Seatravel flytter til Egå Marina

Medarbejdere flytter med og sikrer at Sunway Seatravel fortsat kan rådgive kunder, der vil holde ferie i lejet båd i ind- og udland. Vokseværk kræver nye omgivelser, siger chef Mads Christiansen.

Danske gidsler tæt på friheden

Ifølge SomaliaReport.com skulle der være udbetalt løsepenge søndag, for den danske familie, der har været holdt som gidser af somaliske pirater i et halvt år.