Gå til hoved-indhold

Bøgeskov Havn var i krise i 2018 men nu er gæstesejlerne vendt tilbage

Optimisme i Kalklandet ved Stenvs er steget efter gæstesejlerne, som er indtægtsgrundlaget til den daglige drift, er vendt tilbage i 2019. Og indenfor blot et år har frivillige fået havnen opgraderet, så fremtiden tegner lys.

Margretheholm havn skal lukkes og både skal flyttes - opråb fra sejlerne

Uden varsel fortæller By & Havn, at sejlernes selvbyggede havn på Lynetten lukkes allerede 2021, fordi der skal køre 1 millioner tungt lastede lastbiler med jord gennem havnen og Storkøbenhavn i forbindelse med etableringen af Lynetteholmen. Læs sejlernes opråb.

Danske Harba vil være verdens førende leverandør af IT-løsninger til lystbådehavne

Med en millioninvestering sætter Harba sejl mod nye og internationale eventyr. Produktet skal forbedres, virksomhedens position i Danmark forstærkes, ligesom at det europæiske og nordamerikanske marked skal tage teknologien til sig.

Påhængsmotor svigtede på Albin Vega ud for Vallensbæk Havn - det kostede en båd

Sejlbåden, der drev ind på stenmolen tæt på stranden i søndags og havarerede med to personer om bord, er nu trukket på land, og forsikringsselskabet er på sagen. Det var motoren svigtede, fortæller Vallensbæk Sejlklub nu.

Danmarks Tekniske Museum truer med at tage Sejlklubben Frems landplads til både

Sejlklubben Frem stå til at miste hovedparten af de pladser, hvor medlemmerne pusler om bådene i vinterhalvåret. De vil i så fald skulle køres væk til andre opbevaringssteder.

Opgav studiesøgning - tog istedet Ballad med til Aarhus

Zenna Fiscella er 24 år, svensk, uddanner sig til kaospilot og har netop sejlet sin nye 30-fods studiebolig fra Sverige til Aarhus Lystbådehavn. Se hende gi en rundtur på sin Ballad, der ligger i Aarhus Lystbådehavn.

Skive Søsportshavn er blevet mere tryg efter den er certificeret til Sikker Havn

Redningsstiger og udstyr, brandslukkere, førstehjælp og forureningsbekæmpelse er flere af de ting, der er på plads i Skive Søsportshavn, der netop er blevet certificeret som Sikker Havn.

Flotte sejlskibe fra 19 lande slutter The Tall Ships Races i Aarhus

Efter 30 dages kapsejlads vender flåden retur til Danmark, når mere end 50 skibe kaster fortøjningerne i Jyllands hovedstad. Med livemusik, pariserhjul og et væld af gratis aktiviteter er der lagt i kakkelovnen til en vaskeægte havnefest. Alle skoleskibe forventes at være i havn torsdag kl. 12.00.

Politikommissær: Spred budskabet - det er ulovligt at sejle på vandscooter i Københavns Havn

Der har været en enkelt hændelse denne sommer, hvor en vandscooter sejlede ind i Københavns Havn, men hurtigt blev stoppet af politiet og forlod havnen igen med en bøde i lommen på 13.500 kr.

Ny App fra Marinaguide har fokus på oplevelser og seværdigheder nær havnene

App'en henter alle data fra webportalen MarinGuide, som er den sejlerguide med flest informationer. Flotte billeder og beskrivelser – og i mange tilfælde også dronefilm, som giver et virkeligt godt overblik over havnene.