Gå til hoved-indhold

Bøje: Tyske sejlere slipper ikke let i Gjøl

Flemming styrer Gjøl havn med hård hånd. Også da tyske sejlere lister ud af havnen uden at betale. Havnefogeden forfølger forbryderne i bil, blogger Bøje Larsen.

 

Marina News atter i havnene

I avisen kan man blandt andet læse om det danske firma SeaSafe, der har opfundet den selvlysende redningsstige, der skal redde folk i havnene.

Sejlere får gebyrfri mobilbetaling i havnene

Den nye danske havne-app Harba, der har fået god medvind i både Danmark og udlandet, dropper nu gebyrer for betaling af gæstepladser i havne.

KDY og Carlsberg frifundet i Tuborg Yachtklubs anklager

KDY er i dag tilkendt 550.000 kr. i sagsomkostninger, mens Carlsbergs tilkendes 500.000 kr. Tuborg Yachtklub skal betale. - Vi er lettet og vil udvikle havnen, siger KDY-formand Ive til minbaad.dk.

Bøje: Call center og iskagebod redder Skive (2)

I denne afsluttende rapport fra Skiveekspeditionen 2015-16 beskriver Bøje Larsen, hvordan han trængte frem mod bopladsen med forunderlige resultater.

 

Ballen Havn rykker med 275 gæstebåde

Faktisk har havnen for fem år siden haft 350 gæstebåde. Nu er minbaad.dks Drabant 24 en af dem. Her er strand, god mad og en god festival lige nu. I dag fik jeg en plads mellem pælene.

Kan man lukke en havn?

I Ballen Lystbådehavn er der 240 gæstebåde i rækker med op 12 både. Minbaad.dk er netop ankommet i Drabant 24 og er 11. båd fra kajen. Samsøfestival tiltrækker sejlere.

Ny gratis mobil app gør havnebesøg nemmere

Ny dansk app skal hjælpe gæstesejlere i lystbådehavne til betaling og reservation af plads. Harba-appen findes til iPhone, iPad samt mobiltelefoner og tablets med Android-styresystem

Sejl til oplevelser – ny kalender på Havneguide.dk

Havnefester eller fred og ro? Krabbefiskeri eller maritim byvandring? Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID) lancerer ny havnekalender.

Sejlbåde væltede i Rudkøbing i voldsomt skybrud

Store lystbåde væltede og tykke fortøjningspæle knækkede som tændstikker i voldsomt uvejr torsdag aften.