Gå til hoved-indhold

KDYs nu opløste havneudvalg er rasende: KDY løber fra klar aftale

Overskud fra Tuborg Havn i 2014 på 1,8 mio. kr. går kun til KDY. -Uforskammet, at KDY ikke overholder aftale om at bruge penge på havnen, siger Lynenskjold fra havneudvalg. KDY-direktør svarer.

Skovshoved Havn tager form

Ombygningen og udvidelsen af Skovshoved Havn er nu godt halvvejs. Brugere af havnen kan se frem til nye faciliteter og lavere priser for pladsleje.

Klarer din båd højvandet og stormen? Nu video fra Skive

Vi hører gerne fra sejlere, så vi kan gi jer læsere et overblik. Send gerne et foto via mms eller mail med en billedtekst. Se nu fotos fra højvande i Hellerup Bogense, Herslev Strand og lavvande i Præstø.

Båd suget ind til færge og sejler faldt i vandet i Hundested

Stig Ekblom blev fanget af malstrømmen fra Hundested-Rørvig færgens skrue. At episoden ikke fik et værre udfald end en mand i vandet og skrammer på båden er heldigt.

Styres Rungsted Havn fra Hellerup?

Karsten Eckert, formand for Rungsted Bådelaug: Vi og Rungsted Sejlklub har ikke haft anden mulighed end at gå rettens vej. Men KDY ville ikke være med, hvorfor?

Sejlere har stævnet Hørsholm Kommune omkring Rungsted Havn

Sejlerne stævner Hørsholm kommune, som dog har planlagt at “hjemtage” havnen pr. 1 januar 2015 for omgående at likvidere selskabet og lægge det ind i kommunens drift, fortæller Lars Hendriksen.

Kystdirektoratet giver grønt lys i Knudshoved til 500 både

Men ejeren af havnen på Knudshoved ønsker 2500 pladser. Kystdirektoratet vil begrænse den kommende marina på Knudshoved til 500 pladser af hensyn til marsvinene i Storebælt.

Havnepriser ved vinteropbevaring

Det er ikke nemt at finde plads til båden på land. Vi tager pulsen på nogle havne i hovedstadsområdet, og kigger også på priser.

Aarhus-borgmester sigtes i sms-sag

Der bygges på livet løs på Aarhus Havn. En konflikt imellem kranførerne og havnens ledelse i 2012 medfører nu en sigtelse mod borgmester Jacob Bundsgaard.

Maritim kulturnat i København

I aften er det kulturnat, og det er en oplagt chance for at tjekke det maritime miljø ud. Vi har fundet en stribe arrangementer fra Georg Stage til en tur i Nyhavn.