Gå til hoved-indhold

Sejlbåde væltede i Rudkøbing i voldsomt skybrud

Store lystbåde væltede og tykke fortøjningspæle knækkede som tændstikker i voldsomt uvejr torsdag aften.

Dockan Marina i Malmø opruster til danskerbesøg

Der er nu kommet flere argumenter til hvorfor man skal sejle til Malmø City. - Nye toiletter og ny marineshop er kommet til, fortæller havnechef Anders Lindskog til minbaad.dk.

60.000 besøgte Havnens Dag i solskin

40 danske Vild med Vand-havne havde fantastisk vejr til at vise både og aktiviteter frem. - Havnens Dag blev en stor, national succes, siger generalsekretær i Dansk Sejlunion, Mads Kolte-Olsen.

Aarhus Sejlklub føler sig chikaneret af unge

Man kan ikke længere lade ting ligge frit fremme, så forsvinder de, lyder det fra Toben Houborg, klubbens næstformand. Træner Finn 'Beton' Jensen tror på dialog og oplysning.

Politiet jagter især jetski i København med nyt fartøj

Københavns Politi og Marinehjemmeværnet har indlet et samarbejde med et nyt 10,5 meter langt indsatsfartøj med blink på.

Nu kan du booke havneplads i Klintholm

Klintholm Havn er nu med i MarinaBooking.dk og havnen er klar til at modtage reservationer, fortæller FLIDs boss, Jesper Højenvang.

Bøderegn på Aarhus Lystbådehavn

Sejlere der har været på havnen i tyve år rammes nu af bøder, efter at Aarhus Kommune har sat tre-timers parkering op foran Aarhus Sejlklub. Sejlerne overser nye parkeringsskilte.

Drømmejob på Anholt med bolig

Anholt Havns erfarne og vellidte havnefoged ønsker at gå på pension efter sommeren 2016. Måske er jobbet dit. Det gør ikke noget hvis du er håndværker og kan tale engelsk og tysk.

Dyrere at overnatte i Rødvig - lettere at veksle

Kommunalbestyrelsen har uden debat vedtaget en regulering af taksterne for gæstesejlere i Rødvig Lystbådehavn, skriver sn.dk

Frivillige åbner butik for sejlere i Troense

Dagligvarer, frisk brød, gratis WI-FI og meget andet skal højne servicen for gæstesejlerne i Troense, håber lokale ildsjæle.