Gå til hoved-indhold

Prøv husbåd i Bork Havn med spabad

Sejlere er til husbåde, tror vi på. - Sauna, spabad og tre soldæk. Der mangler ikke noget på de ni husbåde i Bork ved Ringkøbing Fjord, fortæller udlejer Birthe Høst.

Marsvin bremser Nyborg-marina

Danmarks Naturfredningsforening klager over planerne, og klagen bremser projektet, indtil den er behandlet. Marsvin bliver stillet ringere, mener biolog.

Danica bygger for mia. på Tuborg-grund

KDY får nu svære ved at holde X-Yachts Gold Cup og M32-stævner. Plads til telte og parkering forsvinder delvist, da Danica har købt Tuborg Syd-grund af Carlsberg for 6-700 mio. kr. Opdateret kl. 16.07.

 

Ny portal til havnefogder

Vidensportalen Havnefogeder.dk ser nu dagens lys.

Ny tjekket marina på Grenada i Caribien

Clarkes Court Boatyard & Marina er nyt i Caribien, fortæller danske Glen Sørensen, der bor på St. Lucia, hvor ARC-sejlerne lige er ankommet fra Gran Canaria efter kapsejlads. Se kort fra paradis.

Nordeuropas største lystbådehavn til Nyborg

Efter flere års venten har Kystdirektoratet netop givet tilladelsen, som indbefatter marina med 2800 pladser samt landets største husbådehavn. Marinaen forventes at stå klar om otte år.

Kommunikation og webredaktør søges til FLID

Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID) - søger kommunikationsmedarbejder og webredaktør med kendskab til lystbådehavne og sejlerverdenen til ansættelse 1. februar 2016.

Kerteminde Marina er gæstfri - blev årets bedste

Foreningen af lystbådehavne har kåret Kerteminde Marina som den bedste i Danmark. Havnen er kendt for stor gæstfrihed og lokale guider om aktiviteter i byen.

MarinaGuide.dk filmer nu lystbådehavne fra drone

Billeder og video fra luften giver eksponeringen af en havn en helt ekstra dimension, mener Karin Meulengrath, landets eneste certificerede kvindelige drone-pilot.

Kolding Lystbådehavn opgraderet til Sikker Havn

Det er nu mere sikkert at falde i vandet i Kolding. Rednings-, brandsluknings-, forurenings- og førstehjælpsudstyr er nemlig på plads i Kolding Lystbådehavn.