Gå til hoved-indhold

Ny dansk flydebro på vej - til halv pris

- Betonflydebroer blev kun produceret i udlandet, priserne var høje og leverancerne besværlige. Det kan gøres bedre, siger direktør Peter Poulsen fra A/S Knudshoved Havn.

Ny Skovshoved havn udsolgt med 645 bådpladser

Samtlige 645 bådpladser er solgt i den nye, udvidede Skovshoved Havn, og der står fem på venteliste. Udvidelsen af havnen er forsinket i fem måneder. Se luftfoto.

To projektledere ansat i Vild med Vand

Nu begynder Nordeafondens 8 mio. kr. at rulle. Lone Buchardt og Christian Steffensen begynder 1. september i sekretariatet i Dansk Sejlunion for Vild med Vand projektet.

Sejlere betalte ikke havnepenge - indhentet med blåt blink

Betal for guds skyld dine havnepenge i Præstø. Det måtte en lyseblå Granada 27 sande, da den lokale 'politibetjent' Leif knaldede blåt blink på sin motorbåd.

Malmö Sail Week byder på lidt af hvert

Igen kan københavnerne tage over på den anden side af Øresund. Man kan de næste dage opleve Red Bull Foiling, blokart, windsurfing og Allsvenkan Segling. Se program.

Stor succes med Vild med vand i Gilleleje

Det summede af liv havnen rundt, hvor alle foreningerne bød gæster velkommen til at prøve sportsaktiviteter, fortæller Annette Fentz.

Levende musik midt i havnen i Egå i august

Egå Marina vil sammen med Dansk Marine Center stå for underholdning fire onsdage i august fra kl. 19.-21. Såfremt vejret tillader det.

 

Jazz i Malmø i Dockan Marina på søndag

Dr Rulles Jazz Klinik er før valgt til årets orkester på jazzfestivalen i Slangerup og de har spillet på Femø og i denne sommer på jazzfestivalen i Maribo. Nu spiller de i Malmø.

Østjyske lystbådehavne har fastfrosset priserne

Og det er selvom det går bedre i havnene. Årsagen til både-boomet er gode somre med fint vejr, billige både og prisstop for en plads i lystbådehavnen, skriver dr.dk

Booket havnepladser vises med blå faner i Svendborg

Blå faner vajer nu fra fortøjningspælene på en række større gæstesejlerpladser mellem de flydende faciliteter og Østre Havnekaj i Svendborg. Specielt større både anvender system.