Gå til hoved-indhold

God sommer giver flere overnatninger i havnene

Antal overnatninger i perioden januar til juli er steget fra 231.660 i 2013 til 239.322 i år, fortæller Danmarks Statistik til dr.dk.

Bådflygtninge fra Skovshoved

Skovshoved Havn skal udvides og ombygges, og nu skal flere hundrede kølbåde og joller finde nyt opholdssted fra 1. september.

Fantastisk sejlervejr fortsætter i august

Det gode sommervejr forsætter i august, men toppen tages af temperaturen, så det bliver mere behageligt, fortæller DMI.

 

Højresving forbudt skilt i Skovshoved Havn

I Skovshoved er man i gang med udvidelsen af havnen. Og syd for er der gule afmærkninger, der suppleres af højresving forbudt skilt. - Hajtænder er der dog ikke, siger Jesper Sommer.

Fuser: Du kan alligevel ikke komme om bord på Marstal Mærsk

Både medierne og Ærøs turistforening løb med en halv vind, da de inviterede om bord på det gigantiske containerskib Marstal Mærsk.

Alternativ parkering i Middelfart

Måske var der optaget på campingpladsen, i alt fald har denne autocamper valgt et alternativt sted at campere. OL-sejler Peter Lang var på havnen.

Sejlerne dør i havnene

I 2013 omkom i alt 10 sejlere, og antallet er heldigvis faldet i forhold til 2012. Seks af dødsfaldene kunne måske være undgået, siger Steen Wintlev fra Dansk Sejlunion

Trygfonden tester selvlysende havne-stige med solceller

En redningsstige i en havnekant kan betyde forskellen på liv og død for en person, der er faldet i vandet. Se indslag på dr.dk

Når havnen svigter bådejeren

Under stormen Bodil i vinteren 2013 sank mange både. I Vallensbæk Havn fik en bådejer sig en sur overraskelse, da forsikringen ikke dækkede hans sunkne båd. Pladsen havde nemlig status som B-havn.

Reddet af russisk undervandsbåd

Besætningen på den russiske atom-ubåd ”Voronezh”, reddede en 11-meter motorbåd med fem om bord, der var løbet tør for brændstof under en storm i Barentshavet.