Gå til hoved-indhold

Ny jollerampe i Skovshoved Havn dur ikke

En test i den forgangne weekend af en ny jollerampe i Helsingør, der har samme udformning som den nye i Skovshoved, faldt helt til jorden. Jollesejlernes dom er klar: Den dur ikke.

Ny sejlerbygning med toiletter og baderum i Kerteminde

Selv en sejlerstue med køkken bliver der i Amandas by. Sejlerbygningen rummer også havnekontor og søredningstjeneste.

4,5 mio. kr. til projektering af Sejlsportscenter i Aarhus

Aarhus Byråd bevilgede i går penge til at starte projekteringen af sejlsportscentret, der skal være klar 2018 til ISAF-VM. Og der arbejdes på at skaffe de sidste millioner.

KDYs Lerche: Bunden har vendt sig i Tuborg Havn

Lad mig slå fast, at KDY af mange årsager ikke har ønsket debat i medierne om striden omkring havneudvalget, skriver Christian Lerche.

Nordhavnstunnel påvirker Svanemøllehavnen

Nordhavnstunnelen, der skal føre trafikken uden om det indre København, påvirker også Svanemøllehavnen, hvor sejlerne måske skal flyttes i en periode på flere år.

KDYs nu opløste havneudvalg er rasende: KDY løber fra klar aftale

Overskud fra Tuborg Havn i 2014 på 1,8 mio. kr. går kun til KDY. -Uforskammet, at KDY ikke overholder aftale om at bruge penge på havnen, siger Lynenskjold fra havneudvalg. KDY-direktør svarer.

Skovshoved Havn tager form

Ombygningen og udvidelsen af Skovshoved Havn er nu godt halvvejs. Brugere af havnen kan se frem til nye faciliteter og lavere priser for pladsleje.

Klarer din båd højvandet og stormen? Nu video fra Skive

Vi hører gerne fra sejlere, så vi kan gi jer læsere et overblik. Send gerne et foto via mms eller mail med en billedtekst. Se nu fotos fra højvande i Hellerup Bogense, Herslev Strand og lavvande i Præstø.

Båd suget ind til færge og sejler faldt i vandet i Hundested

Stig Ekblom blev fanget af malstrømmen fra Hundested-Rørvig færgens skrue. At episoden ikke fik et værre udfald end en mand i vandet og skrammer på båden er heldigt.

Styres Rungsted Havn fra Hellerup?

Karsten Eckert, formand for Rungsted Bådelaug: Vi og Rungsted Sejlklub har ikke haft anden mulighed end at gå rettens vej. Men KDY ville ikke være med, hvorfor?