Gå til hoved-indhold

Bonderøvshavn i Limfjorden

Også havne har personlighed. Og medlemmerne af Tunnelhavnens Bådelaug på nordsiden af Limfjorden kalder deres havn en bonderøvshavn. Nørresundby Avis var forbi.

Plyndringstogt i Rungsted Havn - video ønskes

Magtesløs havnemester efterlyser lovændring og fremhæver videoovervågning af Rungsted Havn. Det sker i kølvandet på en række bådtyverier i havnen. ShipShape bestjålet.

Sejlerne svigter Anholt, Samsø og Tunø i år

Ø-havne rammes hårdere, da sejlerne ikke vil blæse inde på en ø. Juli har mest budt på skyer, blæst og regn - og det kan lysbådehavnene på de østjyske øer nu mærke.

Flere sejlere besøger Skagen og Frederikshavn

Mens Anholt og Samsø svigtes så ser det anderledes ud nord på. Lystbådehavnene i Skagen, Frederikshavn og Sæby er i fremgang med gæstesejlere.

Godt nyt til tursejlerne - gratis app havnelods

Dansk Sejlunion har med Trifork, lavet app tursejler, fordi en havnelods i dag bør være mobil og løbende opdateret, fortæller Steen Wintlev fra Dansk Sejlunion.

Endelave Havn: Nyt badehus og sommersjov for børn

Ombygningen af Endelave havn er færdig, og havnen kan byde sejlerne velkommen med nyt badehus og overdækket udeareal til grill. Læs også om mange sommeraktiviteter for børn.

Lang ventetid på bådplads i havnene

Tusinder af danskere har skrevet sig op på ventelisterne til en bådplads. Men i mange af de danske havne overstiger ventetiden på en bådplads et år, viser en stikprøve fra Berlingske Reseach.

 

Nyt nej til marinaprojekt i Nyborg færgehavn

Fredningsnævnet for Fyn siger nej til revideret projekt for Admiral Marina -bygningerne er stadig for dominerende, mener nævnet. Peter Poulsen fra Sejlerliv undrer sig.

Færre havne med Blå Flag

For 25. år hejses det Blå Flag over danske strande og havne. Danmark har netop fået tildelt 60 Blå Flag til lystbådehavne og 220 Blå Flag strande. Det går ned nu ad bakke for havnene.

Stadig flere hjertestartere i lystbådehavne

Hjertestartere skaber øget tryghed i stadig flere danske lystbådehavne. Nu er Rudkøbings nye lystbådehavn også udstyret med en.