Gå til hoved-indhold

Flere bådpladser i Fredericia Lystbådehavn

Efter mange års tilløb er der nu indgået en aftale mellem Fredericia Kommune, ADP A/S (Fredericia havn) og Foreningen Fredericia Lystbådehavn (FFL) om en udvidelse af lystbådehavnen.

Ballen havn og forsikring nægter ansvar

Samsø kommune og deres forsikringsselskab, nægter at påtage sig skylden for de defekte el-standere på Ballen havn. Men det kan ikke passe, siger Forsikringsoplysningen. Vi har fulgt op på sagen.

Sulaima klarede ikke storm

På Kulpladsen i Svanemøllen i København gav et bådstativ efter i stormen, så sulaima væltede og knækkede ror.

Skærbæk Havn udvider

Skærbæk Bådeklub ved Kolding fjord udvider med 85 bådpladser, det er næsten en fordobling af lystbådehavnen fra 1986. Det fortæller Jens Quorning.

Sundby Sejlforening fik reddet 650.000 kr.

Sundby Sejlforenings Tonny Pedersen er vred over Amagerbankens fallit, men nåede at flytte penge før krak. Tabet af en halv million var ekstra kontingent til at reparere havnens bolværk. Interview.

Op i røg i Ballen havn – uden erstatning

Sejlere fik ødelagt el-installationer under TwoStar-pause på Samsø, efter af en defekt på havnens el-standere. Forsikringsdækning er tvivlsom, lyder det fra Forsikringsoplysningen, vi har talt med.

Næsten forår i Ringkøbing

Isen brød 6 uger tidligere i Ringkøbing end sidste år, men da statistikken sagde, at der ville gå 14 år inden en vinter med meget is, lod jeg båden blive i vandet denne vinter, fortæller Kim Specht.

 

Tragisk bådkastning

I Australien blæste både rundt som havestole i blæsevejr efter en orkan satte ind i Brisbane. B.T. viser både, som er viklet ind i hinanden.

Bådbrand i Fredericia

Båd rev sig løs fra molen og drev rundt brændende, til alt held ramte den ingen andre både.

 

Nye ledige bådpladser i Århus

For første gang i mange år er det nu muligt at få en bådplads i Århus Lystbådehavn. Århus kommune renoverer og fornyer lystbådehavnen, og det giver plads til flere både.