Gå til hoved-indhold

Klubkonferencen i Vingsted er sejlsportens svar på Folkemødet

Klubkonferencen den 12. og 13. november er 24 intense timer. Værdien af at mødes stiger, når en masse frivillige fra klubberne kommer og tager del i konferencens aktiviteter, fortæller Dansk Sejlunion. På plakaten er blandt andet bæredygtighed, kvinder i sejlsport og mentaltræning.

Finn 'Beton' har trænet sejlere efter Bibelen - hør hvad venner og sejlere siger om ham

Finn 'Beton' Jensen træner efter det hele menneske siger Ida Marie Baad her i et kort minbaad.dk-videointerview, hør også hvad sportschef Thomas Jacobsen, Dansk Sejlunions formand Line Markert og vennen Oluf Grønkjær mener om den afgående cheftræner i Aarhus.

Kulttræner Finn 'Beton': Sejrene tager sejlerne æren for og træneren fiaskoerne

- Og det er ok, siger 67-årige Finn 'Beton' Jensen, afgående chef for elite og talent i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, der netop er fejret med alverdens taler. Han fortsætter med træning, for han har ikke råd til at gå på pension, siger han i interview med Minbaad.dk

Efter EM i J/70 tager KDY førstepladsen som bæredygtig sejlklub i Norden

Kongelig Dansk Yachtklub (KDY) har for deres afholdelse af J/70 Europeans-stævnet i september som den første sejlklub i Norden modtaget platin-certificering i bæredygtighed. Der var ingen engangsplast, ingen print, fokus på havmiljø og et ‘Green Team’.

Finn 'Beton' Jensen hyldes med Dansk Sejlunions Ærestegn ved stor afskedsreception i Aarhus

Finn ’Beton’ Jensen er onsdag tildelt Ærestegnet, Dansk Sejlunions største hæder, for sin årelange indsats for dansk sejlsport ved sin afskedsreception i Sejlsportscenteret, med flere hundrede gæster. Læs hvad Jesper Bank, Martin Kirketerp og Salskov-Iversen husker kulttræneren for.

X-332-sejler Ib Tranberg ny formand for Aarhus Sejlklub, der vokser

Klubben, der de senere år er kendt for at levere flest OL-sejlere i Danmark, har fået ny formand. - Aarhus Sejlklub oplever en kraftig vækst og består nu af 708 medlemmer. Væksten er især sket i J/70-afdelingen, sejlerskolen og ungdomsafdelingen, fortæller Ib Tranbjerg.

H-bådsklubben køber hjertestarter efter Christian Eriksens kollaps

Chokbølgerne skvulpede også hos bestyrelsesmedlemmerne hos H-bådssejlernee, da fodboldspilleren Christian Eriksen faldt om med et hjertestop under en EM-landskamp i Parken. En hjertestarter skal nu være på dommerbåden under alle stævner.

Rudkøbing Sejlklub på Langeland i fremgang: To nye RS Tera joller til juniorer

Rudkøbing Sejlklub oplever en glædelig udvikling i Juniorafdelingen. Fremgangen af unge medlemmer har forstærket sejlklubbens ønske om at udvide og opgradere sit sejlende materiel. Anskaffelsen af de nye joller fik et økonomisk rygstød fra Fynske Banks fond.

 

Dragør-sejler og tidligere DS-formand Hans Natorp bliver formand for DIF

Den nye formand i spidsen for 62 specialforbund, 1.918.811 medlemmer og 8.790 idrætsforeninger bliver Hans Natorp. Med afstemningsresultat 76-71 i Hans Natorps favør vandt han valget over den anden kandidat Thomas Bach på DIF's årsmøde 2021.

 

Dansk Sejlunion forlænger Skolerne i Oures certificering som sportsklub til 2024

Det er anden gang, at Oure udnævnes til sportsklub i Dansk Sejlunion. Skolerne i Oure tilbyder kvalificeret træning og et bredt udbud af bådtyper til eleverne, som nu har resulteret i forlængelse af titlen som sportsklub.