Gå til hoved-indhold

Formand for Dansk Sejlunion vil gøre klubmedlemskaber mere åbne og attraktive

Line Markert ser tilbage og frem. - 2020 byder bl.a. på møderække om kredse, e-sejlads og OL i Tokyo, men vi skal være nysgerrige på, hvordan vi gør vores klubfællesskaber åbne og attraktive for endnu flere sejlere, fortæller formanden for Dansk Sejlunion.

 

Dansk sejlsport bliver virtuel - E-Sejlsportsliga for klubhold på vej

Under KDY’s E-aftenmatch og i samarbejde med E-sailing Denmark og Sejlsportsligaen afslørede Dansk Sejlunions direktør i denne uge på TV2 et nyt initiativ, der skal støtte op om sejlsporten de næste mange år.

K.A.S. har fået 150.000 kr. i støtte til J/70er fra DIF og DGI's foreningspulje

Med bevillingen har Københavns Amatør Sejlklub, K.A.S., fået mulighed for at anskaffe endnu en J/70 og styrke det igangsatte arbejde med at blive Danmarks Bedste Kapsejladsskole

Vejles J/70 projekt modtager 25.000 kr. fra Jelling Sparekasses Fond

I Sejlklubben Neptun Vejle ved man hvordan man skaffer penge. Og med støtte fra Jelling Sparekasses Fond kan klubben nu fortsætte projektet: At skabe brobygning mellem ungdoms- og voksenafdeling og samtidig starte nye tiltag.

Sejlklubben Neptun Vejle får DIF og DGI-støtte til J/70 projekt

Pengeregn fortsætter i Østjylland. Sejlklubben Neptun Vejle, der for nylig fik en J/70er forærende, har nu også fået 30.000 kr. i støtte fra DIF og DGI`s foreningspulje. Pengene er til at skabe bro mellem ungdoms- og voksenafdeling og starte nye tiltag.

World Sailing ændrede sig ikke: Skuffelse. Frustration. Ærgrelse.

Sådan skriver Dansk Sejlunions formand, Line Markert. og uddyber fra årsmøde på Bermuda. - Vi har arbejdet for en mere moderne, fleksibel og effektiv governance struktur for World Sailing. Det lykkedes ikke.

Klubkonferencen er sejlsportens folkemøde - 230 er klar - plads til flere

Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted (15.-16. nov.) dækker sejlsporten bredt. I år med særligt fokus på "eventyret" i sejlklubben. Også DH-sejlads er blandt de udvalgte temaer. Man kan stadig nå at melde sig til.

 

Dansk Sejlunions bestyrelse sætter eventyret til søs på dagsordenen

Formandsblog fra Line Markert - denne gang som om bl.a. Klubkonferencen midt i november, hvor der i år vil være fokus på eventyret som tilbud til især børn og unge.

60 designerstole stjålet fra Aarhus Sejlklub

Dårlig nyt for Aarhus Sejlklub da 60 designerstole forsvandt, da tyve skaffede sig adgang til klublokalerne på Aarhus Lystbådehavn.

Pantaenius og Vallensbæk Sejlklub indgår samarbejde om sikkerhed

For at styrke sikkerheden omkring aktiviteterne har Pantaenius og Vallensbæk Sejlklub indledt et samarbejde omkring at øge sikkerheden for alle. Blandt andet om livredende førstehjælp, brug af hjertestarter, redningsplan.