Gå til hoved-indhold

Seniorklub skal hjælpe ældre sejlere efter bådsalg - 80 er allerede medlem

Når båden er solgt, føles vejen til havnen ofte lang for de ældre bådejere, der ikke længere finder det legitimt at troppe op på bådebroerne. Det skal en ny seniorklub i Lynetten ændre på.

Dansk Sejlunion søger projektleder til ny hjemmeside

Job i branchen. I et nyt stillingsopslag søger Dansk Sejlunion en webkyndig person. Hovedopgaven bliver at stå for arbejdet med at udvikle en ny og tidssvarende hjemmeside.

 

 

Dansk Sejlunion går efter 15 procent flere medlemmer

I Dansk Sejlunions Pejlemærker 2022 er der et mål om 15 procents medlemsvækst over de næste tre år. Det er meget ambitiøst, fortæller Line Markert formand for Dansk Sejlunion i ny strategi.

Dansk Sejlunion opruster på pengesiden med Commcercial Upside

Commercial Upside skal de næste tre år bistå Dansk Sejlunion med salg og udvikling af kommercielle aktiviteter. Aftalen omfatter også klubber, som kan få hjælp til at opbygge egne erhvervsnetværk.

Direktør Lerche: Jan er en stærk formidler af vores værdier

Det siger Dansk Sejlunions direktør om Jan Christiansen, der tog Talentprisen 2018. Sejlsporten var nomineret i tre kategorier. Nacra-sejler Lübeck og Thurø Sejlklub slået på målstregen.

Da Strib Bådeklub blev franarret 33.000 kroner

Kubbens kasserer, Henrik Wolter, sendte dem til en svindler efter han fik en falsk e-mail fra klubbens 'formand'.

DS-formand ser tilbage og taler om Pejlemærker 2022

VM i Aarhus var årets begivenhed, fortæller Dansk Sejlunions Line Markert, der forklarer at Pejlemærker 2022 bl.a. handler om at flere skal sejle, stærkere sejlklubber og grøn sport.

Idrætsanalytiker - sejlsporten er god til senstartere

Outdoor-aktiviteter oplever en sand popularitetsbølge i disse år. Det kan sejlklubber drage fordel af, hvis de griber mulighederne, lyder det fra Maja Pilgaard fra Idrættens Analyseinstitut.

Kan du uddanne sejlerskoleinstruktører? Pres på sejlerskoler er stort

Dansk Sejlunion er på udkig efter dygtige undervisere, der kan uddanne kommende sejlerskoleinstruktører. Der er brug for dem - presset på sejlerskolerne er stort mange steder.

Hvem skal hædres med Dansk Sejlunions Klubudviklingspris i 2019?

Med Klubudviklingsprisen hædrer Dansk Sejlunion hvert år en frivillig leder eller en klub, der har gjort en særlig indsats i sejlsporten. Du kan nu indstille en kandidat fra din klub.