Gå til hoved-indhold

Løft til sejlerskolerne - Dansk Sejlunion har timeansat ti undervisere

Underviserne skal oplære kommende sejlerskoleinstruktører fra hele landet og dermed mindske klubbernes ventelister. De første instruktører uddannes om få uger.

Frank og Peter køber ekstra joller for at hjælpe nye sejlere

De to Veddelev-sejlere er ikke bange for at bruge af egen lomme, når nye skal introduceres til jollesejladsen. Sejlerne har investeret i lånejoller og oplevet, hvordan Veddelevs Finn-afdeling er gået fra 0 til 13 både på halvandet år.

Tidligere landstræner Anders Myralf ny direktør for Kongelig Dansk Yachtklub 

Anders Myralf, 61, er tidligere landstræner for det olympiske sejlerlandshold og elitesejler gennem 40 år. Fra 1. marts skal han styre den royale sejlklub fra Tuborg Havn. Dan Ibsen, der nu er 64 år, fratræder, forklarer ny KDY-formand Carl Erik Kjærsgaard.

Seniorklub skal hjælpe ældre sejlere efter bådsalg - 80 er allerede medlem

Når båden er solgt, føles vejen til havnen ofte lang for de ældre bådejere, der ikke længere finder det legitimt at troppe op på bådebroerne. Det skal en ny seniorklub i Lynetten ændre på.

Dansk Sejlunion søger projektleder til ny hjemmeside

Job i branchen. I et nyt stillingsopslag søger Dansk Sejlunion en webkyndig person. Hovedopgaven bliver at stå for arbejdet med at udvikle en ny og tidssvarende hjemmeside.

 

 

Dansk Sejlunion går efter 15 procent flere medlemmer

I Dansk Sejlunions Pejlemærker 2022 er der et mål om 15 procents medlemsvækst over de næste tre år. Det er meget ambitiøst, fortæller Line Markert formand for Dansk Sejlunion i ny strategi.

Dansk Sejlunion opruster på pengesiden med Commcercial Upside

Commercial Upside skal de næste tre år bistå Dansk Sejlunion med salg og udvikling af kommercielle aktiviteter. Aftalen omfatter også klubber, som kan få hjælp til at opbygge egne erhvervsnetværk.

Direktør Lerche: Jan er en stærk formidler af vores værdier

Det siger Dansk Sejlunions direktør om Jan Christiansen, der tog Talentprisen 2018. Sejlsporten var nomineret i tre kategorier. Nacra-sejler Lübeck og Thurø Sejlklub slået på målstregen.

Da Strib Bådeklub blev franarret 33.000 kroner

Kubbens kasserer, Henrik Wolter, sendte dem til en svindler efter han fik en falsk e-mail fra klubbens 'formand'.

DS-formand ser tilbage og taler om Pejlemærker 2022

VM i Aarhus var årets begivenhed, fortæller Dansk Sejlunions Line Markert, der forklarer at Pejlemærker 2022 bl.a. handler om at flere skal sejle, stærkere sejlklubber og grøn sport.