Gå til hoved-indhold

Klassetjek: OK-jollen - 170 voksne tager ikke fejl

Klassen vokser. For jollen er nem, men når de sidste 10 procents fart skal vristes ud af den, skal man øve sig - meget, forklarer Henrik Kimmer, nu formand i OK-klassen.

Seks mio. kr. skal findes til et nyt klubhus i Brejning Lystbådehavn

Tiden er efterhånden løbet fra den gamle bygning på Brejning Lystbådehavn. Så nu er der planer om at lave et nyt og større klubhus.

Klassetjek: Starbåden - en toptunet racerbil

Den tidligere OL-båd er en kæmpe fornøjelse at sejle, garanterer kaptajn for den danske fleet, Flemming Sørensen fra Troense. Sejl med for kun 50.000 kr. Se kort over hvor klassebåde holder til.

Klassetjek: Folkebåden på 76 er still going strong

En stigende medlemskurve og en båd, der holder prisen. Det går godt i Folkebådsklubben, som med tiltag til tursejlere og en smart mentorordning lokker nye til.

Klassetjek: Wayfarer - eneste jolle til tur- og kapsejlads

Sejlere på alle niveauer køber Wayfarerjollen, der udfordrer selv øvede kapsejlere på farten. Den nyere MK4-model er populær blandt kapsejlerne.

Tuborg-sejlere taber igen til KDY i langstrakt sag om Tuborg Havn

Der er i dag faldet dom i Landsretssagen mellem bådejere i Tuborg Havn og Kongelig Dansk Yachtklub (KDY). Sagen, der har kørt siden 2014, har kostet millioner af kroner til advokater.

Struer Sejlklub har fået livlig ungdomsafdeling efter nyt tiltag

Struer Sejlklub's mål var at få flere unge på vandet i fritiden. Det er nu lykkedes, efter bestyrelsen i klubben besluttede at det skal være gratis for børn og unge at låne grej og udstyr.

Nordea-fonden sender 2,5 mio. kr. ud til seks sejlklubber

Klubber under Dansk Sejlunion har fået støtte til bl.a. køb af klubbåde og SUP. Nibe Sejlklub modtager støtte på intet mindre end 1 mio. kr. øremærket til om- og udbygning af det nuværende klubhus.

Frederikssund Sejlklub får støtte fra Nordea-fonden - 'Sejlads for flere'

'Sejlads for flere' i Frederikssund Sejlklub får nu 330.000 kroner i støtte fra Nordea-fonden. Målet er at få flere på vandet, især den yngre generation, forklarer Christian Hangel fra klubben.

Grønlandske børn deltog ved sejlsportsdag i KDY

32 grønlandske og danske børn var en tur på Øresund, arrangeret af KDY Sailing Event og Gentofte Kommune. Der blev sejlet kapsejlads ud for Skovshoved Havn.