Gå til hoved-indhold

Træner Finn 'Beton' er vild med det nye sejlsportscenter i Aarhus

Kulttræneren forklarer om det nye sejlsportscenter, som også OL-sejlerne roser til skyerne. I morgen kan alle deltage i åbningen, hvor Kronprinsen og Kronprinsessen møder op.

Dansk Sejlunion søger manden der kan skaffe 10 mio. kroner årligt

- De kommercielle mål for Dansk Sejlunion er bestyrelsen og Mads Kolte-Olsen enige om, men ikke omkring skridtene derhen, fortæller formand for Dansk Sejlunion Line Markert til minbaad.dk.

BREAKING. Dansk Sejlunions generalsekretær Mads Kolte-Olsen stopper

Bestyrelsen ønsker at justere Dansk Sejlunions profil udadtil. Det indebærer kursskifte i daglig ledelse, hvor generalsekretær Mads Kolte-Olsen fratræder, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet.

Ny Sailing Aarhus formand håber Egå Sejlklub vil samarbejde efter exit

Men Peter C. Nielsen håber mest, Egå Sejlklub bliver af flere årsager, en af dem er, at de kan tjene deres tabte penge tilbage. - Vi får total gennemsigtighed nu og ny kasser, siger han til minbaad.dk.

 

Nyt sejlsportscenter er allerede i fuld sving med 49er-lejr

Aarhus Internationale Sejlsportscenter har lige nu 49ere på besøg, forklarer landstræner Peter Hansen, der også får tid til at træne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard i 49erFX.

Rigtige sejlere får konfirmand-foto på vandet mener Puk fra Vejle

13-årige Puk Andersen blev stævneklar konfirmand i Vejle på sin Laser Radial.

Slutspurten sat ind – de første 70 unge klar til Youngsters

Horsens tager imod, når startskuddet fredag den 27. april går til første udgave af Youngsters - den nye sail camp for de 15-23 årige. Tilmeldingen er stadig åben.

Jon Koch Hansen fra Aarhus Motion ny direktør for Sailing Aarhus

Bestyrelsen for Sailing Aarhus har ansat Jon Koch Hansen som ny direktør for Sailing Aarhus. Jon tiltræder stillingen 1. maj 2018. Den nye direktør har tidligere arbejdet for foreningen.

Sejlunionens medlemstal stabilt på 51.974 aktive - strategi skal hjælpe

For tredje år i træk er Dansk Sejlunions medlemstal opgjort til knap 52.000 aktive. Tallene dækker over bl.a. et lille fald blandt børn og unge. Klubber med surftilbud klarer sig generelt godt.

Klassetjek: I Laserjollen konkurrerer de unge og ældre side om side

En aldersforskel på 50 forhindrer ikke sejlerne i at mødes. Vil du føle dig ung med de unge, eller blot nyde selskabet med sejlere i alle aldre, skal du satse på klassen, fortæller formand, Michael Faubel.