Gå til hoved-indhold

DS klubkonference i Vingsted: Nu over 200 tilmeldte

Dansk Sejlunions Klubkonference 2018 foregår i Vingsted 17. - 18. november. Tilmeldingen er åben, og der er nu over 200 tilmeldte. Der er fokus på den synlige sejlklub.

Kø til sejlerskolerne får flere på klubkonferencen

Klubbernes sejlerskoler er blevet populære. Det har skabt ny energi hos klubmedlemmerne, der jagter inspiration og ny viden på DS-klubkonferencen i Vingsted 17.-18. november. Over 200 er tilmeldt.

Kolding Sejlklub nu godkendt som sportsklub i Dansk Sejlunion

Syv klubber er nu godkendt som sportsklubber, der samarbejder med Dansk Sejlunion om lokal talentudvikling. KDY, Hellerup Sejlklub og Kolding Sejlklub er nu godkendt som sportsklubber.

Laserjolle udlån en succes - lån klubjolle i 2018

Laser Association Denmark, LADs udlån af laserjoller til sejlklubber, er i 2017 en succes, lyder det fra klassen. Målet er at fremme interessen for jollen i Danmark.

Dansk Sejlunion har fokus på forsikringsafgiften

Dansk Sejlunion og Danske Tursejlere sendte sidste år høringssvar til udvalget - om forsikringsafgiftens uhensigtsmæssigheder. Formanden Line Markert tager ordet, også om kommunalvalg.

Fokus på den synlige sejlklub ved DS Klubkonference

17. og 18. november løber Dansk Sejlunions årlige klubkonference af stablen i Vingstedcentret. I år er fokus lagt på den synlige sejlklub, og hvordan man kan bruge medier til at promovere sin forening.

Søspejderne: Tursejlads og fællesskab fastholder sejlerne

De ældste ungdomssejlere bliver i søspejdergrupperne, forklarer foreningen. Det stærke fællesskab, der opstår omkring tursejladsen, lokker.

Rundvisning i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Thomas Capitani fra Sailing Aarhus giver en rundvisning i det 82 mio. kroner dyre sejlsportscenter, der står klar til foråret. Se på to minutter, hvordan det ser ud lige nu.

Lynetten vinder Christianshavnerpris på 13.085 kr.

Sejlklubben i Margretheholm Havn har grebet de lokales interesse for sejlsport. Med stort frivilligt arbejde er klubben blevet et åndehul for de lokale, hvilket nu hædres med pris.

Efter sejltur: Borgmestre i Kbh. skyder cykelbro i sænk

To borgmestre og et medlem af økonomiudvalget fik rundtur i Svanemøllen. Her fik sejlere og roere politikerne til at droppe deres opbakning til cykelbroen, der vil genere havnens brugerne.