Gå til hoved-indhold

Få flere unge i klubbens både - Thurø inspirerer i uge 12

Hør, hvordan Thurø Sejlklub lokkede 25 unge på vandet. Den fynske klub og Sundby danner rammerne om aftenmøder, hvor klubber fra hele landet kan finde inspiration.

Dansk Sejlunions 2017-regnskab viser minus på 951.000 kr.

Bundlinjen i DS viser et underskud på knap en million kroner. Resultatet er dog to millioner kroner bedre end budgetteret, men økonomien er presset af manglende ekstern finansiering.

Få uger til åbning af Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Se billedgalleri med det nye sejlsportscenter i Aarhus. Ny leder af centeret, Thomas Capitani, forklarer om formålet med centeret, der kan benyttes af sejlklubber i hele landet.

13-årige Esther bliver første kvindelige vinder af Viggos Legat

Esther Kamma Houborg fra Aarhus Sejlklub er ikke kun en dygtig Opti-sejler. Hun skaber også god stemning i klubben, forklarer leder, Jakob Gadegaard Bendixen.

Thurø Sejlklub på layline med fire J/70ere

J/70 blev et let valg på grund af Dansk Sejlunions anbefalinger som fremtidens klubbåd og drømmen om deltagelse i Sejlsportsligaen. Bådene har til sammen en værdi på over én mio. kroner.

Fra 0 til 25 nye studerende sejlere i Thurø Sejlklub

Nystartede Sejl og Studér går fra 0 til 25 medlemmer, og nu er de nomineret til Dansk sejlunions klubudviklingspris sammen med resten af Thurø sejlklub, der nu har tre J/70ere.

 

BREAKING. Dansk Sejlunion lukker medlemsbladet SEJLER

Eksplosiv stigning i portoudgifter fører til lukning. SEJLER afløses af tre forskellige, digitale nyhedsbreve. Bladet udkom i 40.000 eksemplarer til medlemmer af Dansk Sejlunion.

 

MC-Kinney-fond donerer klubhus til Svendborg Amatør Sejlklub

Svendborg Amatør Sejlklub har fået den glædelige besked fra A.P. Møllers og Hustru Chastine MC-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, at fonden har doneret 4.000.000 kr. til nyt klubhus.

Prinsen gav Knarr-klassen ny vitalitet og Dragen en renæssance

Prins Henrik var i høj grad med til at give Knarr-klassen ny vitalitet, skriver KDY, der i deres mindeord også fortæller, at han senere gav Dragen en renæssance i Danmark.

Tre på stribe i Horsens med J/70

2018-sæsonen skydes for alvor i gang, når Horsens Sejlklub åbner op til tre weekender i træk med J70-sejlads på programmet.