Gå til hoved-indhold

Søspejdere i Svendborg giver million-ordre til nordjysk bådeværft

Hele 12 danske Svendborg Joller, designet i 60erne, er under løbende levering fra Jobi Værft i Strandby ved Frederikshavn. Nordeas fond donerede tre fjerdedele.

Forsker: Først læring, så fællesskab i sejlklubben

De unge kommer i sejlklubben for at blive dygtigere, mener ungdomsforsker Søren Østergaard. Kompetente instruktører er derfor afgørende for klubben.

Dansk Sejlunion indstillet til Kulturministerens Idrætspris

Team Danmark har peget på Dansk Sejlunion som én af tre kandidater til Kulturministerens Idrætspris 2017. Indstillingen er begrundet i evnen til at udvikle elite- og talentmiljøer.

Hva' fa'en gør Thurø?

KOMMENTAR: En succeshistorie fra Thurø Sejlklub er værd at lytte til. Især for klubber, hvor magtens (gamle) mænd står i vejen for nytænkning, skriver Sejlsportsligaens projektleder, Peter Wolsing.

Ekspert: Drop den faglige stolthed og tal hverdagssproget

Landkrabberne skal kunne identificere sig med sejlerlivet, påpeger My Gaarde Andreassen. Derfor må sejlerne gemme termerne væk, når nye medlemmer, sponsorer eller frivillige skal lokkes ombord.

5 gode Facebook-råd til sejlklubberne

De gode historier skal frem, hvis nye medlemmer skal finde vej til klubhuset. Konsulent Jakob Lind Tolborg guider klubberne til mere omtale og spændende opslag.

Vallensbæk efter leasing af RIB: Der lå grundige overvejelser bag

Fordele og ulemper blev nøje vendt, inden kontrakten på leasingaftalen af en ny følgebåd blev underskrevet i Vallensbæk Sejlklub. Formanden åbner her for de overvejelser, der gik forud.

DS klubkonference i Vingsted: Nu over 200 tilmeldte

Dansk Sejlunions Klubkonference 2018 foregår i Vingsted 17. - 18. november. Tilmeldingen er åben, og der er nu over 200 tilmeldte. Der er fokus på den synlige sejlklub.

Kø til sejlerskolerne får flere på klubkonferencen

Klubbernes sejlerskoler er blevet populære. Det har skabt ny energi hos klubmedlemmerne, der jagter inspiration og ny viden på DS-klubkonferencen i Vingsted 17.-18. november. Over 200 er tilmeldt.

Kolding Sejlklub nu godkendt som sportsklub i Dansk Sejlunion

Syv klubber er nu godkendt som sportsklubber, der samarbejder med Dansk Sejlunion om lokal talentudvikling. KDY, Hellerup Sejlklub og Kolding Sejlklub er nu godkendt som sportsklubber.