Gå til hoved-indhold

Succesfuld aarhusiansk sejlerskole fejrer jubilæum

Aarhus Sejlklubs Sejlerskole kan i 2017 fejre 20-års jubilæum. Mere end 500 aarhusianere er siden 1997 blevet klogere på sejlads.

Struer Sejlklub ser frem til 100 liga-sejlere

Nogle af de bedste sejlere i danmark fra 36 forskellige klubber kommer til Struer for at dyste i 1. division den 20. – 21 maj og i 2. division den 27 og 28 maj.

Nyt koncept fik 36 studerende på havnen

Thurø Sejlklub har med Sejl og Studér tilsyneladende fundet nøglen til de studerendes sejlerhjerter. De unge vil sejle ture i Det Sydfynske Øhav og sejle Sejlsportsliga.

Dansk Sejlunion: Thurø Sejlklub er et forbillede

Dansk Sejlunions formand Line Markert døbte tre nye J70’ere og overrakte bevis til Thurø Sejlklub for at være ungdomsvenlig sejlklub. Se kort interview med Markert.

Spar Nord nu sponsor for Sailing Aarhus

Spar Nord indgår 3-årig samarbejdsaftale med Sailing Aarhus, der opnår stabil og optimal støtte, og Spar Nord får nu mulighed for eksponering i sejlsportsmiljøet.

 

Har du overvejet sejlads på Idrætshøjskolen i Sønderborg?

”Kurs mod fjerne kyster” har ikke levet forgæves, fortæller lærer på Idrætshøjskolen i Sønderjylland, Peter Lindum. Hobie Cat og J80’ere netop gjort klar.

Struer: Forventningens glæde inden en ny sæson

Tres medlemmer og tres unikke forventninger. Standerhejsningen markerede starten på en ny sæson i Struer, hvor bl.a. Sejlsportsligaen kommer forbi.

Skælskør investerer i to SB20’ere til unge sejlere

De nye sportsbåde skal skabe spændende sejlads for sejlere mellem 16 og 30 år samt bruges til træning for klubbens nye ligahold. Skælskær Amatør-Sejlklub kan desuden indvie ny kran.

Klassetjek: Finnjollen er klassisk og topmoderne

Ikke kun OL-sejlere elsker Finnjollen. Også danske sejlere mødes til hygge og kap i jollen, der er konkurrencedygtig i op til 20 år, forklarer formand, Jens Kristian Andersen.

Lille vækst i Dansk Sejlunions medlemstal

Klubberne i Dansk Sejlunion havde i 2016 knap 52.000 aktive medlemmer. Det er lidt flere end året før. Blandt unge sejlere er der fremgang for andet år i træk.