Gå til hoved-indhold

Sejlere i alle aldre: Derfor skal du tage på klubkonferencen

Saml inspiration og få nye bekendtskaber. Mulighederne er mange på konferencen, hvor også de unge har noget at sige, fortæller fire sejlere.

Sejlads er helårssport – Terasejlere viser vejen

Sæsonen er ikke slut. Vallensbæk og Sejlklubben Køge Bugt samlede i weekenden Tera’erne til træning og hygge. Også Finnjollerne var på vandet.

Danske sejlklubber kan måske lære af tyskere

Unge og ældre i samme båd skal styrke sammenhold i tysk sejlklub, der sejlede til Svendborg.

Tera Camp i efterårsferien i Køge Bugt

Vallensbæk Sejlklub og Sejlklubben Køge Bugt i Hundige fortsætter samarbejde på ungdomsfronten. Nu gælder det træningscamp 15.-16. oktober for Tera-sejlerne i Vallensbæk.

Åbent brev til sejlerdanmark - ny formand til DS

Bestyrelsen ønsker en valgkamp, som vil danne ramme for en konstruktiv dialog om den fremtidige retning for Dansk Sejlunion, skriver Henrik Voldsgaard, næstformand i DS.

To klubber forklarer: Sådan fik vi flere ungdomssejlere

Venteliste, nye både og lånte Optimistjoller. Der er fremgang at spore i ungdomsafdelingerne i Nyborg og Bork, som fokuserer på sjov sejlads. Her giver de forklaringen.

Samarbejdet i Køge Bugt har aldrig været bedre

Sejlsport, venskaber og samarbejde går op i en højere enhed for klubberne ved Køge Bugt. I weekenden afvikledes kredsmesterskab for ungdomssejlerne.

Emil Midé om sejlads på Søerne: Det er et fedt initiativ

- Det er skønt, at københavnerbørnene for mulighed for at komme ud og sejle, siger langturs-sejler Emil. Sammen med Mikkel Beha, Marian og Alfred indviede han ny bådebro.

Træf skaber sammenhold blandt Phantom 42-ejere

Råd, vejledning og social hygge var på programmet for Phantom 42-ejerne på Flakfortet. Nye købere er glade for en stærk forening, mener formanden Lars Jensen.

Familien Beha indvier ny bådebro på Peblingesøen

De folkekære jordomsejlere lægger lørdag 3. september vejen forbi Søernes Sejlklub. Bådebro samt fem nye Optimistjoller skal lokke stenbroens børn på vandet. Alle er inviteret.