Gå til hoved-indhold

Larsen-klubben: Møde på Boat Show lokker medlemmer

Flere sejlere møder op til generalforsamling, hvis arrangementet falder sammen med bådmessen, erfarer Larsen-klubben. Ylva og Folkebådene mødes bl.a. også i Fredericia.

Sejlerskole nomineret til Historiske Dages Fornyelsespris

I Thurø lærer jollesejlerne at smugle gods i deres Opti’er. På den måde lærer de om den fynske historie og bliver bedre sejlere.

Seje sejlere trodser kulden – Ice Camp & Cup i Kaløvig

Sejlere fra ind- og udland starter for ottende gang sæsonen med Ice Camp træningslejr 25.-26. februar og efterfølgende Ice Cup kapsejlads 4.-5. marts.

På bølge med klubber i udkanten: Lemvig Sejlklub har medvind

- Vi har stor medlemstilgang og fået udbygget flere fælles faciliteter til området, siger formand Bo Ravn, der roser samarbejde med Dansk Sejlunion.

 

Topadvokat bliver formand i Dansk Sejlunion

Den 40-årige CB66 og Ylva-sejler, familiemor, advokat og partner i Horten, og medlem af Hellerup Sejlklub, var eneste kandidat til formandspost i DS.

Sejlerskolen slutter ikke med en duelighedsprøve

Hvordan fastholde eleverne, når de er færdige på landets sejlerskoler? Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben foreslår en 'Tursejlerprøve'.

Svendborg hopper med på bølgen – åbner sejlerskole

Med fokus på sejlglæde og samarbejde skal kommende elever i Svendborg Amatør Sejlklub få lyst til livet på vandet. To H-både står klar, når skolen åbner i maj.

Klassetjek: Contenderens trapez udfordrer øvede sejlere

Det kan tage flere år, før du sejler rigtig hurtigt med trapez i Contenderen. Men det er fedt hele tiden at rykke sig, mener Contender-sejler, Jon Møgelhøj.

DS om sejlerskoler i fremgang: Vi skal udfordre os selv

Med de nye sejlere følger nye overvejelser. Bl.a. om måden, hvorpå vi tænker sejlsport i Danmark, stadig holder, mener Steen Wintlev, Dansk Sejlunion.

Sejlerskoler: Sådan fik vi flere elever

Flere tiltag ligger bag fremgangen, som sejlerskolerne oplever i øjeblikket. Omtale i lokalavisen fanger blandt andet nye sejlere, erfarer to klubber.