Gå til hoved-indhold

Torsdagsholdet i Skælskør Amatør-Sejlklub modtager støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden og VeluxFonden

Sejlklubben, der er kendt for Harboe Cup har modtaget støtte på 35.000 kr. fra Sparekassen Sjælland Fonden og 30.000 kr. fra VeluxFonden til indkøb af værktøj til klubbens Torsdagshold, der er en række frivillige, der mødes hver torsdag.

 

 

Sundby Sejlforening er - efter indsats for kvinder - nomineret til prisen som Årets Idrætsforening 2022

Prisen er 100.000 kroner til vinderen, som afsløres under DR's store SPORT 2022-show i Jyske Bank Boxen. Baggrunden for nomineringen skyldes en kæmpe indsats, som klubben på Amager har gjort for at gøre sejlsport tilgængeligt for kvinder med WOW i Sejlsportsligaen.

Match Race Denmark i Middelfart har i 25 år sendt et utal af mennesker på vandet

Jubilæum. Gennem de 25 år hvor Match Race Denmark har eksisteret, har firmaet introduceret og understøttet sejlsport til et utal af mennesker, fortæller den frivillige sejler Christian Thomsen på vegne af Middelfart Sejlklub og Match Racing Denmark.

Retten i Aalborg: Eksklusion af sejler i Egense Sejlklub var ulovlig

En kløft så dyb som Marianergraven er de seneste år gravet mellem et antal medlemmer af Egense Sejlklub og klubbens bestyrelse. Konflikten har bl.a. handlet om beskyldninger om alkohol- og narkomisbrug, udelukkelse fra gæstehavne, ulovlig videoovervågning m.m.

24 timer med 100 procent nørdet sejlsportssnak

Dansk Sejlunion inviterer atter til sejlsportens svar på Folkemødet - Klubkonference og Kapsejladslederseminar i Vingsted den 11.-12. november. Programmet er fyldt med viden om klubudvikling og praksisnære workshops samt god mulighed for netværk og en aftenøl i baren.

45 Dragonfly-trimaraner fra hele verden samles i Skærbæk

Årets store event for Dragonfly-sejlerne venter i weekenden. Træning, hyggelig kapsejlads og sociale events og seminarer er på programmet. Nysgerrige er velkomne til at kigge forbi.

Hvidovre Sejlklub Suset med de mange verdensmestre fejrer 100 år

Lørdag 6. august er det 100 år siden at sejlklubben tæt på København fylder 100 år. Da klubben startede i 1922, med en kapsejlads for 16 både, var der ingen havn og bådene lå for svaj. I 1938 måtte piger også melde sig ind i klubben. Og i 1954 fik P.G. Hansen bygget Optimistjoller.

Guldborgsund Baltic Race: Ny underskrift på aftale mellem sejlklubber og kommune

I denne uge underskrev parterne bag Guldborgsund Baltic Race og Guldborgsund Kommune den kontrakt, der er med til at sikre kapsejladsen økonomi og kommunen omtale. Fra 25. august sejles der på tre baner.

Kapsejlads, tryllekunst og yoga - hele familien er velkommen på Svanemøllens Vandfestival i Kr. Himmelfart

Inden området omkring Svanemøllen forvandles til byggerod arrangerer lokale ildsjæle en gratis festival for vandglade i alle aldre. Et spændende program med sejlads, musik og sjov for både børn og voksne er på programmet.

Youngsters ville have mere adventure og orienteringsløb i Sletten

Den netop afholdte Youngsters-camp i Sletten Bådeklub var en succes, fordi sejlerne gerne ville have mere. Mere sejlads og mere af alt det, campen bød på. Eksempelvis en tursejlads til Sverige.