Gå til hoved-indhold

Rungsted Sejlklub ventede på klubhus i ni år - nu er det her endelig

Rungsted Sejlklub tager stolt imod det nye klubhus, der netop er bugseret på plads på den centrale del af Rungsted Havn.

 

J/70-miljøerne: Få din sejlklub med på bølgen - møde i Aarhus i marts

Hvis man vil lære mere om J/70-båden, prøve en tur, høre om midler til køb/leje eller andet, afvikles der informationsdag 6. marts i Aarhus. Sailing Innovation Lab, som formidler og distribuere mange af J/70-bådene, arrangerer også Sejlsportsligaen, Youngsters, Blue Brothers og WOW.

 

Klassetjek: Revolution på vej i Banner 30-klassen?

Bovspryd, code-0 og gennaker. Mulighederne for udvikling står i kø, men hvilke tiltag skal implementeres i den hurtige klassebåd? Spørgsmålene rejser sig i Banner 30-klassen, efter at en ny formand trådte til.

Klassetjek: Luffe har droppet de komfortable Middelhavs-sejlere – i stedet satses på lav vægt og performance

Modsat flere konkurrenter har Kolding-værftet sejlegenskaberne i centrum, når nye, store Luffe-både forlader hallerne. Der er seks måneders ventetid på de milliondyre både, mens også brugtbådsmarkedet er støvsuget for Luffer.

Sejlerhjerte: Ny sejlerskole kun for kvinder

42-årige Line Willum Petersen vil inspirere flere kvinder til at tage roret og deltage aktivt i sejladsen. Derfor har hun åbnet en sejlerskole for kvinder.

Dansk Sejlunion bobler over af glæde i deres årsberetning, du nu kan læse

Størst af alt i 2021 var selvfølgelig Anne-Marie Rindoms guldmedalje i ILCA 6 (tidl. Laser Radial). En finale, som 400.000 danskere fulgte bag tv-skærmene. Helt overordnet har 2021 været endnu et godt år for dansk sejlsport, fortæller Dansk Sejlunion.

TORM og Dansk Sejlunion forlænger samarbejde om dansk sejlsport til 2024

Siden 2004 har TORM bakket op om Dansk Sejlunions arbejde for udbredelsen af sejlsporten i hele landet. Støtten betyder, at unionen kan fortsætte og videreudvikle inden for både breddesejlsport, talentudvikling og elitens resultater på verdensklasseniveau.

Kom med på J/70-bølgen - mød Sailing Innovation Lab i Aarhus og hør om finansiering

Sailing Innovation Lab inviterer med forgangsklubberne i J/70-miljøet til ’Inspirations-dag’, hvor man kan høre, hvordan J/70’eren kan finansiers, aktiveres af flere målgrupper, og man kan prøve båden gratis. Mød ildsjælene og folkene bag ’Sailing Innovation Lab’ i Aarhus 6. marts 2022.

J/70-sejlads i Horsens gav 23-årige Silas selvtillid og et arbejde

Efter flere år i systemet fandt Silas Søgaard troen på sig selv i Horsens Sejlklub. En tro, der hjalp ham på arbejdsmarkedet, hvor han nu har fundet fast arbejde. Dansk Sejlunion taler med den unge sejler.

Hvem har gjort en særlig indsats for sejlsporten? Indstil kandidater til Klubudviklingsprisen 2022

En leder, en gruppe eller en klub, der har bidraget til udviklingen af sejlsporten i Danmark, kan modtage Dansk Sejlunions pris. Det er muligt at indstille kandidater frem til den 15. februar.