Gå til hoved-indhold

Baad og Thusgaard skaffer 30.000 kr. til unge sejlere

De prisvindende OL-sejlere Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen donerer 30.000 kr. til rekruttering af unge til sejlsport i Aarhus. Penge skal måske gå til en biografreklame.

Faaborg Sejlklub årets forening i kommunen

Sejlklubben blev kåret til årets forening i kommunen og formand Jakob Frost fik kommunens hyldest til de frivillige i form af ”Du gør en forskel prisen”.

Mød solojordomsejler Liebergreen i Sønderborg på torsdag

Torsdag 5. marts kan du møde Christian Liebergreen når Sønderborg Yacht-Club inviterer solo-sejleren til foredrag. Alle er velkomne.

18 klubber klar til ny 2. division i Sejlsportsligaen

Sejlsportsligaen udvider fra 18 til 36 klubber. Den nye 2. division vil bestå af de fem nedrykkere fra første ligasæson plus placeringerne 6-18 ved efterårets kvalifikationsstævne.

Stem på en ildsjæl i dansk sejlsport

Torm prisen 2015 lægges for første gang ud til afstemning, og indgår i valget som Torm og Dansk Sejlunion vælger ud. Se de fem kandidater og stem. 30.000 kr. følger med i prisen.

Egå Sejlklub med i Sailing Aarhus igen efter to års pause

Egå Sejlklub kompletterer Sailing Aarhus familien og klubben har en stærk sportsligt profil, der er i tråd med vores ambitioner og mål, forklarer Thomas Capitani fra Sailing Aarhus.

Skovshoved Sejlklub hjælper sejlere til at købe båd sammen

- Flere sejlere kan gå sammen om at købe en båd og det vil vi hjælpe dem med i SKS Cruise. Vi vil binde folk sammen, fortæller Skovshoved Sejlklubs formand Jesper Meulengracht til minbaad.dk.

Tuborg Havn svarer på spørgsmål

I forbindelse med havnesagen i Tuborg, svarer den tidligere havnebestyrelse på en række spørgsmål, som bl.a. minbaad.dks læsere har stillet.

Gråsten Sejlklub svarer igen: Måske ny klub

I en pressemeddelelse fra Gråsten Sejlklub, skriver de, at de ikke kan acceptere afgørelsen fra DS/DIF. Det betyder måske, at Gråsten Sejlklub nedlægges og en ny laves.

Dansk Sejlunion varsler suspension af Gråsten Sejlklub

Sejlunionen sender henstilling til Gråsten Sejlklub om at leve op til kendelse fra Ordensudvalget – og senere stadfæstet af DIF-idrættens Højeste Appelinstans. Klubben vil ikke tage medlem tilbage.