Gå til hoved-indhold

Opti-sejlads i Hundige i 80erne skulle være sjovt

- I godt vejr sejlede optimisterne i Bugten uden for sandøerne, men i dårligt vejr holdt vi dem inde bag sandøerne, hvor der i det mindst var bølgelæ, skriver Finn B. Andersen fra Hundige Havn.

Faaborg Sejlklub sender nye Opti-sejlere ud med halvt sejl i blæst

- Ligger det på grænsen til at blæse for meget så sender jeg dem ud med halve sejl, skriver Opti-træner Marianne Bløcher i en kommentar til minbaad.dks blog.

Dansk Sejlunion holder ikke Sejlsportsligaens budget

Årsagerne er færre sponsorindtægter, dyrere medie-pakke, dyrere transport af både og leje af gummibåde, samt VIP-arrangementer. Natorp vil ikke svare på hvor slemt det står til.

Hvor meget kan en Opti-far dumme sig?

KLUMME: Min datter har nu sejlet en sæson i Aarhus Sejlklub, der gør alt for at de nye sejlere føler sig tilpas, men jeg tror jeg gør noget forkert.

Sejlsportsliga: 20 sejlklubber kæmper om fem pladser

20 klubber dyster om fem ligapladser til Sejlsportsligaen 2015 ved kvalifikationsstævnet den 25.-26. oktober i København. Se klubberne her.

 

To Aarhus-hold kæmper om podieplads i ligaen - se live

Hellerup-sejlklub er stukket af efter tre førstepladser, så følger KDY, Kaløvig Bådelaug og Aarhus Sejlklub. Vi har talt med sejlerne der kæmper om plads i champions League-stævne i København.

J/70er anbefales af Dansk Sejlunion til sejlklubberne

Dansk Sejlunion peger på J/70eren for at få en homogen kerne i sportsbådsmiljøet, med en klar sammenhæng mellem Sejlsportsligaen og sejladsaktiviteter i klubberne. Møde i Aarhus i aften.

Her er Dansk Sejlunions kurser og uddannelser 2014/15

Dansk Sejlunion er nu klar med uddannelseskataloget for 2014/15. Tilmelding til kurserne kan ske fra nu af på mit.sejlsport.dk.

15 klubber klar til ligakval – tilmelding stadig åben

Mindst 15 klubber skal ultimo oktober dyste om fem oprykningspladser til Sejlsportsligaen. Tilmeldingsfristen er forlænget til 15. september. Se de 15 klubber her.

Dansk Sejlunions formand Hans Natorp fylder 50

Sejlsportsvenner markerede Hans Natorps 50 års førdselsdag ved en reception i Dragør Sejlklub. Formanden deltog i OL i Seul i 1988 i 470-jolle med sin bror, Poul.