Gå til hoved-indhold

De små klubber rykker - fx i Aabenraa Båd Club

Flere mindre klubber får i disse år flere medlemmer og deltagere til aftenkapsejladserne. Aabenraa Båd Club fortæller, at hemmeligheden er simple kapsejladsregler og socialt samvær.

Bådedåb i Hobie fleet Skovshoved

Hobie Cat fleet 815 i Skovshoved døbte søndag fleetens tre klubbåde. Bådene stilles primært til rådighed for unge Skovshoved-sejlere, men andre kan også komme til.

Niels Mathiesen: Vi skal have fokus tilbage på sejlsporten

Niels Mathiesen, bådebygger fra Nordjylland, er udnævnt til æreshåndværker 2014 i Aalborg. Nu stifter han et ungdomslegat til unge sejlere, for igen at få fokus på sejlsporten.

100 års jubilæum i Horsens med stævner

Horsens Sejlklubs ungdomsafdeling kan i år fejre 100 års jubilæum. Jubilæet fejres bl.a. med to ungdomsstævner.

Piraterne fra KDY forærer Marselisborg en Elliot 6M

Ved standerhejsningen i lørdags blev Elliot 6M’eren ”Knud-Ole” givet til Marselisborg Sejlklub. Båden er en gave fra Piraterne i Kongelig Dansk Yachtklub.

Faaborg Sejlklub er brændt varm på to tyske B/one

Faaborg Sejlklub lånte i påsken B/one af Floor/Lund Marine. Den fynske klub, der i år fylder 100 år, undersøger markedet for moderne klubbåde, forklarer formand Jakob Frost.

Unge fra Sakskøbing flytter til Bandholm Sejlklub

- Klubber i Udkantsdanmark kan have svært at samle de unge, derfor har vi slået ungdomsafdelingerne sammen for at tilbyde flere både og trænere, siger træner Lynge Thang Jørgensen til minbaad.dk.

Mini-påskelejr i Juniorsejlcentret

En spontan påskelejr for C-optimister arrangeret af Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter fik 15 optimistsejlere på vandet.

Middelfart Sejlklub først med ungdoms-katamaranen Hobie Dragoon i Danmark

- Trefor og Fionia har foræret to nye Hobie Dragoons til Middelfart Sejlklub, til de 12 til 14-årige, fortæller Annette Strøm fra den fynske sejlklub.

Sådan forbereder Vallensbæk Sejlklub sig til Sejlsportsligaen

Sejlerne være indstillet på videndeling, for at sikre alles udvikling, siger prof-sejler Michael Hestbæk, der vil tage aktiv del i trænerrollen.