Gå til hoved-indhold

Debat om sejlsport på DR2 i dag om Puls og vand i håret

Dansk Sejlunions generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, deltager i en paneldiskussion om sejlads og søfart i Danmark. Se programmet i dag, 17. juni, kl. 16.35 på DR2.

DIF-formand: Dansk Sejlunion gør en forskel

Det var en stor oplevelse at følge først Jonas Høgh-Christensen, der leverede en fantastisk præstation og var så tæt på at vinde guldet, sagde Niels Nygaard bl.a. i går i Brøndby.

28 danske OL-medaljer i sejlsport på 100 år

Med 28 olympiske medaljer, heraf 12 af guld, er sejlsporten Danmarks klart stærkeste OL-idræt. Læs optaktsartikel om DS 100 års jubilæum, der fejres på torsdag i Brøndby.

Sejlunionen inviterer alle til 100 års jubilæums-reception

Dansk Sejlunion inviterer til 100 års jubilæums reception i Idrættens Hus torsdag den 13. juni 2013 kl. 14.00 til 17.00 i Gunnar Nu Salen.

Farvel-tale til sejlerne - Dan Ibsen gør status

Den tidligere generalsekretær, Dan Ibsen, der fornylig blev fyret, tager her ordet og siger farvel og fortæller hvad der er sket de sidste 34 år.

Sejler takker Dan Ibsen for 34 års indsats

Kære Dan. Du har været et stort og lysende ikon for Dansk Sejlunion. Du har tegnet DS igennem en menneskealder, skriver Flemming Bender Jensen til minbaad.dk.

Bedre jolleforhold i Hellerup - ny rampe fra stranden

Jollesejlerne får nu adgang til Hellerup strand, via en jollerampe. Det gør det nemmere for skiffjoller og katamaraner, da det er vanskeligt at komme i havn under visse vindforhold.

PULS OG VAND I HÅRET: DS-projekt skal skaffe flere sejlere - sportbådsliga på vej

Medlemskrise skal løses med PULS OG VAND I HÅRET, et langsigtet projekt, som Dansk Sejlunion har sat i søen for at gøre sejlsporten mere attraktiv - særligt for sejlere i alderen 20+.

Windsurfere tilbage i Sailing Aarhus

Sailing Aarhus bestyrelsen besluttede enstemmigt på seneste bestyrelsesmøde at optage Århus Windsurfing Klub i Sailing Aarhus. Klubben var med til at stifte Sailing Aarhus tilbage i 90’erne.

Nye badehuse til Aarhus Sejlklub

Aarhus sejlerne har fået to spritnye badebygninger på Aarhus havn. Badehusene opvarmes til dels med solenergi, og har også fået plads til et overdækket depot til grej, sejltørring og værksted.