Gå til hoved-indhold

Rekordstor tilslutning til Klubkonferencen i Vejle

Med godt 240 tilmeldte til Dansk Sejlunions klubkonference 22.-23. november er tilslutningen markant højere end tidligere set. Der er stadig åben for tilmelding.

Klumme: Skrotbåde langs vejene

Brugtbådsmarkedet er oversvømmet, der er ingen købere og sejlerne forsvinder. Er det fremtiden? Ingen unge, skrotbåde på rastepladserne og tomme havne?

SUP Klub Aarhus er stiftet

Målet med klubben, udover selvfølgelig at dyrke Stand Up Paddling, er at præsentere SUP som en ny foreningsaktivitet i Aarhus og tilbyde en alternativ og spændende idræt for børn, unge og voksne.

Konsulent Peter Wolsing svarer på spørgsmål om sportsligaen

Dansk Sejlunion viser mere åbenhed. Ankermand i den nye sportsbådeliga giver svar. Fx arbejdes med et minimumsbudget på 1,5 mio. kr. for ligaen og klubber skal ikke stille med egne både.

Dansk Sejlunion etablerer sportsbådsliga 2014 med 18 klubber

På Dansk Sejlunions bestyrelsesmøde i går blev det besluttet, at gå videre med sportsbådsligaen. Men anbefaling af sportsbåd og sponsering får vi ikke svar på, i denne omgang.

Orkan i Svendborg - se vilde fotos

Orkanen ramte Svendborgs cirkelhavn for fuld udblæsning. Se fotos fra en by i orkanens øje.

Sportsbåde-sagen: Lytter Dansk Sejlunion til klubberne?

Har DS allerede valgt den dyre J/70er til sportsbåd, som klubberne måske får tilskud til? Nu viser det sig at kun J/70 er blevet testet af 12 sejlklubber, oplyser DS.

Nykredit giver gaver til dansk mester i Albin Express

Morten Arndal fra Horsens Sejlklub blev 5000 kr rigere, da NyKredit havde udpeget ham til årets sejler 2013. Morten Arndal vandt både DM og Kieler Woche i Albin Express.

Sundby Sejlforening fylder 90 år

Den 28-10 1923 blev Sundby Sejlforening stiftet for enden af en afvandingskanal i Sundby. Det fejres på lørdag ved en reception, fortæller formand Tonny Pedersen.

Sejlerseminar med vejr og trim

Igen i år udbyder Dansk Sejlunion det populære Sejlerseminar. Årets udgave handler om meteorologi for tursejlere, samt sejl- og rigtrim. Det sker i Horsens, Aabenraa og København.