Gå til hoved-indhold

Sejlunionen inviterer alle til 100 års jubilæums-reception

Dansk Sejlunion inviterer til 100 års jubilæums reception i Idrættens Hus torsdag den 13. juni 2013 kl. 14.00 til 17.00 i Gunnar Nu Salen.

Farvel-tale til sejlerne - Dan Ibsen gør status

Den tidligere generalsekretær, Dan Ibsen, der fornylig blev fyret, tager her ordet og siger farvel og fortæller hvad der er sket de sidste 34 år.

Sejler takker Dan Ibsen for 34 års indsats

Kære Dan. Du har været et stort og lysende ikon for Dansk Sejlunion. Du har tegnet DS igennem en menneskealder, skriver Flemming Bender Jensen til minbaad.dk.

Bedre jolleforhold i Hellerup - ny rampe fra stranden

Jollesejlerne får nu adgang til Hellerup strand, via en jollerampe. Det gør det nemmere for skiffjoller og katamaraner, da det er vanskeligt at komme i havn under visse vindforhold.

PULS OG VAND I HÅRET: DS-projekt skal skaffe flere sejlere - sportbådsliga på vej

Medlemskrise skal løses med PULS OG VAND I HÅRET, et langsigtet projekt, som Dansk Sejlunion har sat i søen for at gøre sejlsporten mere attraktiv - særligt for sejlere i alderen 20+.

Windsurfere tilbage i Sailing Aarhus

Sailing Aarhus bestyrelsen besluttede enstemmigt på seneste bestyrelsesmøde at optage Århus Windsurfing Klub i Sailing Aarhus. Klubben var med til at stifte Sailing Aarhus tilbage i 90’erne.

Nye badehuse til Aarhus Sejlklub

Aarhus sejlerne har fået to spritnye badebygninger på Aarhus havn. Badehusene opvarmes til dels med solenergi, og har også fået plads til et overdækket depot til grej, sejltørring og værksted.

Sæbeskum og knofedt i Ho Bugt

Lørdag formiddag var der forårsklargøring i ungdomsafdelingen i Ho Bugt sejlklub. Ungdomssejlere og trænere vaskede, pudsede og polerede, for at få flåden klar til sæsonen.

Charlotte hylder grå eminencer og emsige kællinger

Jeg hylder gamle sure mænd og emsige kællinger i dansk Sejlsport og ønsker endnu flere vil debattere, blogger 32-årige Charlotte Andersen, der var til DS generalforsamling.

Stryhns nu sponsor på en af Vallensbæks match 28ere

Vallensbæk Sejladscenter har indgået aftale med Stryhns om reklame på en af sejladscenterets Match 28ere.