Gå til hoved-indhold

Mød en ekspert på Boat Show og bliv bedre

Dansk Sejlunion inviterer sejlere til at mødes med eksperter der kan dele viden om sejl, sejltrim, bådvedligeholdelse, tovværk og el om bord.

Natorp om strategiplan 2011: Et langt sejt træk

- Sejlunionens strategiplan 2011 går godt. Men man laver ikke om på en gammel cirkushest på en eftermiddag, siger Dansk Sejlunions formand Hans Natorp til minbaad.dk.

Lorenzens åbne brev til Mads: Kom ind i kampen!

Nu har du, Mads Kolte-Olsen, siddet i generalsekretær-stolen i snart 30 dage. Og vi er mange der spændt venter på udmeldinger, men her er nogle opfordringer til dig. Drop fx jeres magasin, Sejler.

Skilsmisse i Sailing Aarhus - Egå siger farvel

Egå Sejlklub trækker sig nu fra Sailing Aarhus samarbejdet. Allerede sidste år valgte Egå sejlklubs bestyrelse at trække sig fra Team Danmark-kraftcenter samarbejdet og ESAA.

DIF-formand er for frikøb

- Frikøb af frivillige idrætsledere kan være fornuftigt, men det kræver en helt åben proces, understreger Niels Nygaard, formand for Danmarks Idræts-Forbund.

Flere formænd købes fri i dansk idræt - fx Natorp

Hans Natorp fik udbetalt 126.000 kr. i frikøbsordningens første år. - Det skal ikke betragtes som løn eller et opgør med det frivillige lederarbejde i Dansk Sejlunion, forklarer Natorp til minbaad.dk.

 

Fattige børn kan søge penge til sport

Børn i familier, hvor der ikke er råd til foreningskontingent eller sportsudstyr, får nu hjælp fra et stort donationsprogram, som DIF, Procter & Gamble og føtex står bag.

Rønnow: Dansk Sejlunion – hvad betyder den for mig?

Lorenzens indlæg på minbaad.dk fik mig til at tænke over hvad Dansk Sejlunion betyder for mig, som almindelig sejler og bådejer. Det kan jeg nok ikke svare på, siger Claus Rønnow. Opdateret kl. 21.10.

Nekrolog: Ib Asboe var en sejlsportens gentleman

Aarhussejleren og bærer af Dansk Sejlunions Ærestegn Ib Asboe Jørgensen er død den 22. december. Læs Hans Natorps ord om sejleren, der blev 90 år. Ib var bl.a. formand for Jysk Sejlunion.

 

Afgiftssag: Klubber skal betale

Sejlklubberne betaler ifølge skatteministeren "småpenge" i forsikringsafgift. Men nok til, at en afgiftsfritagelse vil være afgørende, for det samlede provenu. Med andre ord: Klubberne skal betale.