Gå til hoved-indhold

Skat på sport?

Får regeringen afgiftsforhøjelsen på lystbådes kaskoforsikringer igennem, koster det sejlklubberne dyrt. - Tordnende unfair, siger formanden for Hellerup Sejlklub, der har 68 klubbåde.

Lier-sagen: HS og DYK er blevet enige

I en pressemeddelelse fra Dansk Ynglinge Klub skriver DYK, at de og Hellerup Sejlklub igen har fundet melodien. Efter sidste uges beskyldninger om forligsbrud, har de to klubber været i forhandlinger.

Klubformændene: Sådan skal den nye generalsekretær være

Vi spørger formændene fra Hellerup Sejlklub, Aalborg Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub, om hvem de gerne ser i stolen i Sejlunionen.

Klubber kan booke gode råd af Big Boat-vinder

Sejlklubber kan få en gratis medlemsaften med gode råd fra en af Elvstrøm Sails William Friis-Møller, som netop har vundet Danish Big Boat Series.

Ynglinge-sejler Lucas Lier: Jeg er ikke en del af forliget

Lucas Lier afviser at være en del af forliget mellem Hellerup Sejlklub og Dansk Ynglinge Klub. Har DYK og HS gjort regning uden vært?

Lucas Lier-sagen forsætter: Forlig annulleret

Forliget er annulleret af Dansk Ynglinge Klub, DYK, efter at Lucas Lier har sendt en ny indberetning til DS. Klagen er rettet mod personer i DYKs bestyrelse og Sandeep Sander for usportslig optræden.

Roskilde Sejlklub frastjålet RIB og motor

I sidste uge mistede sejlklubben i Roskilde også en af deres RIB-både, der blev slæbt væk om natten, mener man.

Hvad laver din klub i vinter?

Sæsonen lakker mod enden, og mange klubber og kredse har spændende vinterarrangementer på bedding. Svanemøllekredsen lægger ud med en aften om filmproduktion til søs.

Ti boss-emner til Dansk Sejlunion

Det er et 'must', at den nye generalsekretær er en god sejler for at få respekt i miljøet. Her er minbaad.dks liste, som Mercuri Urval og DS bør kigge på.

Dansk Sejlunions antal ansatte vokser og vokser

Mens der fyres i bankerne, ser det stik modsat ud i Dansk Sejlunion. Selv formand Hans Natorp er nu på fuld tid i DS og har solgt andel af sin virksomhed.