Gå til hoved-indhold

Hellerup Sejlklub indberetter Jørgen Ring og Sailing Denmark

Beskyldninger om vold mod Hellerup-sejleren Lucas Lier fyger nedværdigende i sejlerkredse om tidligere KDY-træner Jørgen Ring. Vi bad om en kommentar fra Hellerup Sejlklub. Opdateret 18.08.

Interview med Jørgen Ring der forlader KDY

Jørgen Ring har været leder af KDY’s Juniorklub i Skovshoved i 36 år. Nu skal han stå for træningen af Taarbæk sejlklubs juniorer. Vi møder træner-legenden, der havde håbet på at være i KDY i 40 år

Reception for Mr. Yngling i Sandslottet i dag

Torsdag 31. maj fra kl. 16-18 er der åben reception for alle, som vil sige tak til Jørgen Ring for hans kæmpe indsats igennem 36 år som leder i KDY’s Juniorklub i Skovshoved.

Fælles VIP-center skal give bedre afkast

De to store Øresundsklubber KDY og Skovshoved Sejlklub skaber nu VIP-sejladser med et nyt fælles VIP-center.

Rønnows klumme: Sejlklubben - vores fristed

Hvis du er ny sejler og har meldt dig ind i en sejlklub, så vær aktiv. Gå ind i fællesskabet, deltag i klublivet og de arrangementer klubben holder.

Camp til unge på Hou Maritime Idrætsefterskole

Hou Maritime Idrætsefterskole holder med Hou matchrace center og Dansk Sejlunion en sejlercamp fra 2. – 5. juli for de 13-16 årige.

 

Varme forårstilbud til klubberne

Dansk Sejlunions udviklingskonsulenter tager en runde i sejlklubberne og tilbyder inspiration til klubbens aktiviteter. Se om der noget din klub kan bruge.

Ny bog til sejleren: 117 råd om 'næsten alting'

Claus Rønnow, der underviser på sejlerskolen i Sundby, har skrevet en sød og praktisk bog til nye bådejere, men erfarne sejlere får også gode tips i bogen.

DIF-idræt i fremgang - sejlsport går tilbage

Men sejlsporten er stadig akkurat i top ti, selvom 1.605 forlod den våde sport. Nu er der 1.734.094 medlemmer i DIF-idrætten. Se top ti.

Ny formand i Roskilde Sejlklub: Sejl på fjorden

Wayfarer-sejler Lauge Philipsen, 41, er valgt til ny formand i Roskilde Sejlklub. Nu vil han have flere ud at sejle på fjorden.