Gå til hoved-indhold

Web-tv med Ransborg - kandidat til bestyrelse

DS-bestyrelsen skal besøge klubberne, siger Jytte Ransborg, bestyrelsesmedlem fra Skive. Nu stiller hun op igen. Kvinden ønsker samtidig, at bestyrelsen stadig skal komme fra regioner i Danmark.

Natorp tog første stik

KOMMENTAR. Vi var til vælgermøde i Bella. Begge formandskandidater Vengberg og Natorp var kompetente, men Natorp vandt. Han symboliserer fornyelsen og tør fx overveje om DH-reglen egentlig er så fantastisk.

Prof-video med Hans Natorp og video fra duel

Valgkampen til DS-formand tages dybt alvorligt af Hans Natorp, der nu har egen valg-video, som var det en kandidat fra Venstre eller SF. Se også video fra dagens vælgermøde i Bella.

Træningsøvelser på vej via web-database

Breddekonsulenten Allan Borch Madsen og arbejdsgruppe sammensætter øvelser til en web-database, som skal komme til gavn for både trænere og sejlere i hele landet. Web-tv.

Det vil Hans Natorp

Vi skal have Dansk Sejlunion i øjenhøjde med sejlsporten og dens udøvere. Det siger formandskandidat Hans Natorp, der har forberedt sig godt. Se hans arbejdsprogram med elite, ungdom, tur, bredde og andet. Mød kandidaterne Vengberg og Natorp søndag i Bella Center.

Finn 'Beton" Jensen: Stem på Hans Natorp

Kulttræner Finn 'Beton' Jensen fra Århus, så meget gerne at 45-årige Hans Natorp blev Sejlunionens næste formand. "Det vil være sundt med fornyelse," siger Finn 'Beton' Jensen i et interview med minbaad.dk

Mød kandidaterne Vengberg og Natorp

Kolding-sejleren Hans Vengberg stiller op til formand for Sejlunionen. Det samme gør Dragør-sejleren Hans Natorp. Se web-tv med hver kandidat.

Baungaard og Bentzen forklarer

Mød de to DS-bestyrelseskandidater , Jesper Baungaard fra Aabenraa Sejlklub og Klaus Bentzen fra Bogense Sejlklub. Se web-tv.

Kragenæs Sejlklub er nyt sejler-Mekka

Klubben på Lolland er nemlig til maj værter for TORM Ungdoms Grandprix. Det skriver BådNyt, hvor sejlklubber og klasser fortæller. Læs fx om mentorordning i Laser-klassen.

Kongelig klub tager medlemmerne alvorligt

Kongelig Dansk Yachtklub har startet den første medlemsundersøgelse i klubbens historie. "Medlemmernes mening betyder alt i videreudvikling for KDYs intitativer," siger formand Kim Andersen.