Gå til hoved-indhold

Bliv sejler for en dag!

Den 27. juni kan nye sejlere prøve kræfter med livet på vandet.

Horsens Sejlklubs hjemmeside: Sådan skal det gøres!

Selv om Horsens Sejlklub har haft deres hjemmeside i et par år, virker den stadig frisk, og er meget velfungerende.

Kun to både til Hellerup Sejlklubs hjemmeside

Katrine Bertelsen, journalist på minbaad.dk, har bedt klubkammerat, Bjørn Anker-Møller, om at anmelde Hellerup Sejlklubs hjemmeside. Og han sparer ikke på kritikken.

Knarr hjemmeside: En samling PDF’er

For nu at bruge salig Hans Brix ord i en lettere omskrivning så kunne ordene være: "Anmelde dette website! Det skulle da være til politiet!"

Noget om hjemmesider

I betragtning af de bank vi fik i sidste uge over anmeldelsen af Assens Sejlklubs hjemmeside, kommer der her nogle gode om råd, om hvordan det kan gøres.

Formanden der sov på en drømmeseng i DS

Bavaria-sejleren Carl Gerstrøm fra Horsens gik før tid som formand for Sejlunionen på grund af sygdom i familien. Se web-tv med den vellidte formand, der gerne havde taget to år mere på posten.

Klub i Udkantsdanmark kan lave stævner

Kragenæs på Lolland beviste at 157 unge sejlere i 111 både kunne boltre sig i regn og flot natur. Vi taler med stævneleder Stig Knudsen fra Kragenæs Sejlklub, hvor en fjerdedel af medlemmerne hjalp til i Torm Ungdoms Grandprix.

Klubhus fik et løft

Strandby Sejlklub i Nordjylland har netop flyttet sit klubhus 500 meter til en bedre placering. En 110 tons kran var nødvendig, fortæller juniorleder Morten L. Thøgersen.

 

Sponsering af både er ikke kun velgørenhed

Mød Opti-far Peter Hansen, bildirektør i Andersen & Martini. Han forklarer her kort på web-tv, hvorfor han støtter klubbåde trods kriser og til trods for at Børsen ikke længere støtter Firma-DM.

Bestyrelsen er fuldtallig

Jens Erik Hansen fra Århus Sejlklub og Klaus Bentzen fra Bogense Sejlklub indtager de to ledige poster i Dansk Sejlunion bestyrelse.