Gå til hoved-indhold

I Svanemøllen vil tursejlerne gerne sejle kap - enkelt koncept har lokket bådejerne mod startlinjen

Sejlerne styrer selv kapsejladserne i Svanemøllen, hvor i alt 60 både er tilmeldt. Ændrede handicap på baggrund af tidligere resultater og grillhygge på land har vist sig at være en succes blandt sejlerne, der gerne vil sejle kapsejlads på en uformel facon.

Kaløvig Bådelaugs ukuelige dommer og baneleder Jens Villumsen modtog ærestegnet fra Dansk Sejlunion

Formand for Dansk Sejlunion Line Markert uddelte Ærestegnet under klubkonferencen i Vingsted. En fornem hæder, som gik til Kaløvig Bådelaugs ildsjæl Jens Villumsen, der gennem 40 år har ydet en fantastisk indsats for sejlsporten som blandt andet baneleder og dommer. 

Ny rapport fra Dansk Sejlunion skal bane vej for flere kvinder i sejlsport - uden chikane

Hver fjerde kvinde i dansk sejlsport har oplevet og/eller været vidne til kønsdiskriminerende adfærd rettet mod andre kvinder. Samtidig oplever kvinderne ikke at have samme muligheder i sejlsport som mænd. Det er dele af konklusionerne i den nye rapport, ’Kvinder i sejlsport’.

Faaborg Sejlklubs Krabbeklub vinder årets Bæredygtighedspris 2021 - børn lærer om ansvar for naturen

Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris 2021 går til Faaborg Sejlklubs Krabbeklub for arbejdet med at formidle den grønne agenda i børnehøjde. KDY, WOW, Stenrevsgruppen i Hou, Dansk Knarr Klub og Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub (KAS) var også nomineret til prisen.

Drømmer du om at arbejde med sejlsport? - KDY søger centerleder i Rungsted

I Kongelig Dansk Yachtklub søges en centerleder til aktiviteterne på Rungsted Havn. Lederen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af Ungdomscenteret samt administration og udvikling af aktiviteterne i Sejlcenteret, lyder det fra KDY.

Sejlerbørnene i Faaborg samler havaffald i en spand - nu kan klubben vinde Bæredygtighedsprisen

Affald fra havet smidt i skraldespanden udløser et kryds for de 5-8-årige krabbefiskere i Faaborg. Sammen med fem andre klubber og events er Faaborg-sejlerne nomineret til Bæredygtighedsprisen 2021. Det er muligt at stemme på kandidaterne frem til torsdag kl. 12.00.

 

Den hele sejler - Oures SejlCamp havde fokus på mere end sejlads

Den hele sejler, det store fællesskab og et miljø, hvor børn og unge kan have det sjovt sammen, mens de sejler. Det var omdrejningspunktet, da 115 unge sejlere gæstede Oure SejlCamp i efterårsferien, fortæller sejlunderviser på Oure Efterskole, Ditte Juul Kristensen.

Orla og Gunnar skabte Norsminde Sejlklub for at hjælpe flere voksne på vandet

På niende år fødes nye, voksne sejlere i Norsminde. Bag initiativet står Gunnar T. Hansen og Orla Lienhøft, der drømmer om at give deres fascination for sejlsporten videre. Torsdag modtog ildsjælene Odder Avis' Initiativpris.

Sejlsportens Hus i Hals: Stor donation muliggør boost af sejlsport i Nordjylland

Donationen fra Mels Fonden består af driftsstøtte på 3 mio. kr. samt en enestående villa beliggende ned til Limfjorden i Hals på ikke mindre end 1.125 kvadratmeter. Sejlsportens Hus har til formål at understøtte udbredelsen, udviklingen og koordineringen af sejlsport.

KDY modtager million-donation fra A.P. Møller Fonden og undersøger muligheden for nyt sejlsportshus

En generøs donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal på halvdelen af den projekterede investering, svarende til 20 mio. kr., får nu Kongelig Dansk Yachtklub til at undersøge muligheden for et nyt sejlsportshus.