Gå til hoved-indhold

Politiet i stor aktion: Fragtskib aflæsser narko ved Langeland

Professionelle smuglere forsøgte lørdag at sende et større parti narko ind i landet gennem en fragtbåd fra Bahamas. 27 er anholdt i sagen.

Dokumentar til ferien: Følg redderne ved ét af verdens farligste navigationsområder

Stærke strømme og udfordrende vind- og vejrforhold skaber ofte problemer for sejlere langs den franske nordøstkyst. I en halvanden time lang udsendelse følger dokumentarister besætningen på redningsbåden Abeille Bourbon, der hyppigt må komme områdets fartøjer til undsætning.

Verdens største aluminiumsyacht har forladt værftshallerne

Med sine 266 fod skriver Sea Eagle II sig direkte på listen blandt verdens største sejlbåde. Båden bygges med carbonrig og leveres til ejeren i løbet af foråret.

27-årige Anders: Kapsejlads er noget særligt - men tursejladsen er mere fri

Hellerup-sejler Anders Nørrelykke har forelsket sig i hele sejlerpaletten. Ofte dyster han på kap-baner i ind- og udland i en J/70er, men han holder samtidig af de rolige sommerdage med sol og gode venner i cockpittet i sin X-79er.

Dramatisk redning i USA

Sådan gik det, da Redondo Beach Harbor Rescue skulle redde sejlere og båd.

Gaster fra Marinehjemmeværnet sprang i vandet og trak 28 fods motorbåd fri

Gaster fra Marinehjemmeværnet i Thisted/Hanstholm måtte lørdag nat gå det sidste stykke i vandet ud til nødstedt motorbåd på sandbanke i Limfjorden. Den 28 fod lange båd havde mistet styreevnen.

Hele landet får vindstød af stormstyrke fra søndag - pas på din båd

Du skal måske tjekke din båd, hvis den er i vandet og din bådpressenning på land. - Hele landet vil få vindstød af stormstyrke, men på den jyske vestkyst vil der være storm af orkanstyrke, fortæller DMI.

Isbjerg svarende til Fyn gange to kan true skibstrafik i Atlanterhavet

Isbjerget er 6000 kvadratkilometer stort, svarende til to gange Fyns størrelse, og vurderes at veje 1000 milliarder ton. De fleste af Antarktis’ store isbjerge når aldrig så langt, som A68 er nået på de godt to år, det har været i bevægelse.

Thurø-sejler vil samle sejlere, når Tour de France kommer til Danmark i 2021

Planen er at sejle en op-ned-bane ved Knudshoved Havn og broen. Undervejs skal bådene filmes af helikoptere og blive et festligt indslag, når karavanen passerer inden mållinjen i Nyborg. - Vi satser på 1000 eller flere både fra oplandet og folk på sommerferie, skriver initiativtager Finn Barnholdt.

Flere udstedte speedbådsbeviser 

Dansk Sejlunion udstedte 34 procent flere speedbådsbeviser i 2019 i forhold til året før. Også vækst i antal nye duelighedsbeviser.