Gå til hoved-indhold

Mændene bag X-Yachts tilbage i X-79eren, der startede det hele

Lars og Niels Jeppesen, samt Birger Hansen sejler i den renoverede X-79er, som Birger Hansen og Lars Jeppesen i England i Jersey og hente. Se to film om den populære X-79er, der har været en kæmpe interesse omkring, fortæller CEO Kræn Nielsen.

Svømmede en time i land efter jolle kæntrede

En 49-årige mand og 36-årige kvinde fra Djursland var underafkølet efter de svømmede en time i Kalø Vig. Det skete efter deres sejljolle kæntrede 400 meter fra land. Begge havde redningsveste på.

Et fly og adskillige både søgte forgæves efter sejlbåd - der selv fandt i havn

50-årig bådejer kontaktede Sjöräddningscentralen, og fortalte at båden drev og det var hårdt vejr. og at de havde ingen anelse om, hvor de var. Derfor blev en stor eftersøgning sat igang. Imens havde den 50-årige og en 20-årig sejlet ind til Bornholm uden at fortælle det.

Her er datoer for lukning af Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund

Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund spærres for gennemsejling fra slutningen af oktober og indtil januar 2020. Dog med åbning ti dage midt i november.

Beruset tyv på flugt begyndte at ro, men ankeret var i vandet

- Han havde glemt at trækket ankeret op, så da patruljen ankom, kunne de anholde ham, fortæller Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad. Tyven blev anholdt ved Horsens Fjord.

Dilling og Munch Hansen købte to helt ens, hotte Arcona 465 Carbon i version II

Jens Munch Hansen og Carsten Dilling fra Rungsted er rigtigt gode venner, men også hårdeste konkurrenter. Nu har de skiftet deres Arcona 430ere ud med en Arcona 465 Carbon, som de har været med til at udvikle. – Bådene er helt ens, siger Dilling til minbaad.dk.

Trusler mod Guldborgsunds maritime herligheder hvis broklappen svejses fast

- Men først skal Transportministeriet sikre sig, at en spærring af Guldborg Sund ikke strider mod FN's Havretstraktat eller imod århundreders hævdvunden rettighed for de søfarende til fri gennemsejling af Guldborg Sund, skriver Palle Tørnqvist fra Toreby Sejlklub.

77.787 læser minbaad.dk om måneden - fremgang på 7,06 % ift. 2018

Fra midten af juli til midten af august 2019 toppede minbaad.dk i år med 77.787 unikke besøg, mod 72.024 besøg i 2018. Sidevisninger, i samme periode steg samtidig til 307.747. Minbaad.dks bestyrelsesformand Morten Lorenzen kommenterer.

Fri adgang for fritidssejlerne gennem Guldborgsund?

Bliver der lukket for fri sejlads gennem Guldborgsund for sejlbåde og større motorbåde, når Femernforbindelse tages i brug i 2028? Banedanmark vil gerne svejse broen fast, så den ikke kan åbnes for gennemsejling, fortæller Danske Tursejlere.

Elan Impression 45.1 nomineret til European Yacht of the Year 2020

Elan Impression 45.1 er nomineret i kategorien ”Family Cruiser”, fortæller importøren Floor Yachts i Randers. Til januar på boot-udstilling afsløres vinderne.