Gå til hoved-indhold

Lin Ea Cenholt modtager olympisk scholarship

10 eliteatleter modtager hver 146.000 kroner i olympisk scholarship for at optimere forberedelserne mod OL i Tokyo 2020. - Det betyder rigtigt meget, fortæller Cenholt.

Kvindesejlads rykker: 41 teams tilmeldt cup i Tyskland

Overraskende mange kvinder vil kapsejle i vores naboland. Ny sejlads havde regnet med 21 besætninger på startlinjen, men ender med det dobbelte.

Omkommet tysk sejler bar ikke redningsvest

I hårdt vejr blev sejleren skyllet over bord og afgik senere ved døden. Den omkomne var samtidig den eneste ombord med sejlerfaring.

Ny Hanse 548 er nomineret til European Yacht of the Year

Det nordtyske værft får nu en model, der placerer sig mellem Hanse 50 og 57 fod. Vi tester den i næste uge for BådNyt i Barcelona. Yacht tester her båden.

 

Spareforslag vil reducere redningshelikoptere fra tre til to

Forlig i Forsvaret betyder, at der skal slankes for at få råd til blandt andet nye kampfly. - Dårlig idé, der i sidste ende kan koste liv, siger pensioneret helikopterpilot til DR.

 

Jeanneau opgraderer med ny Sun Odyssey 440

En af de nominerede både i European Yacht of the Year blandt turbåde er den franske Sun Odyssey 440 med dobbeltror. Båden har et dejligt bredt sidedæk, og der er let adgang til cockpit derfra.

Ottedobbelt dansk mester Mike Rasmussen er vild med L23er

Den buttede L23er fra 1976 lever fint. Vi møder danske mester i klassen, Mike Rasmussen i Lillebælt, hvor han førte hele Palby Fyn Cup. Han sejler tur- og kapsejlads med sin hustru, der er på fordækket.

Tysk sejler faldt over bord ved Ærø og druknede

En sejltur endte fatalt for en tysk gæstesejler, da han lørdag omkom i farvandet omkring Ærø.

Reese Marin får Børsens Gazelle-pris igen - motorbåde sælger

En gazelle er en virksomhed, som i fire regnskabsår har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Vi taler med Henrik Reese, der mener, at flere ønsker motorbåde.

Oplev Kulturnat og søslag i efterårsferien

Oplev Tøjhusmuseets søslag og teaterforestilling i Københavns Havn i dagene 19.-20. oktober. Kom til Kulturnat og få indblik i Tordenskjolds liv i år 1717, fredag 13. oktober.