Gå til hoved-indhold

Job i branchen - bådreparatør hos Sejlerbixen i Struer

På værkstedet i Sejlerbixen skal du kunne arbejde med glasfiberarbejde, montage af udstyr, træarbejde, motorservice og du skal kunne sætte både i vandet, fortæller butiksejer og chef, Mads Bendix.

50-årig fisker overlevede ikke kæntringsulykke

En 50-årig fisker fra Gilleleje afgik mandag aften ved døden på Rigshospitalet som følge af en tragisk kæntringsulykke søndag eftermiddag ud for Udsholt i Nordsjælland. Fiskeren nåede ikke at få redningsvest på og blev fundet flydende i vandet med hovedet nedad.

 

Fiskekutter kæntret i Nordsjælland - én person reddet op af helikopter

Stor redningsaktion søndag i påsken. Én person er blevet reddet op af vandet, efter en båd kæntrede søndag eftermiddag i Græsted. Politiet ved endnu ikke med sikkerhed, om der var flere om bord.

 

Forårsklargøring: Sådan gør du båden klar med 3M's prisbelønnede polermidler

Produktserien Perfect-it fra 3M har vundet ”Best product” i bådindustrien i USA, og er nu den mest solgte serie til bådindustrien worldwide, fortæller Odense-forhandler Hanne Kirkeby fra B-On-C i Odense. Her giver hun opskriften på polering af din båd.

 

80 sejlere kan dyste om titlen som Danmarks bedste e-sejler

I corona-tiden vinder e-sporten frem - også i sejlsportens verden, hvor årets danmarksmesterskab afvikles i weekenden den 10.-11. april. Se også film med højdepunkter fra sidste års mesterskab.

 

Et langt kærlighedsforhold - det snart genåbnede M/S Museet for Søfart sætter fokus på havet og moden

Når M/S Museet for Søfart den 21. april atter slår dørene op efter den flere måneder lange corona-nedlukning, er det med udstillingen ’OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år’ som lokkemad. Udstillingen er museet hidtil største særudstilling.

Kajak-Lasse udgiver debutbog – På eventyr i havkajak

Kajakroeren og foredragsholderen Lasse A. Bøgh deler i bogen 'På eventyr i havkajak' ud af sine personlige oplevelser, billeder og erindringer fra hans rejser med sin havkajak rundt i den smukke danske natur. En tur på 1.300 kilometer.

Ny bog om den danske flåde i 1700-tallet

I april udkommer marinehistoriker Jakob Seerups bog Flåden, der tager livtag med fortællingen om den danske flåde i 1700-tallet, om genvordighederne med nordafrikanske pirater, skørbug og engelske horehuse. Flåden er 43. bog i forlagets serie 100 Danmarkshistorier.

Hurtig og sikker montering af bådens mast - nyt forslag

Problemet med ubalance i masten er primært gældende for master med kun et enkelt salingshorn, og derfor er de sjældent i balance, når masten løftes op i mastekranen. Det giver spændende scenarier med en mand hængende i bunden af masten. Erfaren sejler giver råd.

Prof-guide: Sådan klargør du fribord, ruftag og bund

Snart er det påske, og her går klargøringen af både for alvor i gang. Søren Buhl, Horsens Yachtværft, guider dig igennem, så du beskytter bådens gelcoat mod snavs og skadelige UV-stråler - men start med at vaske båden grundigt.