Gå til hoved-indhold

En af verdens største lystbådeproducenter Beneteau må nedsætte produktion efter cyberangreb

Men cyberangrebet på Beneteau-koncernen vil ikke få de store konsekvenser. - Vi vil muligvis se forsinkelse af levering af både på en uges tid, siger den danske importør Jakob Sørensen fra Risbjerg.

11 reddet fra døden og 190 nødstedte hjulpet til søs af danske redningsstationer

Det viser tallene for 2020, som netop er blevet gjort op. De viser også, at redningsstationerne hjalp 190 nødstedte, udførte 293 redningsaktioner og gav assistance til skibe og fartøjer i 188 tilfælde i 2020, fortæller Forsvaret.

Chef for Topdanmarks Bådafdeling Sven Holmbo Sørensen alias Sven Båd går på pension 1. april 2021

Efter grundige og svære overvejelser, har Sven Holmbo Sørensen besluttet, at han 1. april starter et nyt liv udenfor Topdanmark, hvor tiden skal  bruges på at nyde hans yderst velfortjente ’3. alder’ med fokus på familie, venner og fritidsinteresser. Afløseren er 38-årige Henrik Dick-Nielsen.

Nu kan sejlerne træne igen - forsamlingsloftet hæves fra 5 til 25 for udendørs idrætten

Der var gode nyheder til sejlerne, da regeringen onsdag fremlagde sit seneste corona-udspil. Fra mandag den 1. marts er det igen muligt at mødes til træning på vandet i grupper på op til 25 personer. Før måtte blot fem sejlere mødes.

Klargøring af båd for dummies

Lige nu sælges der flere både til folk, der aldrig har sejlet før. De kan nemlig ikke komme sydpå og har valgt tursejlads som et alternativt. Her giver HandyHand overordnede råd til den nye sejler.

Kielerkanalen igen gratis at passere for lystsejlere

Sejlere vil igen i år drage fordel af den tyske, føderale transportministers melding om at passere Kielerkanalen gratis. Det sker for at øge tiltrækningskraften til kanalen i økonomisk vanskelige tider, som corona har skabt.

75 meter stål-superyacht Phocea brænder i Malaysia - nu brændt ned

Den 246-fods båd er i alvorlige problemer med brand om bord. Se nu nyt billede, hvor båden ikke ser ud til at kunne reddes. Opdatering kl. 17.15.

Træn som landsholdet: 49erFX-sejler Marie Thusgaard viser hvordan

I en syv minutter lang video inviterer Marie Thusgaard og landsholdets fysiske træner, Simon Steward, indenfor til corona-venlig træningssession. Kun få remedier er nødvendige.

Når bådene er tøet op, kan de synke, hvis frost har skadet søvandsfilteret

Omslag i vejret kan blive dyrt for bådejere. Norsk ekspert fortæller nemlig om frosne, ødelagte søvandsfilte, som førte til, at både kunne tage vand ind, når isproppen i søvandsfiltret smeltede. Se billede.

L23 på vej under isen i Marstal - hvem ejer båden?

En sejler Torben Holm spørger, om der er nogen, der ved noget om den grønne L23'er, der i Marstal uden opsyn. Sig til, hvis du kender vedkommende.