Gå til hoved-indhold

Reese Marin i Aabenraa får ny 25 tons bådkran

Bådhandleren i Sønderjylland får den nyeste bådkran på markedet efter et stort bådsalg, der kræver mange op- og i-sætninger af både. En dieseltank til kunder er også sat op.

Warrer og Precht må vente i spænding - medal race for 49er og 49erFX udskydes til tirsdag

Trods en samlet femteplads har den dygtige sejlerduo mulighed for at vinde OL-guld i Tokyo. Tirsdag går det løs, efter at mandagens planlagte medal race er udskudt i manglende vind. Ida Baad og Marie Thusgaard er samtidig til start i 49erFX'ernes metal race, dog uden medaljechance.

Broklap på Vildsundbroen sidder urokkelig fast - ingen både med høje master kan komme under

Så skete det, som alle de lokale har advaret mod: Broklappen på Vildsundbroen ved Thisted gik lørdag i udu, og nu har den sat sig fast, så den ikke kan hæves igen. Dermed kan sejlende med høje master ikke komme den vej rundt om Mors.

Flydende bådmesse Copenhagen Boat Show 2021 har næsten udsolgt stande

Sommerens bådmesse i Ishøj Havn fra Fredag 3. til søndag 5. september, har størstedelen af de mange stande er lejet ud og alle de store mærker er repræsenteret. Der bliver nok at kigge på for sejlglade gæster, lover arrangørerne Tempo Huset og Danboat.

Far og datter faldt over bord fra 30 fods Ballad da søgelænderet knækkede

Faderen Sebastian fik hurtigt talt 6-årige Sif til ro i vandet og gjort en farlig situation mindre skræmmende. Moderen Trine sad og styrede, men så dem falde i vandet og begyndte hurtigt at manøvrere hen til Sif og Sebastian, fortæller Gilleleje-forældrene i en beretning, som andre kan lære af.

Kæmpe ocean-laboratorium på skib fra Svendborg skal drive i Atlanten i 100 dage

Den Svendborg-byggede tremastskonnert Activ af London har smidt fortøjningen til Frederiksøen.

Mor og datter på SUP-boards trodsede advarsel og måtte hentes af Østjyllands Brandvæsen

Nu sker det igen. Det kunne have været gået helt galt for en mor og hendes teenagedatter søndag i Aarhus. En hård fralandsvind førte dem ud mod bugten, hvor de mistede kræfterne til selv at komme ind.

Tre verdenspremiere på Öppet Varv 27.-30 august på Orust

Der bliver tre verdenspremiere på Öppet Varv, Skandinaviens største sejlbådsmesse, i Ellös, på Orust i 2021. De tre både er Arcona 385, Hallberg-Rassy 400 og Hallberg-Rassy 50. Der bliver også en skandinavisk premiere for Bavaria C38.

To passionerede Aalborg iværksættere SURFMORE og Wayve samarbejder om at surfe

To lokale Aalborg virksomheder, SURFMORE og Wayve, har slået deres hoveder og SUP boards sammen. De indgår nu i et samarbejde som kommer til at styrke dem begge henover sommeren og i fremtiden.

Syv gode råd inden badning fra båden - lad altid én person blive om bord

En række forholdsregler bør tages, inden sejleren springer i havet fra sejl- eller motorbåden. Sørg blandt andet for, at der altid er én sejlduelig person på båden, opfordrer Søsportens Sikkerhedsråd. Inden for de sidste 5 år er 5 sejlere i Danmark druknet i forbindelse med badning fra båd.