Gå til hoved-indhold

Sådan bygges en 128 fods sejlbåd

Vijonara i alu blev leveret i foråret 2018 efter 15 måneders byggeri. Ser bådebyggeriet her i fascinerende video på små fire minutter.

Brasilianer surfer på 21 meter høj bølge og sætter ny verdensrekord

20,72 meter, så høj var bølgen som brasilianske Maya Gabeira surfede på i starten af 2018 og satte verdensrekord på for højest surfede bølge for kvinder.

Fartøjsgodkendelse gør det lettere at få lov til at bo i husbåd

Nu kommer Zunshine Living husbåde også med fartøjsgodkendelse. Du kan se husbåden i Vejle Lystbådehavn i weekenden 6. og 7. oktober.

 

Hund savnes stadig efter motorbåd kæntrede i Limfjorden

Lørdag eftermiddag omkring klokken 14.20 kom seks personer og to hunde i knibe ud for Hvalpsund i Limfjorden, da deres 20-fods motorbåd kæntrede. En hund savnes stadig.

JWO og Hempel indgår tæt samarbejde i helt ny Hempel region

Tyske J.W. Ostendorf er nu officielt en del af Hempel Gruppen, efter Hempel har underskrevet en aftale om at købe 65% af husmalingproducenten JWO.

Roret knækkede på Micks B31 og redningsflåde virkede ikke

Sejlervennen Ole Quitzau har været i kontakt med Mick Høy. Roret knækkede af da han var på vej i havn og redningsflåden pustede sig ikke ordentlig op. Derefter drev båden mod klipper i Frankrig.

BREAKING. Mick Høy forlist i Den Engelske Kanal - båd smadret - hentet af helikopter

B 31eren El Bandido udsendte fredag Mayday i Den Engelske Kanal. Den 40-årige uøvede sejler blev reddet af fransk redningstjeneste, men båden er færdig. Mick er nu på hospitalet.

Mange sejler rundt med legetøjsgrej i stedet for søkortplottere

Det mener Duelighedsklubben, der kommenterer på emnet om elektroniske søkort er bedre end papirsøkort. Klubben roser elektroniske søkort, hvis man ikke bruger legetøjsgrej. Opdateret kl. 15.56.

Ny hal i Sønderjylland snart klar til vinteropbevaring for store både

Hos Søholm Yacht Service ved Broager går det godt fremad med den 1.500 kvadratmeter frostfrie hal, der skal være klar om 14 dages tid.

Sejler faldt over bord under redning i Kattegat - hovedet under vand

Ældre tysker gik op i stævnen, men faldt pludselig i vandet. Han hang fast med benene i bådens gelænder, og hovedet kom under vand, når båden dykkede i bølgerne.