Gå til hoved-indhold

Youth Vikings Denmark vil besøge danske klubber

Bliv støtteklub for America's Cup-sejlerne fra Youth Vikings Denmark, som fortæller historien om en gruppe danske talenter på den helt store sejlsportsscene og deres oplevelser på Bermuda.

Sailing Aarhus skal have ny direktør

Bestyrelsen i Sailing Aarhus skal nu finde ny direktør, efter 53-årige Capitani stopper 1. marts og starter som chef for nyt internationalt sejlsportscenter.

Thomas Capitani ny chef for Aarhus Internationale Sejlsportscenter

53-årige Thomas Capitani stopper til foråret, efter ti år som direktør for Sailing Aarhus og bliver i stedet direktør for byens nye kæmpe sejlsportscenter, der skal stå klar til april.

Niels Jeppesen: Derfor er bly godt i en køl

Og samtidig har en T-køl fordelen, når man vil styre balancen i båden og rykke masten tilbage, så der kommer et større J-mål til et forsejl. Designeren har ordet igen om den ny X4⁹.

Elvstrøm Sails præsenterer lodrette og integrerede sejlpinde

Elvstrøm Sails er på boot Düsseldorf, og viser nye lodrette sejlpinde integrerede i deres EPEX rullesejl, som gør det nemmere at rulle sejl i masten. Jesper Bank forklarer.

Syv fiskere savnet efter ny kollision i Hongkong

Det myldrer med fiskebåde i farvandet ud for Hongkong. Blot ét døgn efter Vestas-ulykken kolliderede fragtskib med ny fiskebåd. Kun én er reddet.

Sådan blev X4⁹ bygget op - Niels Jeppesen forklarer

Mandag var der verdenspremiere, hvor vi på boot mødte designer af den nye X4⁹. Mange journalister deltog. Her forklarer Niels Jeppesen om principper og byggemåde.

Total udsolgt boot - besøgende fra over 100 nationer

Der er i år venteliste for at komme til at udstille på en af verdens største bådudstillinger, boot i Düsseldorf. Vi er her nu på tredje dag og skal snart til X-Yachts og se ny 49 fods båd.

Bådenes Oscar-priser delt ud på boot

Jurymedlem fra BådNyt, Troels Lykke, ejer af minbaad.dk, var til prisuddeling i aftes i Düsseldorf. Se de fem vindere efter Europas 12 store magasiner har stemt. Se dem sejle her.

FarEast 37-tegninger ses på boot

På lørdag går det løs i Düsseldorf med et væld af nyheder. Minbaad.dk er også på boot, hvor vi skal se tegninger til den nye kineser, FarEast 37 til én mio. kr. Båden vises først frem i Shanghai til maj.