Gå til hoved-indhold

30 tons kranvogn væltede ned over mand i sejlbåd - sejler omkommet

En kranvogn er mandag formiddag væltet ned over en sejlbåd i Næstved, hvor en mand lige nu er fanget under vandet. Politiet oplyser nu på twitter, at der er fundet en død person i vandet. Opdateret kl. 17.55.

 

Verdens største bådudstilling boot vokser med ny hal i 2020

Vi var i sidste uge til 50 års fødselsdag hos Boot Düsseldorf, hvor vi talte med direktør for udstillingen, Petros Michelidakis. Danskerne er blandt de ti mest besøgende nationer.

Dykkere besøger forlist Bavaria 46 ved Svaneke - se video

Den tyske Bavaria Cruiser 46, der for en uge siden sank ved Bornholm, har fået besøg af dykker Lars Philipsen. Det diskuteres nu, om båden skal hæves.

Donkey Republic stillede cykler til rådighed under VM for bæredygtighedens skyld

Under VM i Aarhus blev nye bycykler fra Donkey Republic taget i brug. Donkey stillede 100 cykler til rådighed til arrangører og atleter for at bidrage positivt til CO2-regnskabet.

Dansk Sejlunion på jagt efter ekspert i uddannelse, klubledelse og forsikring

Det nye jobopslag i Dansk Sejlunion retter fokus mod uddannelse, sikkerhed, klubledelse og tilbud til den store bredde af fritidssejlere. Også forsikringsområdet skal dækkes.

Varm dansk sommer giver bådbranchen et kæmpe salgsboost

Vi taler med bådbranchen, der entydigt melder om rekordstort salg af udstyr og både efter en fantastisk sommer. Unge er også med på bølgen. SUP, gummibåde og solsejl har især solgt godt.

Premiere på filmen 'Friend Ship' om Fyn Rundt for bevaringsværdige skibe

I en ny film kaldet 'Friend Ship' bliver livet ombord på et bevaringsværdigt skib der sejler Fyn Rundt skildret. Filmen skal få endnu flere unge til at deltage.

Rekord på Ishøj Flydende med 21.497 besøgende i godt vejr

Flot vejr, god stemning og masser at se på, gav rekord på Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Dansk Søredningsselskab fik overrakt Danboat prisen på 10.000 kr. for enestående frivillig indsats.

 

Lær at sejle på 25 minutter - skridt for skridt

En populær video viser, hvordan du lærer at sejle.

DS' nye direktør: Sejlsport kan få et større samfundsengagement

Fra 1. september er Christian Lerche ny direktør i Dansk Sejlunion. Store udfordringer venter forude – men der er muligheder, der kan udvikles, mener den erfarne erhvervsleder og sejlsportsmand.