Gå til hoved-indhold

Faurby 460E sejler - se de første fotos

Faurby 460E er solgt til en familie fra Schweiz, men båden kommer til at ligge to år i Fredericia, før den sejles til Middelhavet. Nu er den testet.

 

Politi: Husk meldepligt i Grønland - bøde på 44.000 kr. til sejler

Går turen nord på til Grønland er det vigtigt, at du som sejler husker at melde din position løbende til de grønlandske myndigheder. Eftersøgning kan blive dyr, fortæller politiet nu til minbaad.dk.

Kæmpe sejlskibe ses i Esbjerg - få et overblik her

I næste uge er flere af verdens største sejlskibe blandt de over 60 deltagende fartøjer i Esbjerg. Søren Stidsholt Nielsen fra Fyns Amts Avis guider dig igennem Tall Ships Races.

Unge er også til ældre lystbåde med æstetik og sjæl

Det mener Benny Andersen fra DFÆL. 25 ældre lystbåde er i Middelfarts gamle havn til i dag. De har siden torsdag sejlet om kap på bæltet, vist deres både frem og fået dem vurderet.

Horsens Yachtværft og Permateek Danmark lægger nu PVC-dæk på

Sejlerne kan nu få Permateek på hos Horsens Yachtværft. Permateek er et PVC materiale der limes fast på dækket, der findes i et flere farver, mange af dem er naturtro i forhold til teakdæk.

Efterskole på Sydlangeland er forelsket i Ø-havets sejlende hestevogn

Når Magleby Fri- og Efterskole i næste måned åbner for sin nye Øhavslinjen vil den gøre flittigt brug af smakker. Sejladsen forleden fandt sted ved afskedsugen for årgang 2018.

Advokatvirksomhed var sponsor for succesfuld fly by i Aarhus

Den lokale og globale advokatvirksomhed, DLA Piper, var fly by-sponsor, da VOR-bådene rundede ud for Dokk1. Dagen var en stor succes, hvor op mod 20.000 mennesker var samlet i Aarhus havn.

Mikkel og Emil har indtalt deres to bogudgivelser som lydbøger

Læn dig tilbage i cockpittet og hør den folkekære sejlerfamilie berette om de mange oplevelser fra en tre år lang jordomsejling. Lydbøgerne downloades over nettet.

Svendborgsund-historie fortalt fra kajak

Med Nils Valdersdorff fra Svendborg Museum som flydende guide fik roere fra kajakklubberne i Troense og Svendborg fortalt kystnær lokalhistorie på en sommeraften.

Drop charterferien og tag på sejlerferie i varme Danmark

Efter to rekordvarme måneder ser de høje temperaturer ud til at fortsætte. Dermed er kursen for mange sat mod en sejlerferie med lune aftener i cockpittet.