Gå til hoved-indhold

Journalist-elev til minbaad.dk søges

Er du sejler og mangler et studenterjob, hvor du kan være hjemme og skrive til sejlere, når det passer dig, så læs videre.

Fynbo er bidt af en gal Arcona 410

Ejer Lars Bang-Nielsen og Mads Kirchheiner arbejdede dybt koncentreret med trim, da vi mødte duoen under Palby Fyn Cup. Her et portræt af manden og den svenske båd.

Kronprins Frederik til rejsegilde på sejlsportscenteret

Torsdag kastede kronprinsen royalt glans over rejsegildet i Aarhus. Sejlsportscenteret tilbyder faciliteter i verdensklasse og bliver et fyrtårn for dansk sejlsport.

Marex klar til at indtage Flydende bådstilling i Ishøj

- Motorbåde sælger for tiden, mere end sejlbådene gør, forklarer Henrik Reese, der i Ishøj i starten af september udstiller de norske både Marex 310, 320 og 375.

Svalbard: Løs toiletslange førte til synkende Bavaria

En tysk sejlbåd sprang søndag læk i Nordishavet. Toiletslange havde løsnet sig fra skroggennemføringen, forklarer politichefinspektør Arnt Rennan til minbaad.dk

Da Folkebåden Havfruen blev slæbt gennem gaderne

Nybygget Folkebåd fra bådebygger Kaae blev i 1969 trukket på planke gennem byen - nu kommer den igen til Sydfyn i denne uge i Svendborg Classic Regatta.

Søredningsselskab hjælper sejlere gratis - men kun 3000 er medlem

Dagligt kommer de frivillige hos Dansk Søredningsselskab lystsejlere til undsætning. Alligevel er kun 3000 af de i alt 250.000 danske sejlere medlem af foreningen.

Katamaran knækker mast i T-ruten

Norske lystsejlere kom lørdag i problemer på deres 40 fod lange katamaran. Midt i dybvandsruten i Storebælt mistede de masten, og kunne ikke styre båden.

Dufour 520 Grand Large - æstetisk og innovativ

Flere smarte løsninger fås i den helt nye Dufour, der har premiere i Cannes til september. Adgang til vandet er blandt andet gjort lettere med ny platform.

14-årig australier falder over bord fra bedsteforældres båd

Uden redningsvest endte unge Lochie Brodie i vandet. Efter to timers svømning blev han fundet af privat båd og bragt i sikkerhed.