Gå til hoved-indhold

Speedbådefører skal få op til 8 års fængsel

Det mener Steen Fisker. - Alt for høj hastighed i havnen bør føre til en sigtelse for overtrædelse af straffelovens § 252, stk. 1, siger han efter ulykken i Københavns havn i denne uge.

Drønede ind i betonpille - slynget ud af båd der synker

En 36-årig mand og hans 26-årige kæreste er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at de tirsdag aften sejlede ind i en betonpille ved Langebro i Københavns Havn.

Vallensbæk-formand frygter vindmøller i Køge Bugt

Formand Anja Olsen fra Vallensbæk Sejlklub er dybt bekymret for at der planlægges et kæmpe område med vindmøller på kapsejladsbanen. Nu reagerer klubben. Interview.

Lovløs sejlads i Københavns havn i aftes - uden politi

Vandscootere og speedbåde sejlede mindst 20 knob, hvor der kun må sejles 6 knob. Sejler er forarget over manglende politi.

Team New Zealand viser deres AC katamaran frem

Kiwierne er det første hold til at fremvise båden som de skal dyste i til Americas Cup.

Elvstrøm-boss i Cannes Erik 'Strit' Johansen er død

Den gamle Erik "Strit" Johansen er død 83 år gammel. Han startede for mange år siden Elvstrøm Sails i Cannes sammen med Paul Elvstrøm, der var hans ven.

DMI: Varmere vejr i næste uge

Vejret bliver bedre til tursejlerne »Alt i alt er det en lille pil opad, men vi går ikke fra dårligt vejr og til decideret sommervejr«, siger Jørn Thomsen fra DMI.

 

Frømandskorpset var i hemmelig sms-kontakt med Quist Johansen

I retten i Næstved kom det i går frem, at Esbern Snare fulgte efter den danske sejlbåd i fire døgn, mens der blev planlagt en militæraktion mod piraterne.

Sommerkonkurrence - vind Zhik udstyr

Hvad er navnet på det Zhik off shore tøj som Carbon3 sejler i? Se indslag på DR og gæt og vind.

Brug udrangeret fiskerjolle til din strandbolig

Find en jolle og vend den på hovedet og stil den på et stillads, så har du et tag og er godt i gang. Det gjorde Gitte og Per Johansen fra Onsevig.