Gå til hoved-indhold

Risbjerg sælger 30-40 % mere i år - klar til MESSE C

Næsten hele paletten af sejl- og motorbåde fra Beneteau og Searay præsenteres, når Risbjerg A/S udstiller på Fredericia Boat Show 2013 til foråret.

Speedbådefører skal få op til 8 års fængsel

Det mener Steen Fisker. - Alt for høj hastighed i havnen bør føre til en sigtelse for overtrædelse af straffelovens § 252, stk. 1, siger han efter ulykken i Københavns havn i denne uge.

Drønede ind i betonpille - slynget ud af båd der synker

En 36-årig mand og hans 26-årige kæreste er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at de tirsdag aften sejlede ind i en betonpille ved Langebro i Københavns Havn.

Vallensbæk-formand frygter vindmøller i Køge Bugt

Formand Anja Olsen fra Vallensbæk Sejlklub er dybt bekymret for at der planlægges et kæmpe område med vindmøller på kapsejladsbanen. Nu reagerer klubben. Interview.

Lovløs sejlads i Københavns havn i aftes - uden politi

Vandscootere og speedbåde sejlede mindst 20 knob, hvor der kun må sejles 6 knob. Sejler er forarget over manglende politi.

Team New Zealand viser deres AC katamaran frem

Kiwierne er det første hold til at fremvise båden som de skal dyste i til Americas Cup.

Elvstrøm-boss i Cannes Erik 'Strit' Johansen er død

Den gamle Erik "Strit" Johansen er død 83 år gammel. Han startede for mange år siden Elvstrøm Sails i Cannes sammen med Paul Elvstrøm, der var hans ven.

DMI: Varmere vejr i næste uge

Vejret bliver bedre til tursejlerne »Alt i alt er det en lille pil opad, men vi går ikke fra dårligt vejr og til decideret sommervejr«, siger Jørn Thomsen fra DMI.

 

Frømandskorpset var i hemmelig sms-kontakt med Quist Johansen

I retten i Næstved kom det i går frem, at Esbern Snare fulgte efter den danske sejlbåd i fire døgn, mens der blev planlagt en militæraktion mod piraterne.

Sommerkonkurrence - vind Zhik udstyr

Hvad er navnet på det Zhik off shore tøj som Carbon3 sejler i? Se indslag på DR og gæt og vind.