Gå til hoved-indhold

Dansk motorbåd blændet af solen sejlede over 30 knob da den ramte sejlbåd i Italien - en død og en savnes

Solen blændede danskerne, og automatpiloten var tændt, da en motorbåd med fire danskere lørdag påsejlede en sejlbåd med seks italienere ved Orbetello i Italien. En 58-årig italiensk mand døde i ulykken, og en italiensk kvinde savnes fortsat. Danskere afviser skyld i ulykken.

Motorbåd brændte og sank i Kattegat - to voksne og et lille barn blev reddet

Sæby Redningsstation fik hurtigt sejlet de tre personer til lands, hvor der holdt tre ambulancer klar til at observere dem for røg. Båden sank på 27 meter vand.

Danskere på motorbåd i Italien kolliderer voldsomt med sejlbåd - en er død en er savnet

Ulykken skete da en sejlbåd og en motorbåd kolliderede på havstrækningen mellem de to øer Argentario og Giglio i Toscana-regionen, fortæller TV 2. Hverken den savnede eller den omkomne er danskere.

Kender du Søsportens fem sikkerhedsråd til søs - en af dem handler om vedligeholdelse af båden - jolle sank næsten

Det råd blev aktuelt forleden. For i sejlrenden ved Storebæltsbroen opdagede to mænd deres jolle tog vand ind. Båden var ved at synke, og de tilkaldte derfor hjælp. Da marinehjemmeværnet kort tid efter ankommer til sejlrenden, var kun 50 centimeter af båden, der er oven vande.

Sådan så det ud da rigtig mange både endelig kunne sejle under jernbanebro i Aalborg

En sejler Morten Solberg filmede de op mod 100 både, der havde ligget i kø et par dage for at kunne sejle under jernbanebroen i Aalborg, hvor skinnerne gav problemer så broen ikke kunne åbne, men det kunne den i fredags.

Sådan arbejder vandprøveskibet Sif af Svendborg i Det Sydfynske Øhav

Med vandhenter, plankton-fanger og grave-apparatur på dækket, står katmaranen Sif denne stille og solrige morgen ud for prøvetagning i Det Sydfynske Øhav, fortæller vores samarbejdspartner Søren Stidsholt-Nielsen fra Søsiden, Fyns Amts Avis.

17 Stand Up Paddles drev væk fra Hornbæk Strand på én dag

Livredderne på Hornbæk Strand havde onsdag i det varme vejr meget travlt med folk på SUP’s, der endte med at have brug for hjælp. Typisk er der tre mennesker på det samme bræt med en padel. Det er en vanvittig dårlig idé, siger livredder.

 

Sejlbåde fanget i Aalborg - jernbanebroen kan ikke åbne pga. togskinner

Jernbanebroen i Aalborg er endnu engang ramt af tekniske problemer. Netop nu er Limfjorden fyldt med lystsejlere, som vil både ind og ud af fjorden, fortæller Nordjyske.dk

 

Mathis Værft i Aalborg vil frem - vi var på besøg og fik en rundtur

Vi møder Mathis værfts direktør, bådebygger Jacob Mikkelsen, der gør status efter over to år på posten, for de 14 bådebyggere, malere og smede. Især en kæmpe bedding til 29 meter både gør indtryk. Værftet mangler folk, efter travlhed

Sejler røg i håndjern efter han slog kvinde og smed hende i vandet på Samsø

Idyllen blev afbrudt i Ballen Havn efter en aggressiv 26-årig mandlig speedbåde-sejler slog en kvinde og smed hende i vandet og sejlede båden på grund, fortæller flere vidner som minbaad.dk har talt med. Sejleren blev anholdt for spiritussejlads. Opdateret 21.7.