Gå til hoved-indhold

Send brugte sejl til Haiti

Hvis du skal sejle i Miami, så tag dine brugte sejl med, for der er brug for dem i jordskælvshelvedet i Haiti.

Dufour 405 blev Årets Europæiske Cruiser

Europæiske journalister har på udstillingen i Düsseldorf kåret Dufour 405 Grand’Large til Årets Båd i Europa 2010 i klassen ”cruising yachts”. Prisvinderen sælges næsten en halv mio. kroner under standardpris.

 

Sejlere skal stadig ikke køre med kniv

Hvis en sejler har en kniv med, når han skal ud og handle kan han straffes i Nordsjælland, selvom han skal ud og sejle lige efter. Men på Fyn ville der ikke blive rejst sigtelse.

Udstilling i Düsseldorf VAR mindre i år

Vi kan ikke lukke øjnene for det: Selv verdens største udstilling er blevet 9 procent mindre, målt på udlejet areal. Maritim kunstner og OK-sejler Ken Zier, bekræfter udviklingen.

Se Bavaria 32 i Bella

Mød den populære Bavaria 32 Cruiser, som Floor Marine præsenterer i Bella Center om få uger. Stefan Blom har været om bord. Web-tv.

Tuco leverer første Politibåd

Se issejlads da Tuco Marine Aps tester første fartøj, der er specielt designet og udrustet til politiet.

 

Pacer 376 - hed sydafrikaner til IRC-ræs

Vores svenske ven Stefan Blom har skudt optagelse af Pacer 376. Messens hurtigste i Düsseldorf? Web-tv.

Dehler 32 kommer alligevel til Bella Center

Egentlig skulle Dehlers helt nye bestseller til test i Frankrig, men nu kommer den til Københavns bådudstilling. Se video.

Quornings Dragonfly 28 sælger og sælger

Sidste års regnskab viser et overskud før skat på 4,5 mio. kr. i bådværftet. Fire Dragonfly 28ere er solgt på udstilling i Düsseldorf. Se også prof-video fra Quorning.

Se Salona 37 - web-tv

100 Salona 37ere findes i dag. Nu er den i version 2. Mød den på Boot. Film af svenske Stefan Blom for blur.se, seilas.no og minbaad.dk.