Gå til hoved-indhold

Sponsor-artikel: GTA Online-spillere får båd på taget af et casino

Grand Theft Auto Online-spillere tog de morsomme narrestreger, som spillet er kendt for, til et helt nyt niveau, da det lykkedes dem at få en militærbåd op på toppen af et сasino i en online lobby.

 

Man kan ikke sikre sig mod skjulte fejl, siger bådbesigtiger Lars Olsen i sagen om Leonora og Sissels Beneteau 50 bådtjek

De hårdt prøvede sejlere Leonora og Sissel får en ekstraregning på 270.000 kroner fra et bådværft efter at deres ældre Beneteau 50 viste sig at have skjulte fejl med ødelagte bundstokke fra en sandsynligvis ældre grundstødning. Nu forklarer fagmand Lars Olsen om sagen til minbaad.dk.

Hallberg-Rassy forhandles nu af Dansk Marine Center i Aarhus

- Vi er rigtig glade og beæret over nu at repræsentere Hallberg-Rassy i Danmark. Det er et premium varemærke i Europa, som vi gerne ser i vores forhandling. Vi har allerede bestilt to både fra Hallberg-Rassy hjem, siger direktør Christian Due Hammershøy.

Delebådstjeneste Skipperi udvider nu i Australien og USA efter funding på 7 mio. euro fra Yamaha Motor

Skipperi rejser 7 mio. euro i funding: skal gøre sejlads lettere tilgængeligt, mere overkommeligt og til at betale, derfor udvider den finske tech-startup Skipperi nu sin delebådstjeneste til Australien og USA.

IOC arbejder på at få de russiske atleter tilbage til OL - DIF siger nej tak

Sportsforbundene samt de olympiske og paralympiske komitéer i de nordiske lande har efter et møde valgt at gentage deres opfordring til IOC om ikke at lukke Rusland ind i den olympiske varme.

Sejler idømt 5.000 kroner i bøde for at sejle i storskibsrute ved Helsingør

Retten i Helsingør har afgjort en sag mod en ellers meget erfaren 59-årig lystsejler, som under en sommertur i sin båd sejlede mod storskibstrafikken på Øresund mellem Helsingør og Helsingborg, fortæller Helsingør Dagblad.

 

Et hav, tre kvinder, 5000 km: Dansk kvindebåd i mål på Antigua efter 52 dage og 23 timer på Atlanterhavet

De tre Københavner-kvinder Camilla Tvernø, Marie Adserballe og Anne-Marie Feilberg roede fra La Gomera den 12. december og i dag er de nået i mål på Antigua i Caribien efter næsten to måneders sejlads på Atlanterhavet.

SKAT har talt: Fuld skattepligt i Danmark ved jordomrejse med sejlbåd

Når båden sejles under dansk flag er man fuld skattepligtig i Danmark, selvom man sejler ud i verden, fortæller SKAT i et bindende svar. Det kan betyde en del økonomisk for dem, der har regnet med ikke at skulle betale skat hjemme mens de sejler ud i verden.

Svendborgsund Marine Service Aps har købt Svendborg Yacht Værft

Værftet har blandt andet leveret aluminiumsbåde til politiet i København og på Grønland blev. Firmaet blev stiftet i 1993, fortæller Fyns Amts Avis.

Pogo 36 får elektrisk motor fra finske Oceanvolt

Den franske sejlmaskine med svingkøl er endnu en i rækken af sejlbåde, der får en elektrisk motor. Vi så den spændende båd på boot i Düsseldorf.