Gå til hoved-indhold

Sådan får du båden fri fra grunden

En rolig sejltur kan dog hurtigt udvikle sig til en kaotisk situation, hvis båden støder på grund. Hvert år har 50 både behov for at hjælp til at komme fri.

84-årig solosejler lettere kvæstet efter han blev sejlet ned af Strynøfærgen i Rudkøbing

En nordtysker i en Hallberg-Rassy 24 Misil pådrog sig sår i hovedet da han i en smal sejlrende blev ramt af færgen m/f Strynø. Den havarerede lystsejler fik hurtig assistance af mandskab fra Rudkøbing havn, en akut-lægebil, en ambulance samt af en tysk sejlerfamilie. Se billeder af båden.

 

Sponsorindhold: Skab hjemlig hygge på din båd med en skillevæg

Måske vil det være optimalt for dig at have mulighed for at skabe flere rum i båden og opnå det pladsbehov, som de fleste ønsker sig.

Overvurder ikke dine evner på Stand Up Paddle board - tag kursus og køb sikkert udstyr

Hvert år må personer på SUP reddes af livredderne, og ofte er det vinden, som overrasker og skaber farlige situationer – og den kommer der mere af i denne uge. Livredderne og Søsportens Sikkerhedsråd til, at man tager et introduktionskursus og investerer i sikkert SUP-udstyr.

 

42 fods motorsejler drevet i land i Tisvilde - kunne ikke trækkes fri men to mand reddet

42 fod motorsejler som omkring Tisvilde var kommet i nød, da de havde et motorstop og deres anker ikke kunne holde båden i de 2 meter høje bølger.

Elan vil give nyt liv til familiecruisere – først gælder det Impression 43

Værftets Impression-linje skal reformeres. Den 43 fod lange familiecruiser Impression 43, der får premiere på Boot til januar, bliver startskuddet på revideringen.

Farr X2 med byggenummer 1 mister kølen i Australien - to sejlere reddet efter 15 timer

En tragisk ulykke ramte natten til lørdag Alice og Clare, der var ombord på den første og helt nye Farr X2, der blev søsat i maj. Efter en større redningsaktion blev kvinderne bragt i land. Årsagen til ulykken er endnu ukendt.

Tysk sejler fik knækket master - nåede ikke gennem jernebanebroen i Aalborg

En tysk sejlbåd med at få kappet begge sine master, da jernbanebroen i Aalborg smækkede ned i den. Tyskeren sejlede overfor rødt lys, lyder det fra politiet til Nordjyske.dk.

Lukket kølevandet gav motorstop for uhøflig bådtyv udenfor havnen i Rudkøbing

Husk for guds skyld at åbne for kølevandet til motoren. Ellers kan du får motorstop og motoren kan brænde sammen. Det måtte en bådtyv bittert erfare. Efter bådtyven kom i land gav han fingeren til dem der hjalp ham og så stak han af, fortæller Fyns Amts Avis.

Båden er blandt de sidste chancer for at se Tour de France

Overnatningsstederne i de danske Tour De France-byer er fuldt bookede. En af de eneste muligheder for at komme tæt på cykelløbet med overnatning er derfor i båd, og havnene melder om stor interesse. Se nu også video fra Roskilde om Tour de France.