Gå til hoved-indhold

Europas næststørste hangarskib kommer til Aarhus

Franske Charles de Gaulle er med sine 261,5 meter blandt de største krigsskibe i europæiske farvande. Oplev fartøjet i Aarhus den 29. marts.

Gå ombord i Haderslev på X-Yachts European Yacht of the Year-vinder i marts

I januar tog X-Yachts X4.0 den eftertragtede titel i performance-kategorien. Se den 40 fod lange vinder og syv andre X-både ved det danske værfts åbent hus-arrangement den 7. og 8. marts.

To mænd anholdt efter flere tyverier fra både i Grenaa Marina

En stribe indbrud i Grenaa er formentligt opklaret, efter lokalpolitiet har anholdt to mænd på 26 år og 28 år. Lokalpolitiet i Grenaa er nu ved at finde frem til ejermændene af de fundne koster, der inkluderer kortplottere, kikkerter og meget mere.

SejlSikkert-appen kan nu slå alarm direkte til Joint Rescue Coordination Centre  

Appen har siden lanceringen sidste år med et enkelt klik på mobilen gjort det muligt at slå alarm direkte til Joint Rescue Coordination Centre (JRCC). Samtidig kan redningsmandskabet se positionen for alarmopkaldet.

Sejlklubberne på Guldborgsund får 15 minutters fortræde i Folketinget om Frederik IX’s bro

Sejlerne på Guldborgsund er i dag på Christiansborg. Her har paraplyforeningen Sejlklubberne i Guldborgsund fået foretræde for Transportudvalget. Sund & Bælt vil nemlig gerne nedlægge broklappen på den 58 år gamle Kong Frederik IX’s bro.

Politiet i stor aktion: Fragtskib aflæsser narko ved Langeland

Professionelle smuglere forsøgte lørdag at sende et større parti narko ind i landet gennem en fragtbåd fra Bahamas. 27 er anholdt i sagen.

Dokumentar til ferien: Følg redderne ved ét af verdens farligste navigationsområder

Stærke strømme og udfordrende vind- og vejrforhold skaber ofte problemer for sejlere langs den franske nordøstkyst. I en halvanden time lang udsendelse følger dokumentarister besætningen på redningsbåden Abeille Bourbon, der hyppigt må komme områdets fartøjer til undsætning.

Verdens største aluminiumsyacht har forladt værftshallerne

Med sine 266 fod skriver Sea Eagle II sig direkte på listen blandt verdens største sejlbåde. Båden bygges med carbonrig og leveres til ejeren i løbet af foråret.

27-årige Anders: Kapsejlads er noget særligt - men tursejladsen er mere fri

Hellerup-sejler Anders Nørrelykke har forelsket sig i hele sejlerpaletten. Ofte dyster han på kap-baner i ind- og udland i en J/70er, men han holder samtidig af de rolige sommerdage med sol og gode venner i cockpittet i sin X-79er.

Dramatisk redning i USA

Sådan gik det, da Redondo Beach Harbor Rescue skulle redde sejlere og båd.